- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola_777
csendes tag
Sense 5 nem biztos hogy annyi memóriát zabál, bár erröl tapasztalatom nincs...
-
oceanrush
senior tag
válasz xenom0rph #100 üzenetére
S3 vs S3 Mini Abszoulte nem hasonlitanak egymasra?
Nem ertem mirol beszelsz... De gondolom ha itt nem vetted eszre a hasonlosagot, akkor az sem tunt fel hogy a HTC One Mini-n lecsereltek bizonyos fem reszeket muanyagra. Vagy az nem szamit?
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Jó cikk? Nem is tudom. Nekem az jött le belőle, hogy mivel a HTC "prémium", ezért megbocsátható neki az, hogy ő "a legnagyobb kis telefon" (némi képzavarral élve). Nem tudom. SGS4 volt már a kezembe, mini még nem, de az itteni PH!-s tesz alapján nem annyira "szappantartó", mint a nagy tesó. A képeken és a videón egyedül a hátlap tűnik egy kicsit giccsesnek.
_IceBird_
Ha figyelmesen elolvastad a hsz-em, akkor láthattad, hogy nem csak az a "+200 Mhz" a bibi. Főleg mert root után ez valószínűleg könnyen orvosolható. Én a nagyobb tárhelyről, akksiról, és a kisebb méretről beszéltem.
Szebb a HTC, de nem annyival, hogy ezt csupán a szépségével ellensúlyozza.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz <Adamsky> #106 üzenetére
Nincs különösebben gond az akkuval. Nekem most legutóbb majdnem elment 2napot, úgy hogy böngésztem, zenét hallgattam, volt némi VLC távirányítás meg FB. Múltkor 6óra kijelzőm volt főleg FB+böngészéssel. A rendszer jól bánik az erőforrásokkal és mindezt folyékonyan és gyorsan teszi.
Alapból 32GB(25GB) amit kapunk, persze ez nem bővíthető mSD-vel de azért elég sok mindent lehet vele kezdeni. Van USB OTG ha esetleg nagyon kellene valamire. A konkurencia ugyanebben az árban csak a felét adja a többit meg pótold ki magad és gyári ROM-mal tudtommal mSD-re már nem lehet alkalmazást telepíteni tehát sokkal előrébb nincs az ember.
A méret meg nem lett sokkal nagyobb mint a tavalyi csúcsmodelljük, cserébe megkaptuk a Boomsound-ot ami nagyon hasznos megoldás. Nem csak zenére kiváló amit nyújt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
IkszIpszilon
aktív tag
Túl drága!Kevés a memória,hiányzik a microSD és a RAM is kevés.Bukásra van ítélve részemről.Amúgy külsőre tetszetős.
X.Y.
-
BenHans
addikt
Ezt én sem tudom 100%-ig megérteni, hogy miért kell a microsd. A belső tároló még gyorsabb is.
Az USB OTG-vel meg csak kell egy jó pendrive, és abból is lehet azonos áron olyat venni ami agyba-főbe veri a kártyát.(Az meg a másik hogy megérne nekem akár +2centit is a jó sztereo. )
Túl sok helyen kezelik a microsd bővíthetőség hiányát tragédiaként... [USB OTG use]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
nagyúr
Nekem már az is jó lenne, ha az az EGY hangszóró tisztességesen szólna az s3 minimen, gyanítom a kistesó se kapott egy erőgépet. De ez a sztereó hangszórópár szerintem majdnem teljesen felesleges, mert sose fog akkora hangot leadni, aminél appercipiálható lenne a mono és a sztereó közti különbség. Bár ki tudja, hátha egyszer a kezembe kerül egy és megváltozik a véleményem. Mindenesetre huzamosabb ideig (mondjuk 5 percnél tovább) még sose néztem filmet füles nélkül, egyszerűen egy telefonnál nem életszerű, hogy utcán, buszon, orvosi váróban ordíttassam, ahol tipikusan az ember egérmozit néz. A zene más kérdés, fél év alatt vagy kétszer kellett volna rádiót hallgatni kihangosítva főzés közben, na erre tökéletesen elég lett volna a mono hangszóró, ha nem lenne olyan halk, hogy két méterről már csak a légköri zaj hallatszik.
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
Erős "vakulj paraszt" szaga van ennek a HTC féle "csim-bumm szoundnak". Legyen egy, de az tisztességes!BenHans
Nem kell feltétlen micro-SD foglalat, de a jó ég áldja már meg őket, legyen legalább egy 32 Gbyte-os azoknak, akiknek nem elég a 16 Gbyte (ami valszeg csak 12). Azt ugyanis semmi nem indokolja, hogy nincs ilyen, hacsak nem az, hogy ezzel is a nagy tesó felé akarják tolni a népet. De nekem speciel az már nagy. Úgyhogy úgy rohadjon rájuk az egész készlet...
Az OTG jó dolog, de ha kevés a memória, akkor egy a telefonon fityegő pendrive-ról fogsz zenét hallgatni? Ne viccelj már! Nem kicsit csúnyítaná el a trendy telefonodat.[ Szerkesztve ]
-
válasz <Adamsky> #116 üzenetére
Akkor megyek és reklamálok, hogy mi az, hogy nem 200GB-os SSD van a telefonomban mert nem fér rá az összes mp3-am... Ha rádugsz egy Pendrive-ot onnantól kezdve lehet az mp3-akat ide-oda rakosgatni, akár saját listát is csinálni nem nagy kunszt.
Ha meg még nem volt szerencséd jobban kipróbálni/használni a Boomsound-ot akkor ne ítélkezz indokolatlanul. Itt van 2 ami tisztességes. Hangos, tiszta és nem a hátoldalon van így ha normál esetben a hátára le van rakva akkor sem tompítja el semmi a hangját.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
<Adamsky>
nagyúr
"...nem 200GB-os SSD van a telefonomban mert nem fér rá az összes mp3-am ..."
Látom, még mindig nem érted. Pedig leírtam, nem egyszer, és úgy gondolom érthetően.
A lényeg, hogy annak a HTC-nek, amelyik a fennmaradásért küzd, minél nagyobb néptömeget kellene tudnia maga mellé állítani. Ez csak úgy lehet, ha minél több embernek ki tudja elégíteni az igényeit.
By the way: azt tudod ugye, hogy a "china only"-ban van micro-SD foglalat?Ezt a boomsound-ot meg hagyjuk. Méretéből és elhelyezkedéséből (a két hangszóró távolsága) adódóan egyszerűen nem tud jól szólni. Normális ember ilyenen nem hallgat zenét.
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
Oke, ti dugdossatok a pendrive-ot a HTC One-ra, mi meg dugdossuk a kis hordozhato hangszorokat az S4-re...
-
FragMaster
addikt
válasz _IceBird_ #118 üzenetére
"műanyag minőségű"
Most a műanyag a probléma, vagy a minőség? Pl.: ha fogtál s4-et akkor tudhatod, hogy habár lakkműanyag de ez nem zárta azt ki, hogy baromira jól össze legyen rakva. Ha az s advance-ra gondoltál nem szóltam"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
válasz <Adamsky> #120 üzenetére
A China onlyban fele annyi háttértár van alapból.
A Boomsound meg ezerszer le lett írva, hogy például kihangosított telefonálásnál is jobb nem csak zenére használható.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz <Adamsky> #116 üzenetére
Ha az összes zenémet rá szeretném rakni, akkor kb 250GB tárhely tuti kéne, Igaz ebből kb 100GB FLAC.
Nem hatódom meg attól, hogy legyen nálam egy 64GB-os pendrive. És így már ~70GB szabadon felhasználható tárhelyem van, ami már elég egy hordozható készülékbe.
Lehet kapni már olyan pendrive-ot is ami akkora mint 1 ujjpercem.A Boom meg jobban szól, mint bármi amit eddig hallottam és a MA teszttel ellentétben nem torzított. Bár lehet csak én vagyok a szerencsés.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
_IceBird_
tag
válasz FragMaster #122 üzenetére
A gagyi műanyagra gondoltam. Igen, fogtam S4-et, olyan érzés volt, mint amikor megkaptam az első vízipisztolyomat A lakkozás meg különösen a kedvencem, annyira szép, hogy legszívesebben levenném a hátlapot és bedobnám az első szelektív hulladékgyűjtő kukába.
-
BenHans
addikt
válasz oceanrush #121 üzenetére
Ha azt vesszük a telefon telefonálás nevű funkciója elsődlegesebb, mint a zenék, videók, filmek... És One -hoz nem kell csatlakoztatni semmit ha pl autóban, vagy lakásban kihangosítva beszélsz valakivel. Apróság még, hogy nem kijelzővel lefelé kell leraknod a telefont, mert mint tudjuk a por jobban karcol néha mint a kulcs.
Én nem vagyok az S4 ellen és nincs One-om sem(talán pont azért mert nehéz a döntés ), de ami jó a One-ban azt nem kéne elvenni tőle. Inkább nevezhetőek parasztvakításnak a szoftveres dolgok, amiket meg lehet oldani playről, de én még azokra sem mondanám.
-
válasz oceanrush #124 üzenetére
Abból a 16-ból ahhoz, hogy 32 legyen legalább egy 16-os kártya kell amire gyári szoftverrel nem lehet alkalmazást telepíteni ja és ugye az a vásárló költsége amivel nem lenne gond, ha annyival olcsóbb lenne a készülék.
-
oceanrush
senior tag
"Ha azt vesszük a telefon telefonálás nevű funkciója elsődlegesebb, mint a zenék, videók, filmek..." Nem sima telefonokrol van szo, akinek ez a legfontosabb az vegyen (valoszinuleg vesz is) rendes telefont. Szerintem.
Szamomra, es valoszinuleg sok mas ember szamara is az okostelen elsodleges funkcioja az internet/email/SNS/tartalomfogyasztas.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
A HTC lefizette őket! Végre tanult a példából. Viccet félretéve remélem ezután, minden HTC telefonban oda fognak figyelni a hangzásra, és nem fogják ezt az ösvényt elhagyni. Mert különben hiába lesz új flagship jövőre, akkor is One-t veszek, vagy Butterfly S-t.
Xaels: Ezt ki is felejtettem...
[ Szerkesztve ]
-
-
BenHans
addikt
válasz oceanrush #131 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele hogy mennyire fontos a telefonálás, mert mindenkinek mások a felhasználói szokásai.
Bocs hogy én belekezdtem! (Mondjuk szvsz nem azért vesz az ember telefont, hogy ne tudjon megfelelő minőségben, változó körülmények közt telefonálni, de m1, akkor telefonálás:tartalomfogyasztás X)"Csamcsungon lehet SD-re telepíteni" - Igen, már Desire esetében is lehetett. De nem mindent. Beállítások, adatok maradnak amúgy is, szóval ha lehet is akkor is csak egy részét. Ez sem 100%-os, még akkor sem ha általában a dolgok nagyobbik része megy át SD-re.
Xaels megelőzött.
A csatlakoztatáshoz: Egy [ilyen], meg egy [ilyen], korántsem akkora mint egy csatlakoztatható hangszóró, tehát sztem ez nem csúfítja el annyira mondjuk sorozatnézés közben.
[ Szerkesztve ]
-
_IceBird_
tag
Úgy látom neked bejön a gagyi műanyag,legyen a te gondod. Nem tehetek róla hogy inkább a minőséget választom Szerintem több kuka lenne tele samsunggal mint htc-vel,erre is kommentemre is lehet trollkodni. Különben meg én sem megyek át a samsung topicba fikázni.
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
válasz enginev3.0 #137 üzenetére
Az nem reped, horpad.
-
FragMaster
addikt
válasz enginev3.0 #137 üzenetére
S3 repedés? Mi lesz a következő visszacsapás, one x képernyőhullámzás?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
oceanrush
senior tag
válasz enginev3.0 #139 üzenetére
Horpad az attol is ha erosebben megfogod. Viszont S3-ra, S4-re kapsz masik hatlapot. One-ra ez kicsit bajosabb.
Szerintem meg hadd legyen velemenyem.
joey20: Ezt most mire? Sosem mondtam hogy nem reped, elhiszem hogy ez egy letezo problema, habar az enyem eddig szerencsere nem repedt meg. Remelem nem is fog.
[ Szerkesztve ]
-
USB OTG-re visszatérve van itt ám mSD olvasó is [link]
(#141) oceanrush: hagyjuk már a marhaságot. Mi lesz a következő érv? Ha nagyobb a leheletünk páratartalma berozsdál vagy mi...
[ Szerkesztve ]
-
Sajnos még nem nagyon találkoztam vele. A támogatók is mostanság kapják meg a saját példányukat, de amint lesz ebay-en tuti rendelek pár darabot.
[ Szerkesztve ]
-
-
WeaponXx
csendes tag
Nagyon szép telefon. 100e alatt meg is fogja érni pár hónap múlva.
Nemsokára előkerül majd az s4 mini vs htc one mini kérdés, de úgy is a felhasználói élmény fog dönteni ebben a kategóriában azaz ez inkább touchwiz vs sense 5-ről fog szólni sztem.
Amúgy antutu benchmarkon a htc one mini eredménye: 11104 (11e körül), míg az s4 mini : 14204 (14e körül). Itt máris az s4 mini van előnyben, de érdekességként megemlíthető, hogy anno a htc one x antutu tesztje ( ami ugye 4 mag stb) mindössze 14e körül volt. Szval azért gyorsan fejlődnek ezek az eszközök.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest