Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Fürkésző #8338 üzenetére
m8s@M:
Hát, még szokom, egyelőre nekem tetszik, bár néhol kicsit fura. Értem ezalatt, hogy alapvetően gyorsabb, de a memory management mintha romlott volna, spotify+hangouts+fb messenger+viber chat+citymapper (londoni bkv-s közlekedéssegítős navigálós app) elég rendesen megfeküdte a gyomrát a telónak a frissítés után, előtte jobban bírta. Mondjuk lehet ezen egy fr segítene, arra a hétvégén fogok rápróbálni.Az új sense design csak egy napig furcsa, utána összeáll a kép, szerintem szép egységes, mint eddig minden sense (droid 2.1 óta használok htc-ket).
Belső tárhely-es sd: még nem próbáltam
Design: nem próbáltam, nekem tetszik
Frissítés: konkrétan kiírja a telefon, hogy jó ötlet töltőn hagyni frissítés közben, én is így tettem, nem értem, mi baj lehetne belőle.Ha van még valami kérdés, jöhet bátran, bár hétfőig ritkán fogok idenézni, de aztán ha más nem, majd válaszolok mindre akkumuláltan.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest