- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
Nos, sikerült megcsinálnom a Gmail levél küldést, a megoldás HR .
Pedig ICS- ig nem akartam ilyet, de más megoldás nem volt. Hiába töröltem a fiókokat meg minden nem javult meg.[ Szerkesztve ]
-
Kacko
tag
Találtam valami újat Ha valaki kipróbálja, majd írjon véleményt.
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
Maxentius
addikt
Csak a szokásos - már úgy értem ugyanaz a feature list alapján, mint a Nik-féle OneV Edition (ezt próbáltam is), csak Virtuous-köntösben.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Maxentius
addikt
-
zezoka
őstag
Nem túl sok minden történik itt mostanság!
-
umfrider
senior tag
válasz sprinter24 #2402 üzenetére
hali
Szétkaptam ma a telefont, mert eléggé hanyagul rakták össze még anno a kijelzőcsere folyamán és az LCD + érintő panel közt be volt rakodva a kosz. Lényeg: szétszedtem, kitisztitottam, stb. reménykedtem benne, hogy ha összerakom, akkor már jó lesz a makró/fókusz és voi la, szerencsémre működik
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
válasz sprinter24 #2402 üzenetére
Bocs, törölni nem tudtam...
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
zezoka
őstag
"Tisztelt HTCSense.com ügyfelünk!
Megújítjuk a HTCSense.com oldalt annak érdekében, hogy továbbfejlesszük a ügyfeleknek – mint Ön is – nyújtott szolgáltatások értékét.
Az új szolgáltatások elérhetőségéig a korábban a HTCSense.com oldalon nyújtott lehetőségek nem lesznek elérhetőek. Ha a HTCSense.com segítségével szinkronizálta a Kapcsolatokat, az Üzeneteket, a Lábnyomokat vagy a Hívásnaplókat, akkor 2012. április 30-ig letöltheti az adatait. 2012. április 30. után az adatit nem tudja elérni, és azok törlődnek.
...
Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségekért. Ön az elsők között fog értesülni az új és továbbfejlesztett szolgáltatások elérhetőségéről.
Köszönettel:
HTC "Kíváncsi vagyok mi lesz, mert az eddigi nem sok sz@rt ért!
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz umfrider #2465 üzenetére
használta valaki is valamire? O.o
amúgy elvielg annyit ért, hogy ha ellopják a mobilod és be vagy rá rgisztrálva lelockolhatod webről, hogy ez mennyit ért nem tudom, gondolom bekapcsolt 3G vagy WiFi kell hozzá szval hülye amcsiknak talán ér valamit, mert ott nem az lesz a tolvaj első dolga, hogy kikapcsolja ezeketbtw: ICS mikorra várható hivatalosan? O.o nézem itt mit mókoltok agyba főbe szép
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
umfrider
senior tag
Én próbálgattam anno, valóban kb 100m pontossággal mutatta meg, hogy hol van, de csak akkor, ha van adatkapcsolat
Jaaa és ha nem találod, akkor ugyan csak adatkapcsolat bekapcsolása mellett meg lehet csörgetni...
-
zezoka
őstag
válasz umfrider #2470 üzenetére
Mondjuk az lehet nem volt bekapcsolva!
De akkor miért nem frissül utólag? Magyarul elküldöm netről a lezárás parancsot (vagy épp átirányítást), és legközelebbi szinkron alkalmával (Juice Defender is kiengedi időnként) megkapja a parancsokat! Nem így lenne értelme? Mert így a lopósok tiltják a netet, aztán megbúghatom a telefonkeresést, tiltást!
Lokalizálás asszem bekapcsolja a GPSt is (?), csakhát én épületen belül voltam telefonostól, mikor kipróbáltam, ezért volt a sokszáz m pontosság, mert ugye a panelban nem lát műhóóódat..
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Na sansation ra elvileg kijött a ICS
szval jó úton haladunk a frissítés felé, csak jöhetne márDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
brownus
veterán
válasz Maxentius #2474 üzenetére
tegyetek egy próbát a CyanogenMod-7.2.0-RC1-vel, megéri, nekem nagyon tetszik.
az az icecold kezdett megbolondulni; navigáció közben random újra indulás, a kijelző sem mindig reagált kellő gyorsasággal a tapizásra, volt hogy egyáltalán nem... szal nem volt az igazi... mostanában meg kell a navigáció...
-
Kacko
tag
válasz brownus #2475 üzenetére
Most jött ki a Nik_Aura Sense 4 1.3 is.
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Most vennék ilyen telót, és szeretném megkérdezni, hogy használt darab vásárlásánál mire érdemes odafigyelni? Nehogy csapdába kerüljek...Köszi a választ előre is!
*Hajrá Loki!* i15+
-
Maxentius
addikt
válasz Kamikazeman #2479 üzenetére
Nincs, hegeszteni kell rá külön...
-
brownus
veterán
válasz Kamikazeman #2479 üzenetére
van,
a google apps pakkot kell feltenni hozzá, és akkor jön a szokásos google bejelentkezés, nyelv választás, stb...[ Szerkesztve ]
-
sprinter24
aktív tag
Üdv. Neked
Jobban belegondolva ez a telefon most szinte best-buy hasznaltan! Te mennyiért jutottál hozzá? -
szezso15
addikt
válasz sprinter24 #2485 üzenetére
Én 55-ért vettem, van egy kb. 3mm-es kopás az oldalán, de még garis...
*Hajrá Loki!* i15+
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz szezso15 #2486 üzenetére
55 jó ár érte , annyiért nem adnám oda az tuti! Grat!
Blade után nagy előre lépés az is bizti. Igazán nem is kell ennél jobb szerintem, csak ez a fránya külső.....! Minden nap azon agyalok, hogy eladom, de mit vennék helyette! A csajomnak most vettünk ARC S-t ami nagyon szép, de meglepő módon a nagyobb proci ellenére laggol picit(nem vészes, de a HTC-nél jobban), pedig zsír új és még szinte szűz. Belevagyok amúgy szeretve a formájába. Viszont a Sense jobban tetszik és méretre, fogásra is kellemesebb az IS. Ez az elviselhető felső mérethatár számomra. Amióta van tablet azóta inkább kisebb felé hajlok. Erősen agyalok egy Desire S cserén(csak a kamerája az érezhetően rosszabb) és félek, hogy belenyúlok valami hibásba és akkor szidnám magam.Brownus: Köszi, lehet, hogy felrakom kipróbálni, mert most még úgysem laktam be.
Zezoka: Neked is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Van valakinek fent Touch CWM recovery?
(Lecserélném a régi recoverymet, mert már ezer éve nem barkácsoltam rajta semmit)
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Felraktam a ROM managert, flashelte magát 5.0.2.0-ra a Recovery (már nemtom mi volt előtte), majd nyomtam egy flash ClockworkMod Touch Recovery-t aztán a következő hibaüzi jött:
ClockworkMod Touch Recovery is currently not available for your device. OK. - Hát ennyi, nem jött be!
Megnéztem: Rádiót sem tudok frissíteni.... Megesz a fene, h semmi nincs!
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz Kamikazeman #2489 üzenetére
Köszi! Én is tudtam volna Arc-ot venni még (mondjuk én a simát), de a Sense nagyon odavág, és ezt az IS-t megfogva olyan érzésed van, mintha valami komoly dolgot birtokolnál. (Ami így is van) Az Arc egy picit gagyi érzetű nekem, de azért megfontoltam a dolgot.
(#2490) Szancsó : Hardveraprón vettem. Egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve!
(#2493) sprinter24: Neked is köszi, szerintem is jó vétel volt!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Maxentius
addikt
Ha már gondolkodás, én az Xperia S-en gondolkodom... de csak a nagyon távoli jövőben lehet belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs