- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
Kijött az új Virtuous rom béta verziója, de még ebben is sok a bug (szokás szerint nem megy a billvilágítás, sokszor újraindul a panaszkodók szerint) - én már hozzászoktam h a Superuser rakoncátlankodásain kívül (a 3.0.6-al jó lett megint) minden tökély most.
Hivatalos szoftverfrissítésről még nincs infóm.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Negative
tag
Ti használtok valamilyen képernyővédő fóliát? Eddigi gorilla glassos telcsim egyáltalán nem karcolódott..
Ezt pár napig használtam nélküle, teljesen jó volt, mintha olyan üvegből lenne amin nem tapad meg a zsír.. de sokan mondták, hogy tegyek rá. Tettem. Így viszont állandóan ujjlenyomatos, zsíros a fólia.. pedig egy drágább (nem brando de olyan minőségűt) tettem fel.
-
Maxentius
addikt
#zezoka: A Unity V4 kernellel meg az órajel-állítgatással azért voltak problémák...
#Negative: Én se használok, ahogy az előzőn se használtam, azon a 2 év alatt 0, azaz nulla darab karc keletkezett. Persze vigyáztam is rá, amennyire lehetett. Fóliákkal nincs tapasztalatom.
-
L4mie
veterán
válasz Negative #1305 üzenetére
Legenddel nem használtam 0 karc 1.5 év alatt, pedig esett, kulcs mellett volt etc. Az aluháza az karcolódott, de nem látványosan, azért nagyítóval jól látható volt a kulcs meg az apró hatása.
Erre vigyázok ne kerüljön mellé cucc, mert az előlapról könnyen ledörzsölődik a festék, ennek ellenére kb 5 darab mikrokarc van a kijelzőn, soha táskába nem tettem, elvétve került kulcs-apró mellé, le még nem esett, szval szerintem nem Gorilla glass van rajta, hanem egy olyan felületet vittek rá a plexyre ami megfelelet a GG előírásoknak mégis gyengébb
Urak/Hölgyek Szubjektív véleményt hallottak személyes tapasztalat alapján.Mivel céges annyira nem frusztrál, de majd nézek rá fóliát.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Sousuke
tag
Nekem van fólia a kijelzőn, teljesen karcmentes volt, mikor lefedtem, de a fólia rekord módon gyűjti az ujjlenyomatokat
Sajnos csak utángyártott fólia, nem BrandoMás: Jó volna ha picit hallatna magáról a HTC frissítés ügyben, mert már nagyon türelmetlen vagyok a gyári 3.0-s Sense frissítés miatt. Meg mielőbb jöhetne a 4.0-ás Android is 3.5-ös Sense felülettel, soha többé nem lennék elégedetlen
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
-
frintenza
csendes tag
Sziasztok!
Mától én is gyarapítom eme tábort Ma hozta a futár -
Sousuke
tag
Valaki ismeri ezt a ROM-ot? Elég jónak tűnik leírás alapján.
-
Sousuke
tag
válasz Maxentius #1317 üzenetére
VIVO PVT SHIP S-ON
HBOOT-1.13.0000
RADIO-3805.06.03.03_M
eMMC-boot
Apr 1 2011,18:34:39Gondolom akkor nem tudom kinyitni S-OFF-ra
Ebből a menüből hogy lépek ki, ha nem akarok benne semmit csinálni?
(Akku kivétel nem nagyon oldható meg: a tok miatt nehéz szétszedni.)[ Szerkesztve ]
-
Sousuke
tag
-
koveradam
tag
Fel is raktam a TriNity féle Sensatio XL romot! Tapasztalatok este felé addig várom a kérdéseket!
-
Maxentius
addikt
Nna akkor hamarosan nekiállok bütykölni ezt a romot...
-
Maxentius
addikt
válasz koveradam #1326 üzenetére
Megerősíthetem! (Egyetlen kifogásom csak az h néha leáll vmi acore folyamat, de semmi kárt nem okoz, úgyhogy no problem.)
#Sousuke: Ha úgy vigyázol rá, mint egy hímestojásra, akkor nem lehet gond, ha viszont normálisan (gy.k. nem kockaként) használod, akkor még lehet h érdemes várni.
[ Szerkesztve ]
-
koveradam
tag
válasz Sousuke #1329 üzenetére
Nekem sebessege ugyan olyannak tunik mint a masiknak! Bongeszo szebben megvan csinalva a vissza lepes szebbre, az emberek widgetnel kirakja az email-t is a nem fogadott esemenyeknel! Facebook chat widget ami nagyon szuper lett szerintem! Sokkal szebb fincsisegek vannak benne! Nekem egyszeruen tokeletes eddig semmi hiba uzenet! Az akku is rendbe van eddig
-
-
Kacko
tag
válasz Sousuke #1323 üzenetére
Én ezzel csináltam, semmi gond nem volt vele
HBOOT 1.13.0000 és 2.30.405.1 volt. Most a VU 2.39 van fenn, de már töltöm lefelé ezt az uj ROM-ot. Holnap vagy holnap után fel is rakom, csak most sajnos nincs időm rá.
Bebukatam a garit de vigyázok a "gépre". (Meg azt hallottam, hogy lehet valahogy S-OFF-olni is, de ezt nem tudom biztosra mondani)Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
zezoka
őstag
-
zezoka
őstag
Bakker, egy délutánt nem vagyok, és így elszabadul a pokol? Most én is cserélhetek romot délután!
Kérnék addig is egy részletes tesztet! Az egyel előbbibe írtam, milyen radiom van, és nem az, mint az ajánlott. Ilyenkor mi van?
Két sémával mutatják, jól látom? Jobb oldali ikonos, de ezek szerint benne van a hagyományos is? Ez a 3.5 sajátossága, vagy csak egy rom gyártó ötlete? lezárási képernyőre ugyanúgy kirakható az időjárás? Van magyar nyelv (nem mintha létszükség lenne)? Titaniumban ha lementek mindent, akkor abban a verzióban visszaállítható, vagy inkább rakjam újra a dolgokat (igaz automata), illetve a beállításokat? Ilyenek érdekelnek.
Jól értem, hogy a kernel a rommal együtt változik (szóval azt nem is kell figyelni), de a baseband az nem?
Ja, és miaz a RIL ezen az oldalon?
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Közben találtam egy bemutatót a Youtube-on!
-
Maxentius
addikt
Huhh, lássuk sorban, mert én se érek rá mindig!
A radio: az antennadrivereket kezeli, némelyikkel jobb térerősség érhető el, némelyikkel jobb akku, én ezeket nem néztem meg külön, hanem az akkori legfrissebbet, a 2810-est töltöttem le és azt használom azóta is.
A 3.5-ben kétféle dokk van, lehet a hagyományosat használni (az alkalmazások és a testreszabás felirata is ott van), és lehet a Rhyme-félét, amiben a kijelző bal oldalán egy oszlopban vannak a gyorsindítók és a jobb sarokban pedig a nagy óra (én az előbbit szeretem használni, mert jobban tecc).
Magyar nyelv: pipa
A Titaniummal szokás szerint érdemes óvatosan bánni (én is csak egyes appok és játékok mentéseihez használom).
Ami eddig a bugokat érinti: eddig nekem folyamatos FC-t csinált a Facebook 1.7.1 (ez van beépítve, a Facebook for Sense különálló appként megszűnt, csak engedélyt kér a FriendStream formájában a hivatalos Facebook appon keresztül), leszedtem, ezután vmi acore nevű folyamat FC-zett állandóan, Titaniummal leszedtem a Facebookot, majd ma reggel felraktam újra az 1.7.2-t, azóta úgy tűnik rendben van.
Ami viszont még mindig nem stabil, az az USB-s netmegosztás, de nem vészes.A RIL-t én se tudom, új dolognak tűnik nekem.
-
zezoka
őstag
válasz Maxentius #1338 üzenetére
Játékot nem használok, progik mentése nem érdekel, beállítások úgyis újra kell, mert nem biztos, h ugyanúgy, ugyanott van, meg fel is kell fedezni: ergo Titanium nem kell nekem akkor...
Hogy csináltad meg a Radiot? Egy rövidet tudsz róla írni? Nekem ez van base: 20.2805.30.085AU_3805-04-03-27_M Akkor erre mehet, vagy frissítsem le? Jobb-e az újabb?
(Mi az az FC?)
Addig nem állok neki semminek, de már minden az SD kártyán van (radio is, rom is), és töltődik fel a telefonom!
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Belépsz a recoverybe és ugyanúgy a csomagolt fájlt telepíted mintha rom vagy kernel lenne. (De amúgy nem fogod észrevenni a különbséget, amúgyis szvsz romfüggő, ehhez meg nem kell cserélni ahhoz a romhoz, ami nekem van, bár többen a 2811-est javasolják, de tényleg fölös.)
Csináld!
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Ja igen, vágom, csak annyi h ez a felelős a rom és a radio közötti szinkronért, azaz a legoptimálisabb működést biztosítja, amennyiben a rom alá a megfelelő radio-t hegesztették a rom-főzők. De csak ide-oda legózás esetén érdekes a dolog, úgy hogy nem kell vele foglalkozni. (Csak a legnerdebb kockáknak, de azok nem mi vagyunk! )
-
Maxentius
addikt
És sikerült a Dropbox-hoz 5 GB helyet kapnom! Csak az a lényeg h Sense 3.5 alatt kell a Marketről a legfrissebb Dropbox-ot letölteni és követni a lépéseket!
-
zezoka
őstag
-
frintenza
csendes tag
Nem tudja valaki, mikorra várható kb a HTC-től ,hogy melyik telókra fogja megcsinálni az ICS-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest