- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz sprinter24 #2402 üzenetére
Sajnos a sok utazgatás miatt még nem volt alkalmam feltenni az új ROM-ot, de jövőhét elején megoldom (: eztán feltétlen irom a hsz-t
( kösz a kérdést )
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
brownus
veterán
fasza ez az IceColdSandwich
-
rmehesz
tag
Sziasztok! Kezdő androidosként kérdezem - a legördülő státuszsávból az értesítések jelzésit (letöltés kész; telepítés kész; nem fogadott hívás; stb) el lehet egyszerre tüntetni vagy egyenként kell rájuk menni?
-
brownus
veterán
válasz sprinter24 #2409 üzenetére
haha
ezek: Not working = Panorama, Video Chat, eddig minden más igen meg pár apróság, de semmi komoly nem hiányzik a mindennapokhoz
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
jut eszembe, és mit szóltok a smarteast.huhoz? http://smarteast.hu/ nekünk sok újat nem fog mutatni sztem...
-
brownus
veterán
válasz sprinter24 #2414 üzenetére
a böngésző kicsit lassú, de nem vészes. a FB alkalmazás jó lett, gyors.
SIM kártyával is minden ok. képek készítésénél becsúszik egy-egy glitches (így kell mondani?). a többi program amiket letöltöttem és használtam is, egyik sem produkált FC-ét.a procit nem merem húzni, mert nem ajánlották a xda-an, annyit módosítottam, hogy a min freket 364-re állítottam, a max maradt 1GHz.
-
Szancsó
aktív tag
Nézegettem a telefont és gondolkoztam a beszerzésén, de a szűkös keret miatt Ebay -en böngésztem. Ott a legtöbb Verizon -os változat: jelent ez valami hátrányt? Mármint ha jól láttam támogatja a nálunk szokásos frekvenciákat, SIM megy bele, szóval akár még jó is lehet?
(Gondolom sokat ott is kitiltanak a hálózatból, mint nálunk a T, de attól szerintem még nálunk mennie kellene, nem?)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Maxentius
addikt
válasz Szancsó #2417 üzenetére
Röviden: ez tud CDMA-t is, de úgy láttam én is, hogy önmagában nem lenne hátrány ez. Bővebben itt egy összehasonítás. Viszont azt nem tudom, hogy hagyományos SIM megy-e bele, mert a Verizon az USA-ban virtuális SIM-et használ tudtommal...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Szancsó
aktív tag
válasz Maxentius #2418 üzenetére
Itt néztem és ha jól vettem ki rendes SIM van benne.
(#2419) jeni
Rendben, ott is szétnézek. Bár reggel hozta a postás a pénzt, amit egy letiltott Arc miatt kaptam vissza, szóval a magyarországi dolgokkal is óvatosan kell bánnom.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Maxentius
addikt
válasz Kamikazeman #2422 üzenetére
A WiFi-t nem tudom működésre bírni, a zenelejátszóban elindítottam egy számot, az ment, de utána más nem (de más lejátszóval megy, de azt még nem próbáltam).
-
Maxentius
addikt
válasz Kamikazeman #2424 üzenetére
Holnap jön a javított WiFi-s verzió pár bug-javítással, egy PowerMP3-at meg megpróbálok addig felvarázsolni. A sebesség nagggyon frankó.
-
Maxentius
addikt
válasz Kamikazeman #2426 üzenetére
Megy a lejátszás, de bármilyen opcióhoz hozzáérek, fc van... most nem lejátszózok, hanem kipróbálom a Chainfire3D-t.
-
Maxentius
addikt
Sense 3.5-ből 4.0...
Eddig annyit foglalnék össze, hogy jó gyors, a DropBox-integráció mellett SkyDrive-integráció is van, a szokásos HTC widgetek jelen vannak (a FriendStream nem akar a Flickr-en kívül más hálózatot is frissíteni), de cserébe totál hiányzik a kamera, a zenelejátszó nem müxik (a Poweramp is fagyott eddig), gombvilágítás+rezgés nincs, a Bluetooth, a WiFi, a mikrofon és az iránytű is problémás, de az irány jó. És holnap már jön is a fix...
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
válasz hege1989 #2432 üzenetére
Szokás kérdése... amúgy nem annyira. De már visszaváltottam Gingerbread-re, mert csak akkor vagyok hajlandó felrakni ICS-romot, ha már a kamera és a többi hardveres funkció ugyanolyan tökéletesen működik, mint az Affinity-ben/Trinity-ben, stb.
-
zezoka
őstag
válasz Maxentius #2433 üzenetére
MIt "szuttyognak" már ennyit azon a kamerán? Már legalább 3-4 hónapja van "működő" ICS Incire, és még mindig nem lehetett megcsinálni? MIelőtt lett volna Sensation XL, csak Sensation volt, akkor is mentek a romok teljes funkcióiban, tehát Sensation-ről átportolva, akkor most miért nem? Vagy pl maga a kamera "driver" akkor is a saját volt, csak a többi volt Sensation portolás?
Mindenesetre lehetne már valami!!!
-
Maxentius
addikt
Gyanús, hogy az utóbbi, mert Gingerbread alatt mindegy, hogy milyen build ment, a kamera futott teljes funkcionalitással, ez viszont egy teljesen új OS, amihez úgy tűnik új driver kell, de a kernel forrásokat a HTC még nem adta ki...
Az akkuidőhöz: pazar, de vajon csak telefonálásra használtad, vagy azért jobban kihasználtad a tudását?
-
Kacko
tag
válasz Maxentius #2433 üzenetére
Én most raktam fel (tegnap előtt) a MIUI legújabb romját és egy SPB Shell 3D nevű launchert. Eddig nagyon jó! Tudom ajánlani ezt az összeállítást. Én is úgy gondolom, hogy ICS-re csak akkor váltok ha már minden tökéletes lesz. (Ha valakinek szüksége van a launcherre írjon privátot)
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz sprinter24 #2441 üzenetére
Nálam kb 10-15% on kerül este töltőre, de nyúzom rendesen+gyerkőc is játszik rajta napi szinten. 2 napja viszont nem tudok mail-t küldeni gmailből. A levelek megjönnek, de küldéskor rányomok a küldésre és utána nem történik semmi, csak elhalványodik, a küldés gomb és többé nem tudok rányomni. Kilépéskor pedig menti piszkozatba. 3 gmail fiókból mindnél így van. Ma csináltam egy gmail app adatok törlését, de nem segített....
Most törlöm a fiókokat és újra felveszem őket, hátha...
Gondolom gmail app hiba, de majd kiderül. -
zezoka
őstag
válasz Maxentius #2440 üzenetére
Én sose játszok, ellenben netezéskor mostanában wifizek, mert a mobil adadtfrogalmamat tartogatom egy már elég közeli kórházi látogatásomra, mikoris vastalanítják a tavaly eltört lábomat (meg már pár filmet, meg sorozatot lekonvertáltam 320x240be erre az alkalomra).
Zene (vagy rádió) buszon néha megy melóba jövet meg menet (2x10 perc), de az meg ugye nem használ kijelzőt
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz Kamikazeman #2442 üzenetére
Nekem meg tudom, h van új levél, mert már tudom, mik azok, amiknek jönnie kell, és belépve a beérkezettek közé nincs semmi, akárhányszor ráfrissítek. Aztán össze-vissza lépkedek az összes levél, meg a beérkezettek között, frissítgetek, azt egyszer csak ottvannak...
Bár hozzátartozik, h a szinkronizációnál mindenhol ott a pipa, de a google-ban a leveleknél nincs (naptár, meg névjegyzéknél igen), ugyanis nekem nem kell, h éjszaka jelezzen, h levelem jött, meg általában gépről levelezek.
-
sprinter24
aktív tag
válasz Kamikazeman #2442 üzenetére
Nem tudom mi lehet... Nekem egyből lehúzza az új e-maileket ahogy bekapcsolom a mobilnetet és küldeni is tudok :S
Barátnőm Wildfire S-e csinálta ezt, a Gmail neki se csinált semmit... Beállítottam neki a gyári levelezés progit és azzal most megy neki! Tégy egy próbát[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz sprinter24 #2445 üzenetére
Végülis nekem is megcsinálja, csak kis idő kell a berérkezetteknek.
-
Kamikazeman
aktív tag
Minden működik nekem is, csak küldeni nem tudok, de ha lesz rá időm úgy is rájövök mi a baja....
-
rmehesz
tag
Sziasztok! Van nekem telepítve egy elmulasztott hívás emlékeztető - ha volt nem fogadott hívás vagy sms, akkor időnként csipog. Az a problémám, hogy akkor is csipog ha elutasítok egy hívást - azt is nem fogadottnak veszi. Ez nem tudom, hogy a telefon sajátossága vagy a program buta. Használ vki ilyet ami jól működik?
-
rmehesz
tag
Egy újabb apróság ... az mitől függhet, hogy általában a bejövő hívást azzal a karikával kell fogadni/elutasítani, amit a harmadikba kell belehúzni, de időnként - még nem jöttem rá mitől függően - két hosszúkás gomb jelenik meg, amiket csak meg kell bökni a fogadáshoz/elutasításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs