Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A htc nem csinál mást mint a múlt hardware-t adja el nagyon jó software-el. Legalább is ezt gondoltam, addig amíg a meizu be nem alázta eme nagy, winmobile megmentőjének kikiáltott gyár összes akkori kezelőfelületét (és mellesleg hardware-t is sok szempontból), de az meghal a softellátottság miatt. A mostani soft tulajdonságai igen hamar megszokottak lesznek ezen a platformon, ami respect az az hogy a htc lépett elsőnek. Ennyi nem több. Motorolának itt a lehetőség, mert ha a régi okos telefon moto árakat alkalmazza előre ugorhat.
A kamera meg hogy csak ennyire van lehúzva...2009 multimédiára kihegyezett készülékekről beszélünk. Amennyiben egy video és képrögzítő rész ennyire szó szerint: szar, akkor az a termék hogy a bánatba kaphat ilyen plecsnit A jó részt ki kell emelni és dicsérni, de a rosszat nem szabad elfeledni értékelésnél, számomra nagyon visszatetsző ez a logika. Van egy 150k-s készülék ami hardwaresen minden szempontból elmaradt. Filmeket hogy játszik le ez a csoda konvertálás nélkül, főleg ha hd lenne? Mert ebbe az irányba is elmozdultak a dolgok.
Nem hittem hogy leírom valaha, de akkor: inkább már iphone!
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Na mert az a kernel a htc számára elbújkált és csak a meizunak mutatta meg magát..
Kamera? A fent említett 5 vagy hány éves k750 alázza ezt a csodát. Sok tíz modellt lehetne leírni amik élvezhető képet produkálnak. Ezt nem produkál. Az innov8 mikor jött ki? Nem ma. De akár az omniát is említhetem, az is jobb. -
Peat;)
veterán
A htc nem tudott felmutatni sokkal nagyobb tapasztalat és erőforrással maga mögött olyat mint a meizu. Ez így leírva igaz és tény. Mit kell kapkodni levegőért hogy az "iphone" koppintós arcok többet dobtak össze mint egy prémium márka? (asszem nevezhető annak a htc, ahol a belépő pda-juk (viva anno) is 70k körül mozgott tavaly) Egyébként ha nem meizu állna mögötte akkor lenne programkínálat is.
A kamerák meg jobbak annyival pár modellben hogy használható szint lehessen. Itt nem arról van szó hogy neked nekem vagy bárkinek mi a fontos, kinek mi a kompakt kategória. Ez a része rossz és kész, vannak jobbak.
Én nem azt írom nekem mi kéne hogy kéne, hanem azt hogy ez a konkrét modell drága és vannak hibái fizikailag. Az oprendszer által meg valószínű hogy sok jövőbeni vetélytárs lehagyja. Első igazán komoly android kezelőfelület, tisztelem, ahogy írtam. De ilyen alapon a fentebb említett viva volt máig az egyik ha nem a legjobb okostelefon a piacon, mivel abban is ügyesek voltak ezen a területen. -
Peat;)
veterán
Az a szomorú hogy kategóriákban gondolkodsz. Édes mindegy milyen csoportnak szánják, ha már raknak bele akkor érjen el egy minőségi szintet ilyen árkategóriában. Ha nem tudnak prezentálni ilyen terméket a fogyasztó felé akkor ne rakják bele az adott funkciót és adják olyan áron ami ezt az égést ellensúlyozza. Mert ez így parasztvakítás. Az üzletembereket meg nem hinném hogy bölcs dolog parasztnak nézni mert igen önérzetesek tudnak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
"Szóval azon csak mosolyogni tudok, hogy egy mobil tudását valaki azzal próbálja lehúzni, hogy gyenge a kamerája. Könyörgöm, mindnek az, csak van sz@r, sz@rabb, meg legsz@rabb kategória."
Továbbviszem a gondolatodat. 16"-os hd felbontású notebook vs telefon. Kb az a kategória mint egy minőségi fényképező gép és egy mobil. Egy 2-300k-s gépet van olyan nyűg cipelni mint egy notit, mert aki minőségi emberke az viszi hozzá a kiegészítőket. Leírjam sorról sorra hogy mennyire "szarabb" minden területen egy okos telefon mint egy notebook? A te logikád az hogy a mobil egy dologra jó, telefonálni? Így bárki aki okos telefont vesz az igénytelen alak, mert aláadja az elvárásait, hiszen minden funkcióra egy célgép kenterbe veri a telefont? Sok fura logikát láttam már egyébként a zene funkció ellen küzdöttek rengetegen anno, hogy minek a telefonba. Okosba pláne, egy üzletember nem hallgat zenét a metron vazze. Most hány okostelefon van amiben nincs csicsázott multimédia rész?
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Gyuresz #1124 üzenetére
Off: Elvileg 1-2 hét és kapható lesz a huawei t-mobile pulse, ami külföldön dominósan 55k-n nyitott Angliában. Ugyanaz mint a hero csak nagyobb kijelzővel, de nincs mögötte htc szintű támogatás. (de valami azt súgja hogy hamar megoldják hogy menjen rajta majd a hero soft, ezt ki kell várni). A függetlenítés nem tudom mennyi hivatalosan, de lehet azzal együtt is olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kupon kunyeráló