- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lefkosia
őstag
válasz C.Brigante #4850 üzenetére
elindítod a programot, majd beírod a 240 értéket save, majd preview.
The Truth Is Out There
-
lefkosia
őstag
-
for3l
senior tag
válasz C.Brigante #4836 üzenetére
task29 sem "kell" mindig, elég egy wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache és utána jöhet az új rom nand-ba.
nandroid backup-nál pedig az egész romot meg mindent úgy egy-az-egyben backup-ol az sd kártyára (ennek legalább vagy ~300-350mb kell, de annyi azért szokott lenni), és ezt tudod ugyanott restore-olni, és minden visszaáll a rom csere előtti állapotba.
ha programokat és adatot akarsz csak backup-olni (sms, wifi beállítások stb.), arra ott egy sztem kiváló program, a Titanium Backup. -
-
C.Brigante
veterán
van probléma: miért lát csak 7MB internal storage-et???? ezért nem enged telepíteni nagyobb progikat! 400Mb-os recovery van fent, nem jó neki? vagy törölni kellene vmit?? ezt most nem vágom.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
for3l
senior tag
válasz C.Brigante #4861 üzenetére
most melyik rom van fent? ha valamelyik hyper, akkor annak bőven elég a 150mb-os recovery, lehet, hogy ez a bibi.
nálam 150-es van fent a cm7-es hyperdroiddal párban, és alapból olyan ~120mb szabad helyem van.
egyébként sd-re kiterjesztett plusz partícióval tudod "növelni" a belső tárhelyet, vagyis az sd-re települnek a programok, de futni fognak gond nélkül, mintha nand-ba lennének.különben szerintem ezeknek a hyperdroid rom-oknak elég lenne valami ~100mb-os recovery is, de hagy legyen a 150-es, az tuti elég lesz, még ha update-elik is a romot.
-
C.Brigante
veterán
igazából az érdekelne, addig nem akarok nekiáállni amíg vki nem erősít meg benne, hogy felülírassam (flash USB által a jelenlegi 400-as recovery-t) vagy előről kell kezdenem mindent?
-
for3l
senior tag
válasz C.Brigante #4864 üzenetére
már mi mindent előlről? flash-eld fel a 150-es reco-t, aztán majd kiderül, hogy beboot-ol-e avagy sem.
ha bejön, és lesz helyed is, akkor problem solved, ha nem, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy újra rakod a romot a már frissen flash-elt 150-es recovery-ből.esetleg, amire érdemes figyelni, hogy az sd-n ott legyen még a rom .zip fájlja (de ez sem baj, ha nincs, mert magldr-ből tudsz mass storage-ba menni) és csinálj backup-ot a jelenlegi helyzetről (pl azzal a programmal, amit linkeltem).
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
ez a hyperdroid ez valami istenállat!!!
-
toeki
senior tag
válasz C.Brigante #4867 üzenetére
hát nem ezt mondjuk már mióta????
-
Tyca
senior tag
válasz C.Brigante #4867 üzenetére
Mérnél (vagy más, aki ezt a rom-ot használja) egy Standby fogyasztást mA-ben CurrentWidget-tel? WiFi/Data/AutoSync/GPS/Bluetooth persze legyen kikapcsolva, csak a teló funkció menjen...előre is kösz!
Csak mert a fórumában valaki eszméletlen (3 nap után még 60% fölött állt az akksi) készenléti időket mért, és érdekelne, hogy ez valós-e...
-
WiZARD
addikt
mi értelme van úgy mérni, hogy minden ki van kapcsolva?
nekem csak olyan rom kell, ami úgy is jól fogyaszt, ha be van kapcsolva gps, autosync, wifi, data hisz használom ezeket. nem akarom percenként kapcsolgatni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
for3l
senior tag
ha csak a gsm van bekapcsolva, akkor olyan 3-5mAh körül van a fogyasztása standby-ban, mint úgy általában az összes jobb minőségű romnak.
egyébként néztem én is ezeket az eredményeket, de azért a 3 nap + 60% combó sztem erős túlzás. nálam, ha mondjuk csak gsm lenne bekapcsolva és abszolút nem használnám másra, csak telefonálásra - ami nem sok nálam, akkor lehet menne 3 napot, de ott már inkább a 0%-hoz lenne közelebb, minthogy az 50%-hoz felülről[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
gps-t én is ritkán navigációra, bár foursquare, latitude stb miatt máskor is néha működik.
ne kelljen már kapcsolgatni.otthon van wifi, viszont csomószor elfelejtem bekapcsolni, ha mindig kapcsolgatni kell.
így inkább marad bekapcsolva.most miui rom van fent nekem, vmi bug miatt gps standby állapotban sokat fogyaszt, a pénteki gingeres miuiban remélem már jó lesz.
így 3g+wifi+adatkapcsolat - 5-9 mA körül eszik.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
de erre minek android, meg smartphone?
ott vannak philipsek amik 10-20 napokat tudnak standby-ba, sőt ha kikapcsolja, akkor még tovább bírja. ("Whenever you don't need network, go to airplane mode (school/work/sleep(thanks pongster :-P) ")
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
C.Brigante
veterán
task killert melyiket használtok, csak azért kérdezem mert a market commentekbe vannak negatív tapasztalatok egy, kettőről, mondom inkább megkérdezlek titeket.
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
válasz C.Brigante #4879 üzenetére
a 1.7.6-ot használom, tökéletesen teszi a dolgát.
The Truth Is Out There
-
lefkosia
őstag
válasz C.Brigante #4881 üzenetére
a task killer verziója, amit kérdeztél.
Task killer 1.7.6[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
WiZARD
addikt
na de minek standbyban bírni?
kikapcsolom, és bírja, és ha kell bekapcsolomC.Brigante - én nem használok task killert, és tökjól megvagyok nélküle. régen használtam, és semmivel se volt jobb.
-
WiZARD
addikt
válasz C.Brigante #4886 üzenetére
próbáld ki nélküle, és még jobb lesz
-
simii
tag
Ennél a HyperDroidGBX-v9-nél úgy látom nincs Sense, tehát ha jól értem az összes HTC-s widget nincs rajta? (Levelezés, FriendStream,stb ) Ezeket rá lehet rakni valahogy utólag? Mert ezek nagyon bejönnek nekem sajna... De ez a Rafdroid NAND amit használok pár napja nem az igazi, nagyon belassul olykor, emaileknél nem ad ki hangot, zabálja az akksit szó szerint, nem bír ki egy napot (pedig csak a wifi megy)
A 400-as recoveryt hogy kell kicserélni 150-esre? Simán bootloaderből indítom és felülírja? Utána mehet fel SD-ről a HyperDroid? (ha esetleg a csere mellett döntenék)
Life is short. Play more.
-
simii
tag
CoreDroid DHD-ről valakinek tapasztalat? (szaggatás, akku?)
-
lefkosia
őstag
HyperDroidGBX-v9 is lehet levelezés, friendStream, sense stb a market-ből. Szerintem task 29 progival törölt az egészet, és a 150mb recovery-t ezután tedd fel. Az egyik barátomnál pont rafdroid-nál jártunk úgy, hogy simán ráfrissítettünk a 400mb recovery-t 150mb-ra és elég érdekes dolgokat produkált. A programok többsége leállt!
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
simii
tag
Köszönöm!
-
C.Brigante
veterán
srácok ha esetleg vkinek kellene a feliratot is kezelő rockplayer universal 1.6.3
[ Szerkesztve ]
-
simii
tag
válasz C.Brigante #4894 üzenetére
A task 29 után ujra fel kell rakni a magldr-t vagy az megmarad?
Mert a GBX-v9 FAQ-ba ezt találtam: "Use Task 29, reinstall MAGLDR 1.13, CMW Recovery, clear everything and reinstall the zip"Life is short. Play more.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest