Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mizu

    aktív tag

    Nekiálltam tesztelni a GPS jelenséget, különböző helyeken különböző jelerősséget tapasztaltam. A maximum a képen is látható 30-34 volt, mindezt felhős időben, kézben tartva produkálta a dög. :) Navigon beltérben egyáltalán nem, a tetőtérben ~10 perc után talált jelet - szintén kézben tartva. A hálózat alapú helymeghatározás végig ki volt kapcsolva.

    [photobucket album]

    A fenti linken találtok több képet is, hangyányi rés talán az én telóm LED indikátoránál is van, de fény nem szűrődik ki, tehát nem izgat. Az alja emiatt emelkedhet ki kissé a ház síkjából. Az előző DS-t kicserélték ~1 hét után, ugyanis a házon találtam 2 hiányzó darabot az akkufedél és a szürke rész találkozásánál. Nem voltak nagyok, de zavart, hogy ennyi pénz kidobása után silány telefont sóztak rám. Ha nem fog fagyni és nem produkál más hibát, nem viszem már szervizbe.

    Sokat töprengtem egy gyári autós tartó megvásárlásán, de ez 14 ezres kiadást jelentene, amire jelenleg nem telik. Viszont ennyi pénzért egy komplett 5 inches GPS-t veszek, amihez minden kiegészítőt mellékelnek.

    Ha bárkinek szüksége lenne még nagy felbontású képre (akár összehasonlítás végett) nyugodtan írjon PÜ-t, nagyon szívesen kommunikálok ezzel kapcsolatban!

    [ Szerkesztve ]

    ▫️ PH! FAN ▫️

Új hozzászólás Aktív témák