- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Szövegbevitelre jó cuccnak ígérkezik ez pedig. Igaz fizikai billentyűzet arra jobb lenne, mondjuk amolyan régi Nokia Communicator-os módra, de így is van benne fantázia. Nekem speciel hasznos lenne, mivel van hogy terjedelmesebb szövegeket is írnom kell mobilról, és ha állítva használom, akkor a billentyűzet elég keskeny lesz, ráadásul a szövegdoboz/mező is kicsi, főleg ma a divatos keskeny képarányoknál idegesítő. Ez fektetve meg még rosszabb, és van ahol úgy nem is működik. Hiába lesz nagyobb billentyűzetem, de a képernyő jelentős részét emészti fel a billentyűzet. Azt persze elismerem, hogy ez eléggé rétegigény. Két mondat, meg néhány emotion-hoz elég az is ami van.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
DS39
nagyúr
még a létjogosultságát nem látom, de kisebb alsó/felső kávákkal jó cucc lehet.
-
Noukoum
veterán
Nagyon jól néz ki az bizonyos. Kéne
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
ZavaBalazs
őstag
kíváncsian várom, milyen lesz a végleges. mondjuk a méretei miatt nálam mindenképp offos, ha jól saccoltam le egy kép alapján, akkor kb 8,5 cm széles a képernyő, plusz még az oldalsó káva, az kb 1,5-2 centivel nagyobb a felső határomnál.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
petymeg
addikt
Nem hiszem el, hogy középen a két panel oldalát nem tudják kávamentesen kialakítani.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
moleculez
veterán
Nekem bejövős, gondolom a kávákon faragnak még, azért így durva lenne. Semmi lekerekítés, full szögletesbe csak úgy (régi) Sonysan.
Kíváncsi vagyok mit rotyogtat az Apple a boszorkánykonyhájukban. Csak nem hagyják válasz nélkül a Fold, Mate meg SF cuccokat.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Sanraith
aktív tag
Tetszik az irány.
-
juuzer
addikt
Én csak annyit mondok, hogy PANOS TAKE MY F*CKIN MONEY!!!!
A Duo nagyon tetszik. Bár videók alapján még összecsukva se tűnik annyira egykezesnek. :/
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
coyote66
aktív tag
Nem rossz, de a kivitel gyatra. Valamikor, régen azt hiszem a sony-nak volt szétnyitható tabletje, aminek szinte teljesen összeért a két kijelző. Minimális káva volt csak. Szerintem praktikusabb mint hajtogatni a kijelzőt.
Én vagyok
-
törölt tag
Azon a képen, amin a bill. is rajta van az alsó képernyőn, a következőt el tudnám képzelni:
Felül a browser, az alsón meg a Total Commander. Ez nekem nagyon hatékony lenne.Az ár tűnik problémásnak, ha egyáltalán megjelenik.
-
Imi1981
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
Decske
senior tag
Nem értek veled egyet. A kamerák esetében a szélesebb használhatóság miatt van értelme a többfajta lencsének. Más, más helyzetben jó a széles, ultraszéles, és a tele lencse. Az utolsó egy lencsés gyártó is beadta a derekát, tehát mégiscsak van a trendnek létjogosultsága.
Miért kellene elővenni bárhol is a telefont? Okosóra a kézen, és máris minden elérhető. De egyelőre ez a telefon egy koncepció, simán lehet, hogy jövő ősszel át lesz szabva, az egész, lesz egy kicsi külső kijelző, és a te igényed is ki lesz szolgálva.
Ez a koncepció inkább a Galaxy Foldra egyfajta válasz, gyerekbetegségek nélkül, Surface Pennel. Számomra, ez a fajta készülék egy álom lenne. Sokszor van az, hogy két appot használok egyszerre, (plusz PiP videó megy) majd írni akarok valamit. Na, itt választhatok, melyik appot nem látom. Ezzel a plusz kijelzővel egyik appról sem kellene elmondani. Vagy egy másik élethelyzet. Egyik kijelzőn egy PDF, ppt vagy egyéb doksi, másikon egy onenote, amibe tudok jegyzetelni. Ezt sem tudom ma megtenni.
Attól, mert te nem látod értelmét, ezeknek nagyon sok helyen létjogosultsága van.
A vonatos példádra. Megmutattam asszonynak, első kérdése az volt, hogy egyszerre a két kijelzőn lehet-e tent módban ugyan az a videó. Mert mondjuk filmet/sorozatot nézni, ha egymással szembe kaptunk helyet az IC-n máshogy nagyon nem lehet.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
arty
veterán
mindeközben... valahol 2011-12-13-14-15-16-17-18-19 táján...
- Jó napot kívánok! Dokkolható telefon és ezt natívan támogató android vanmá' ?
- Nincs.
- Köszönöm, jövőre - ugyanitt!"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
nagyúr
Én elvoltam anno a Newton MessagePad 2100-el.
A toll most is hiányzik nekem.Szerintem a toll kellene a gépek egy részébe alapból. Pár dolgot és prezentációkat pl jelentősen megkönnyíti. Azért valljuk be, hogy a kijelöléseket is megkönnyíti, főleg, ha valakinek "virsli ujja" van.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
KRSoos
csendes tag
Én nem igazán látok fantáziát ebben a koncepcióba sőt, ellenkezőleg. Ez valahol inkább pont az innováció, a valós munka hiányának terméke, amit némi szemfényvesztéssel próbálnak ''elmarketingelni''.
(Mobilos szegmensben hasonló kóklerség azzal bódítani a nagyérdeműt, hogy micsoda fejlesztés 1 kamera helyett 2 kamerát használni. Majd még nagyobb előrelépés 2-ről 3-ra váltani, jövőre pedig már 4 is lesz!)
Mobileszközként egyszerűen lassú és kényelmetlennek tűnik ennek a használata. Ha csak az órára lennék kíváncsi a tömött metrón utazva... A mobilomon always-on-display, vagy faceunlock, a lényeg, hogy minél gyorsabb legyen a művelet. A Surfacenél még helyet is kérek a nyitogatáshoz (azon túl, hogy forgó-mozgó alkatrészről van szó egy hordozható eszközben), ami plusz egy művelet, míg a hordozható állványt is felállítom - ami 2021 nagy újdonsága lesz - addigra szállhatok is le a járműről.
De oké. Ezt ne hívjuk okostelefonnak. Viszont a prodiktivitást ugyanúgy nem növeli meg annyira egy tartalomgyártó számára, ahogyan a tartalomfogyasztás sem lesz jobb.
Anno Elon Musk - valamelyik interjújában a sok közül - jegyezte meg, hogy sokan úgy gondolnak a technológiai fejlődésre, hogy az folyamatosan utat tör magának és lényegében önmagát hajtja előre, pedig ez nem így van. (Ha jól emlékszem ő az űrrepülés példáját hozta fel erre.) Sokkal inkább az emberek kreatív és kemény munkáján alapszik.
Elnézve az Apple, Microsoft és egyéb tech cégek irányát... Igaza van.
A vonaton ülve kiben merült fel az igény: ''jajj, de jó lenne, ha a telefonomnak még egy kijelzője lenne!''?
''The situation is hopeless, but it is not serious.'' - Paul Watzlawick
-
Shyciii
veterán
Ez a Duo valami borzalmasan ronda. Mintha a 80-as években ragadt volna.
-
Drp81
aktív tag
"A billentyűzetet a hátlap felől felhajtva az alsó kijelző interaktív funkciósávra vált"
Szerintem ez a része az zseniális!
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
BrezaJ
csendes tag
Az előadáson Panos Panay elmondta, hogy az a terv a jövőre, hogy mindenféle igényre legyen célhardverük. Nem tömegtermékeknek akarják ezt, mert nyilván ilyen áron/minőségben nem is lehet, hanem rétegterméknek. Annak meg jó az irány szerintem.
-
Ádám16
addikt
A hajlítható kijelzőkre azt mondom, oké, az fejlesztés.
De ez mégis mi, és mi értelme? Egy zsanérral összetoldott két kijelző. Párhuzamos app-futtatáson kívül semmi értelme, nekem egy iPad Pro mellett ez 0. -
MODERÁTOR
-
atike
nagyúr
Csak nekem tűnik nagyon bazárinak...?
-
VSZM
tag
Régóta várom, hogy a Microsoft visszatérjen a mobil iparba. Az utóbbi évek nyitásai után egyáltalán nem meglepő az Androidos MSPhone. A Lumia 920-asom nagyon szerettem, a Windows Phone rendszer is nagyon egyben volt.
Ha csinálnak egy bloatware mentes, hosszú távon támogatott telefont, akkor engem megvettek.
SWBF2 4 EVER
-
nagyúr
Öööööööö...... Várjunk csak! Ez Microsoft termék - mégis androidos?
Ez akkor most a citrom ízű banán??
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Ez behajtható - akarom mondani összecsukható két fél. Aminek teljes a funkciója. Szerencsére nem akart kijelzőt hajtogatni a picipuha.
Ötletes cucc! A toll kifejezetten bejön!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
GuineaPigMan
tag
Az eddigi legjobb összecsukható telefonnak tűnik az eddigiek közül. A Huawei szó szerint kiesett a versenyből pár hazugság után, a Samsungnál pedig még mindig nem tökéletesek a dolgok (pl. az ember körme bekarcolja a kijelzőt). Valószínűleg jó magas árra számíthatunk.
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, PS5, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
Depiboy
tag
Ez a hajtogatható kijelző cucc még szerintem nagyon de nagyon gyerekcipőben jár, nincs megoldva a kijelző védelme, gyakorlatilag legjobb esetben is pár hónap alatt "elhasználódik" egy kijelző az meg nem tól jó deal
-
-
prolad
addikt
Ha most elérhető a lenne a drodios, akkor simán venném, de jövő év vége nagyon messze van, addigra már jó eséllyel kint lesznek a következő szériás hajtogatós mobilok.
Nagyon nehéz elérni az oldalt, 504-es hibát (és macskás képet) dob fel.
-
clon
aktív tag
Tudom "lehetetlen" gondolat, de diák vonalon ebben van lehetőség. Az egyik oldalon a könyv amibe a beágyazott minden infó megjelenik a másik oldalon és a könyvben szövegkiemelés + hozzá a másik oldalon saját jegyzet stb.
Mondjuk a jobb oldalt akkor ki lehetne cserélni e-inkre (arra kihajtható a billentyű) és az akku fogyasztás máris "barátibb". -
Cyberpunk
félisten
Egyik kijelző kuka, oda egy qwerty billentyűzet (fizikai), azt megvettek kilóra, de azért így is tetszik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
Ekkora káva a kijelző körül nevetséges még ha prototípus is.
-
martonx
veterán
Ezzel épp csak az a baj, hogy pont telefonnak nem lehet használni. Akkor meg minek?
Én kérek elnézést!
-
tonkar
csendes tag
Messze van még 2020... már csak valami rendes terméktámogatást kell hozzá "fejleszteni" és megfelelő árat találni, remélem addig életben marad az X3-om
-
Decske
senior tag
Meg is van, mi lesz a következő telefonom. Surface Pennel tökéletes társ lesz a mindennapokban. És itt remélhetőleg megtartják a minimális késleltetést. A Note 10(+)-nál próbáltam az S Pent, de az kb használhatatlan egy Surface után.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
clon
aktív tag
Használható "lenne" de már most borítékolható a horrorisztikus ár. Ráadásul a(z android) gyártók által használt 2 éves támogatás után mi lesz vele ez is megy a "kukába".
Hosszabb távú rendszerfrissítéssel és notebook rendszerű cserélhető akku esetén lenne értelme. -
janeszgol
félisten
Finom cuccok. Várom a jövő ez irányú részét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Netfone
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó