-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
Én meg Nexus 5 és Honor 6 között vacillálok. Mindkettő 5" FULL HD, hardver is hasonló sebességre képes, mégha más is a SoC. Memória 2Gb vs. 3 Gb, de ez egykutya szerintem, fényképek minősége is hasonló.
Ami a Nexus 5 mellett szól az az ára: 92 ezer HUF és a tuti biztos Lollipop. A Honor mellett a nagyobb aksi.@Zaji: neked mi az, ami Nexus 5-ben nem tetszik és a Honorban benne van, hogy a Honor 6-ra váltanál?
[ Szerkesztve ]
-
szilfu
csendes tag
Nem rossz teló, az árát is megérné, ha kezelné az LTE Band 20-at. Tudom egyéni probléma de az én szolgáltatóm (O2 uk) csak azt használja 4G - re. (ahogy egy csomó másik is Európaban)
-
Amiens
tag
Nagyon megtetszett ez a telefon. Mint ár/érték arányban, mint kinézetre.
WP-ről "váltanék", de kicsit félek az android köré húzott frissítések idejétől (ha akarsz frissítést vegyél erősebb konfigú smartphone-t).
Sajnos a mostani utolsó Lumia készülékek már nem hozzák azt a szintet nekem, ami miatt must-have-ként gondolnék rájuk. Itt most a 830-ra és a 930-ra gondolok, hogy ami az egyikben meg van a másikban nincs - ezért sem tudtam dönteni...A napokban próbálok eljutni egy extrémes szaküzletig, hogy ki is próbáljam élőben a telefont.
Új/régi tulajoktól kérdezném, hogy mennyire van összerakva a készülék hátlapja? Illetve ez a plasztik dolog, ami körbe fut majdnem a készülék oldalán, ez milyen érzést ad a kézben (hidegebb, vagy csak dísz).
Illetve, hogy a hangerő gomb alsó pöckével milyen képeket lőttetek.iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
-
svgyula
addikt
Szia! Itt mindenki leragadt az itthoni verziónál én nem értem miért is? Ha kell NFC akkor a H60 L12 kell rendelni. Nem "ördögtől" való az internetes vásárlás. Mivel ezt a telefont így is úgy is csak ott lehet venni. A nagyobb kínai webshopok pedig pontosan ugyanúgy garanciáztatják a termékeket mit az itthoniak azzal a különbséggel, hogy kínából általában nem javított hanem csere készülék jön. az idő pedig pont annyi vagy inkább kevesebb mert az itthoni webshopok is oda küldik a terméket. Én elég sok kínai telefont vásároltam, használtam(mind a mai napig működik) de mindet kintről! Soha nem csaptak be legfeljebb kicsit lassúak voltak de ha valamiéért meggondoltam magam mindig visszautalták a pénzem az utolsó centig. Nos az én telefonom a H60 L002-es mivel nekem semmi szükségem az NFC-re ezért nem a H60 L12 rendeltem. Mert ugyani abban van. DE ez is két sim kártyát kezel mégpedig dual acktive módban ezt azért kihagyták a tesztekből ha jól láttam. Ez durván annyit tesz (akik nem tudják) hogy mindkét sim folyamatosan fent van a hálózaton. Továbbá az egyes névjegyekhez hozzá lehet a két sim bármelyikét rendelni. Ja és megmaradt a két sim mellet az sd foglalat is. A telefon nálam van augusztus közepe óta. Nos mivel én a hozzá küldött intelligens tokkal használom a csúszás soha nem volt gond mint a tesztben(amerikai) De azért egy dolog érdekes! Találtam szolgáltatnál vásárolt mobil belsejében Made in China feliratot (nokia, samsung, alcatel) akkor miért is fikázzák olyan sokan a kínai termékeket? Talán mert a "drága" kereskedőink az "occó" gagyit hozzák be mert azon nagyobbat lehet szakítani? Meg az itthoni "parasztnak" más nem jár! Hát ezért nem veszek itthon telefont...........
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Szia! Azt értem amit mindenhol "hibának" említik az a sima hátlap. Nos én azért ismerem magam és a lehetőségeimet így egy ilyen telefont nem tapogatok, homokos, olajos, zsíros, kézzel. Ezért kértem tokkal amiben ahhoz hogy hívást fogadjunk ki sem kell nyitni. De nem tudom kinek milyen a keze, nálam nem csúszott tokon kívül sem elég vékony ahhoz hogy meg lehessen rendesen fogni. Az pedig milyen hülyeség még csak megjegezni is, hogy "meglátszik az ujjlenyomat" Miért is? Ha emberek használják az emberek nyoma látszik majd ha a majmoknak gondja lesz az emberi nyomokkal akkor törölgessék le. A kijelzőkön ez nem gond soha senkinél? "Jajj rajta maradt az ujjlenyomatom anyukám hozd a törlő kendőt! Basszus most meg letöröltem a játékot is "
Amúgy olvastam a NEXUS 5 leírását abban tényleg nincs SD bővítés? Másrészt ez az 1 sim miatt nálam szóba sem jöhetett volna! Pontosan úgy mint az istenített "márkák" nagy része mivel azoknál pedig a gagyi verziókat dualsimesítik
Vannak gyártók akik gondolnak azokra akiknek van magánéletük, esetleg két ország között ingáznak, stb. és két sim kártyájuk van.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz eclipse19 #193 üzenetére
A linkelt anyagban a hátlappal problémáznak, ez szerintem ízlés kérdése. Gyengének mondják a WiFi-t, ezt cáfolom. A kamerát sem istenítik, amit annyira nem értek, láthatjátok a tesztképeimet, különösebb állítgatás nélkül lőttem az összeset, de ami szerintem fontosabb, hogy zömmel jók a fotók, ritkán fordul elő, hogy használhatatlanul ergya az eredmény. Videózásban valóban nem brillírozik, abban nálam a G3 az egyik etalon. Azt is értem, hogy a Kirin920 & Mali T628 nem annyira támogatott hardver, mint egy Qualcomm+Adreno párosítás, de eddig nem volt egyetlen olyan app sem, aminél teljesítményproblémák jöttek volna elő, bár tény, hogy relatív keveset játszom highend autóversenyekkel meg mobilos FPS-sel. Engem kizárólag a böngető dadogása zavar kicsit, no meg az NFC hiánya.
Nexus 5-ről én sem váltanék, bár a bővíthetőség a Honor mellett szól, de az ismertebb hardver és a frissítések előrelátható gyakorisága viszont nem.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Yuri_1
tag
Egyetértek ! Két észrevételem lenne:
1. Láttunk itt olyan linkelt videót, ahol a "highend" autóverseny jobban, gyorsabban futott a Honoron, mint az összehasolításban látható szintén felsőkategóriás készüéken.
2. Pont Te írtad a berlini tudósítás kapcsán, hogy a Honor nagy értékben számít a felhasználók véleményére illetve azt hiszem elég gyorsan reagáltak a GPU kérdésben is , ezért csak reménykedni tudunk abban, hogy nem hagyják cserben a felhaszálókat a frisítésekkel sem.
Üdv![ Szerkesztve ]
-
hozelujiz
tag
Sziasztok!
Tegnap este óta én is Honor 6 tulaj lettem (
~90k-ért edigitalból...). Még ismerkedünk, igaz P6 után nincs sok újdonság, de volna pár kérdésem:
Erre a H60 - L04-re nincs még EMUI3 vagy őt letöltve fel lehet dobni?
Ilyen alu kerete van valakinek? (közben megrendeltem már) Esetleg vélemény? P6-hoz volt, de a térerő nem szerette...
TouchPlus Smart Screen -el valakinek saját tapasztalat?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
-
-
A.tessz
senior tag
válasz Black&White #229 üzenetére
Nálam emui 3.0 van. Gondolom a béta, de az van tutira. Lehet a végleges lesz jövöre!
-
eclipse19
senior tag
Köszönöm az infókat.
Volt még ott szó némi magas fogyasztásról meg, hogy a túlmelegedés védelmet leszámítva lényegében nincs energiatakarékosság a chipen.("It is clear that HiSilicon employs no power budgeting algorithms at all as the Kirin 920 leaves any kind of limiting solely to the thermal throttling driver" az oldal alja felé)
Ennek láttátok-e jelét?Kritizálják még a kijelző betekintési szögét, amit Ti viszont kimondottan jónak írtok. Ezt nem értem.
Biztos ugyanazt a modellt teszteltétek. Vagy lehetnek eltérések, pl a kijelzó paneljében?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
eclipse19
senior tag
válasz hozelujiz #228 üzenetére
Szia!
Nézd már meg légy szíves, a gyártási dátumot és hasonló dolgokat a készüléken vagy a dobozon vagy ahol megtalálod.
Lehet, hogy lefényképezni a legegyszerűbb a megfelelő részt. Tegyél már fel róla egy olvasható minőségű képet, ha kérhetem.Köszönöm.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
eclipse19
senior tag
Kihagytam, hogy még a belső tárhely irás/olvasás sebességét is meglehetősen gyengének mérték. Ti hogy látjátok?
És mi a helyzet a videó képességekkel? Képstabilizáció használata esetén ezt is borzasztó gyengének ítélték a hivatkozott tesztben.
Köszönöm.
-
dikan
tag
Nálam csak két napja van, de az összeszereléssel nincs probléma. A hátlapnál nem érzek különbséget az Xperia Z és e között. Az oldalsó keret sajnos festett műanyag és ez látszik is rajta.
A 0,6mp-es fényképezés azért itt is csak álom, de nagyjából 1mp-en belül azért csinál képet a telefon. Ilyenkor a fókusz végtelenre van állítva és kábé fogalmad sincs arról, hogy mit is fényképezel, de a minősége amúgy nem rossz.
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
Smithy87
senior tag
Hello!
Néhány napja én is tulajdonosa vagyok egy iylen kütyünek. Eddig meg vagyok elégedve az akkuidővel is. a formával is . Az emlegetett fóliát megtaláltam [Fólia] De ezzel ha jól értemcsak annyitlehet elérni, hogy nem látszanak a kijelzőn a gombok de attól még "ott vannak" csak nem rajzolja ki a miui 3. A piktogramok alapjá úgy értelmeztem, hogy csak azzal működik.
-
Black&White
addikt
-
Smithy87
senior tag
válasz Black&White #236 üzenetére
Nem, nem nekem nincs. Engem annyira nem zavar, hogy a gombok akijelzőn vannak 7 éve ott vannak mindíg ilyen telefonom volt
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz eclipse19 #239 üzenetére
Android ugye nem lehetett, mert az éppen csak 6 éve létezik telefonra.
WinMo-s képernyőbillentyűzetről nem tudok, de valamilyen alternatív felület éppenséggel adhatott, bár a rezisztív kijelzők ennek éppen nemigen kedveztek.
A Symbiant nem ismertem, de a kijelző 7 éve ott is rezisztív kellett, hogy legyen.Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Black&White
addikt
-
félisten
válasz Black&White #241 üzenetére
Vesszek meg, ha értem...
Akkor ehhez ugye bele kell nyúlni a telefon szoftverébe is, hogy ne tegye ki a gombsort a képernyőre, viszont érezze, mint ha ott lenne?
Mi van akkor, ha egy programnak is alul van egy gombsora?Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
svgyula
addikt
Szia! Elmagyarázom: A kezelőgombok most ott vannak a kijelző alsó felén. A menüben be lehet állítani azt, hogy eltűnjenek ill. melyik hol legyen tehát a sorrendet is! Ha az alkalmazásnak ott van kezelő felülete akkor van mód arra, hogy ezek eltűnjenek. Ha elő akarod hívni akkor ugyanúgy jön elő mint a fenti menü felhúzod és ott van! Az a fólia amit lehet kapni ezeket eltolja a kijelzőről és még két "tapizható" gombot is hozzáad a felső szélen. Ezt az egész kijelző vezérlés opciót a menüben lehet bekapcsolni! Így már érthető?
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Amiens
tag
Dupla koppintásos feloldás működik?
iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
hozelujiz
tag
válasz Black&White #229 üzenetére
Akkor gondolom az másik verziókra mehet, ha alapból nem ajánlja fel a frissítést...
Ha minden jól megy 2-3 hét és megjöhet a keret, akkor teszek fel képet róla.
TouchPlus videot még nem sikerült megnézni.Köszi!
-
GSPLR
senior tag
válasz blueMerle #158 üzenetére
És igen, jól olvasod, a Huawei hajlandó volt változtatni és igazodott a felhasználókhoz. Szerintem ez egy elég jó pont, persze illúziókat senki se kergessen, minden gyártónak az a jó, ha az aktuálisan friss eszközt vásárolja a felhasználó... Nekik a profit a lényeg, erről szól ez az üzletág, nincs ebben semmi meglepő. Éljen a jelenkor
[ Szerkesztve ]
Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest