Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sallylla

    csendes tag

    Sziasztok!

    December óta jómagam is tulajdonosa vagyok egy ilyen készüléknek. Egészen idáig nagyjából meg voltam vele elégedve, most azonban akadt némi problémám.

    Körülbelül egy hete gondolt ugyanis egyet a kicsike és nem hajlandó frissíteni az alkalmazásokat. Sajnos lövésem sincs, hogy mi lehet a gond, lévén, hogy szabad helyem akad még bőven és korábban sosem csinálta ezt, még a régebbi androidos készülékemen sem. Néha újraindítást követően helyrejön a dolog, legalábbis korábban még így volt, most viszont bármit is csinálok, egyszerűen semmi, megakad néhány százaléknál a letöltés. Valahol láttam egy olyan javaslatot, miszerint állítsuk le a Google Playt az alkalmazásközpontban, töröljük az adatokat, majd indítsuk újra a telefont. Nos, megcsináltam, de semmi változás. :(

    Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond és hogyan tudnám orvosolni? Előre is köszönöm! :R

    U.i.: A másik gondom, bár ez nem annyira zavaró, hogy az értesítések igen szeszélyesen érkeznek meg, mikor milyen kedve van a telefonnak. Ez mennyire normális? A Gmail és a Tumblr magától szinte sosem értesít, pedig engedélyezve van az adott alkalmazáson belül, valamint az Értesítéskezelőben is. A Facebook-Messenger páros, a YouTube, valamint az Instagram ilyen téren jól végzi a dolgát, s érdekes módon ugyanúgy vannak beállítva. Létezik, hogy az lenne a gond, hogy nem "Védett"-ek?
    S ha már itt tartunk, mi a különbség az "Engedélyezés", illetve az "Értesít" opciók között?

Új hozzászólás Aktív témák