- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kíváncsi vagyok , hogy az elején fizikailag nyomhato gombról van-e szó. Ha már billentyűt írnak.
-
nordo
tag
válasz
tibcsi0407 #38 üzenetére
Ufs van benne.
-
tibcsi0407
félisten
Régen a V9-nél sikerült előkotornom egy kínai PDF fájlt a Honor kínai oldaláról, amiben benne volt, hogy dual-standby.
Ez is az:[link]
Oldal alján.Translate után:
Glory 9 all versions are all Netcom design, support dual card dual standby dual function and mobile 2G / 3G / 4G / 4G +, Unicom 2G / 3G / 4G, telecommunications 2G / 3G / 4G / 4G + network, mobile / Telecom SIM card any combination of two (in addition to telecommunications + telecommunications), -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
tibcsi0407 #43 üzenetére
Már nyomozzuk a választ
-
Re-Tech
aktív tag
-
törölt tag
Gsmarena a 8-at is meg a 9-et is dual stand-by-nak írja. Próbált már valaki telekomos honor 8-at egyszerre másik szolgáltatós simmel?
-
törölt tag
Én nem tudtam, hogy a Honor 8 dual active. Nincs is ilyen másik a szolgáltatóknál ugye? Akkor a 9 is tudja?
-
válasz
tibcsi0407 #35 üzenetére
Értem köszi!Akkor ez a kisebb kijelzőt kedvelők számára lehet alternatíva hisz nem jobb mint a 8 pro és még kisebb is
-
Akkor ez most miben is tér el a honor 8 protól a méreten kívűl?Vsgy ez egy kisméretű honor 8 pro?
-
SutiAdi
tag
Az lenne még egy érdekes kérdés, hogy a Honornak nemzetközi garija van-e? Mert Németországban 430 euró, 30 euró pénzvisszatérítési akcióval két hétig, az akárhogy is 122e környéke.
www.vmall.eu -
nordo
tag
Egykét oldalon azt írják ,hogy 2x optical zoom.
Talán igaz lesz.
-
Diák66
őstag
Azt lehet tudni, hogy hálózat terén mit tud majd? Érdekelne, hogy dual standby/active , illetve hogy LTE Cat. 6-12? Tetszik a telefon, eddig a Honor 8 volt a kiszemelt. Csak hát az arany színű 125.000 Ft, a kék meg 140.000.
Ezt a különbséget nagyon nem értem, elvileg ugyan az a telefon. (vagy az arany "butább"??) -
Quqesz
nagyúr
Nagy változás nincs a H8-hoz képest. Nekem jobban tetszett a hátlapi gomb és az ois is jó lenne. Viszont ezeken kívül nem lesz gond vele.
-
szami777
addikt
Nem jön be az új dizájn, de talán lemegy kicsit a honor 8 ára, bár 100-nál meg fog állni, ahogy a 7 is.
-
Toninho13
aktív tag
A 370 dolláros kínai árhoz képest sajnos elég drága lett.
-
jacis
nagyúr
Igazi áttörés ez a telefon
((n+1)) -
Honor 8 szerintem sokkal szebb volt, butított verzió"only" sem lepődöm már meg. A tapi olvasót is szoknom kellene. Hát nem az lett amit vártam.
-
Matada2.3
veterán
Az a pár pozitív változás a 8-hoz képest sokat dobott az új Honor Flagshipen, viszont 150 felett inkább már a OP5 a nyerő, ezen maximum egy jó szolgáltatói árazás tud segíteni.
A káván lévő személyre szabható kapacitív gombokért jár a nagy + az infráért meg főleg.
-
Tudod az nem vonza úgy a tekinteteket a kirakatban/vitrinben/kiállító pultokon a boltokban.
Nekik az a lényeg,hogy addig legyen szemkápráztató,míg megveszed.Hogy utána ujjlenyomatmágnes és."lucskos szappan",őket nem érdekli.
Hangsúlyozom,én maximálisan egyetértek a véleményeddel. -
"A 15 rétegű üvegből készült burkolatnál az volt a lényeg, hogy minél ütősebben verődjön róla vissza a fény..."
Vajon a gyártóknak mikor lesz az fontos, hogy a telefon nem úgy csússzon ki az ember kezéből hétköznapi használat mellett, mint egy lucskos szappan?
Lehetne valami ilyesmi irányban is "trendinek" lenni...
-
kromatika
veterán
Hatalmas up a telónak.J
-
Rula
tag
Elölről szép, a hátuljára meg úgy is menne a tok
-
Farkas82
tag
Ha leica nemis, de optikai képstabilizálás lesz azért a kamerában?
-
borand
aktív tag
Elölről nagyon hajaz a note 7re, venném is 4,7 colon.
-
Azért szépen lassan a Honor-ok ára is kúszik felfelé,nem csak a fő brand drágul,de még ezen az áron is jó vétel,pár hónap múlva,vagy valami akcióban meg kifejezetten jó lesz.
Amúgy tetszene a teló,de ez az egyre csillogóbb borítás marhára nem jön be,bár a hátlapot nálam úgyis tok takarná.
Azért elgondolkodtató,lehet ez lesz a köv telóm (Fekete
Pénteken biztos jó akcióban lesz itt-ott), áldásos hogy végre itt is elől van az ujjlenyomatolvasó. -
Aryon87
félisten
Kíváncsi vagyok mikor kerül be a szolgáltatókhoz. Perpillanat megvettek kilóra, emellett még az U11 ami esélyes, de jóval drágább az.
Mivel volt a H8-as, így ez sem fog csalódást okozni szerintem. A kamerától tartok egy kicsit, Mate9-ben és a P10ben egy kicsit elkufircolták...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest