- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zitike17
újonc
Sziasztok!
Én is most karácsonyra kaptam egy Nokis Lumia 530-as okos telefont. Még csak most ismerkedek vele. A számítógépemen játszom a Farmerama-n,amihez flash player kell, hogy elinduljon. Ezt nem sikerül a telefonomra letölteni. Így nem tudok a telefonon ezzel játszani ( pedig nagyon szeretném néha az "aratást, vetést, állattenyésztés" akkor is megcsinálni, ha nem vagyok számítógép közelben). Előre is köszi, ha valaki tudna segíteni -
NoOne1976
őstag
A telefont a pc sima usb-s eszközként ismeri fel, vagyis, simán tudok másolgatni köztük, nem kell vacakolni Zune-nal, mint a mostani 710-esemnél? Mert nagyon gyűlölöm, hogy szinkronizálgat stb. Nekem kezelhetőbb lenne a könyvtárszerkezet szerinti másolás.
Ha két kártyát teszek bele, akkor hogy kell váltani a kettő között? A telefonszámokat hol tárolja? Gondolom nem a sim kártyákon van, hanem ugyanúgy a MS fiókba tudom feltölteni a mostaniról, majd az 530-ason pedig oda belépve leszinkronizálni?
-
Freiherr
őstag
Kijelzőről mi tudunk?Gondolom nem Gorilla.
XXX
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Nővéremnek ajánlottam ilyen telefont, mivel sokat nem akar rá áldozni, unja már a két telefont cipelni, egyébként is régi Nokiái már kezdik megadni magukat. Én droidos vagyok, de tudom, hogy belekeveredne a sok mindenbe amit kínál. Ezért ajánlottam neki. Olvastam itt a kijelző elmosódásáról görgetéskor, Egy Nokia E51 után azért még ez is szebb lesz? Office van rajta alapból, vagy megvásárolni kell? Melyik a leg problémamentesebb chat alkalmazás? Skypera gondoltam, mivel az MS tulajdona, vagy más jobban megy, Viber, Whatsapp?Maine coon
-
IMIIKE1998
őstag
Üdvözlet ismét
Adott a probléma, hogy van a telefonban egy 4 Gigás sd kártya, és a gt racing 2-t nem hajladó sd kártyára rakni, a belső tárhelyre meg nem fér Lehet, hogy nem is lehet a játékokat sd kártyára rakni? :/ -
La Magra
tag
Nokia E51-gyel nem lehet összehasonlítani, egyáltalán nem egy kategória, nyilván szebb a képe a Lumia 530-nak. Office és Skype gyárilag van rajta ingyen. Chatet eddig csak FB Messengerrel és Whatsappal próbáltam, mindkettő zökkenőmentes volt.
IMIIKE1998: Alapvetően be lehet állítani, hogy mindent SD kártyára tegyen, de bizonyos alkalmazások ezt nem engedélyezik. Ha ez a játék is ezek közé tartozik, akkor tudtommal nincs megoldás, de azért várj, hátha jön egy nálam jobban hozzáértő és megcáfolja ezt valamilyen trükkel! Egyébként az biztos, hogy alapvetően nem játékra találták ki ezt a telefont...
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Anyukám telefonján szeretnék mp3 csengőhangot beállítani (846KB). Már bemásoltam a telefon memóriában a ringtones mappába a csengőhangot, de nem tudom hogyan tudnám beállítani neki, mert a beállítások/hangokon belül nem látja az mp3-at.
Én droidos vagyok, és nálunk ez simán megy. Itt miként lehet beállítani, ha egyáltalán be lehet?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
válasz dorika87 #611 üzenetére
Elvileg ennyinek elég kellene lennie ahhoz, hogy ott legyen a lista elején, de ha más nem, akkor a Ringtone Maker alkalmazással a telefonon lévő zenék közül bármit meg tudtok vágni csegnőhangnak, és egyből be is tudjátok állítani.
-
La Magra
tag
válasz dorika87 #611 üzenetére
Ha a telefon fájlkezelőjében másoltad be a Ringtones mappába, akkor nem fog működni a dolog. Ha számítógépre dugva másolod be ugyanoda, akkor elvileg működnie kell (esetleg ha úgy sem, akkor egy újraindítást megpróbálhatsz). Egyébként sajnos én is találkoztam már olyannal, hogy egyik mp3-at nem akarta felismerni, a másik meg azonnal megjelent a Hangok "Egyéni" részénél...
-
BobTail
őstag
válasz NoOne1976 #603 üzenetére
Nincs Zune, rádugod PC-re, és másolsz (MTP). Két kártya váltásáról nem tudok nyilatkozni, tudtommal nem kell váltani, kint van mindkettőnek hívás és üzenet csempe, és mindkettő aktív, amíg az egyiken meg nem kezdődik egy hívás. A névjegyeidet le tudod szinkornizálni MS-fiókból, SIM-eken és telefonon továbbra sem lehet tárolni kontaktokat.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #608 üzenetére
Na, voltunk a telenornál, azt mondták, hogy menjünk a nokia márkaszervizbe -_-"Amúgy valami hibát ír ki( hibakód)
-
patya276
csendes tag
Sziasztok!
Arról tudunk valamit esetleg, hogy mikor lesz a telefonra Denim frissítés?
Már volt feltéve ez a kérdés, de ahogy láttam nem érkezett rá válasz.[ Szerkesztve ]
ZTE Arizona/SonyEricson Xperia X8/Alcatel OT 995/Nokia Lumia 530
-
burasu4
senior tag
Sziasztok.
Feleségemmel vettem egy L530 telefont, kérdésem az lenne, hogy hogy lehet mappákba rendezni a csempéket. L930-asom van, igy nem idegen a téma, de nem sikerül sehogy sem. A gyorshivó csempéit tennénk mappába...
Köszönöm előre a válaszokat. -
anonimus25
tag
sziasztok vettem egy ilyen telot ma az lenne a kérdésem hozzátok a viber nevü programot hogyan lehet beállitani hogy akinek van azt mutassa automatikusan?mert sajnos nem jelzi ki
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Anyumnak rendeltem egy ilyen telót, meglepően jó kis cucc. Eddig azt mondom, hogy ennyiért, ez a telefon iszonyú nagy gurítás a Nokiától.
Viszont hangszórót nem kaptam hozzá, hiába volt a megrendelő lapon, a 1430-on azt mondták, csak munkanapokon 8-16 között tudnak ez ügyben segíteni...úgyhogy még lesz egy kis harc velük
De maga a telefon meglepően jónak tűnik eddig. Remélem a T-ben sem kell csalódnom.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
-
anonimus25
tag
Sziasztok nos nekem is ez a véleményem egész korrekt masina.androidrol váltva furcsa de nekem jobban bejön ennyiért.persze nekem is tetszenek a fullos készülékek de most csak erre telt sajnos.eddig pozitív a gépezet.bár füles és adatkábel nem volt hozzá nekem sem sajnos
[ Szerkesztve ]
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
ricsip
addikt
válasz Zozzer888 #630 üzenetére
Akkor valószínűleg nem láttad a nála kb. 8-10 ezerrel olcsóbb (független esetben) 520-ast, ami MNDEN tekintetben vagy ugyanolyan v. még jobb is volt amíg ki nem vonták a piacról h.EZ a szar váltsa le. Kivéve a pár sor pixellel megnövelt felbontást az 530-ban, (amit amúgy is softkey-ek foglalnak le), és h. dual helyett quadcore lett, de a quad-ban az egyes core-ok a nagyobb órajel ellenére is kategóriájában gyengébbek lettek mint a dual 520-asban.
Még az összeszerelés minősége is ócskább lett az 530-nak az 520-hoz képest, bekapcsoláskor kattan a hangszórója mint vmi ócska rádiónak, a kijelző tetején pár lila pixel villan fel rövid időre, az ócska minőségű háttérvilágítás sokkal zavaróbban látszik sávosnak az 520-hoz képest stb.
10 év múlva iskolapéldája lesz a terméknévvel hülyítjük / csapjuk be / vezetjük félre a vásárlót modulnak az Átb*szás-menedzsment kurzuson.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zozzer888
addikt
Láttam az 520-ast is, de nem tapiztam annyira behatóan. A hangszóró kattanás, meg a lila pixel az új, én ilyet nem láttam hallottam.(Illetve nem felvillan, hanem rohangál, mint a gép töltésnél, ha erre gondolsz, akkor az van, de szerintem rohadtul nem zavaró - legalább látod, hogy dolgozik a készülék)
Olvastam, hogy az 520 jobb volt, de olyat már nem lehetett kapni a T-nél, ez meg a mostaninál olcsóbb díjcsomaghoz járt 2 ezerért
Viszont most néztem a Nokia oldalán, hogy jön az utódja, az 535 (lényegében ugyanez, csak nagyobb kijelzővel) de már Microsoft néven.
Szerintem nagy átbaxás ebbe nincs, akit érdekel, úgyis utána néz forumon, akit meg ennyire se érdekel a telefon, annak meg leginkább úgyis csak telefonra/sms-re kell.
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
anonimus25
tag
Használtan is drágább az 520 sajnos.köszönhetően a lehúzós embereknek a neten.nekem is sok telefon van ami tetszik és jó lenne de nincsen pénzem rá sajnos.régi meghalt kellett egy új.ahoz képest korrekt telefon.
-
Indy
tag
Sziasztok!
Van valami mód beprogramozni az 530-at, hogy pl. éjszakára kapcsolódjon le a hálózatról és a wifiről?
--- Wang Federal XTS300 ---
-
betyarr
veterán
üdv!
a telefonkönyve beírt adatokat hol tárolja a telefon?az sd kari others mappájában ugyan van egy contacts mappa vcard állományokkal,de oda tuti nem kerül.
egy másik okos nokia (nem lumia és nem android) telefon telefonkönyvét kéne áttenni.ez hogyan lehetséges? -
ricsip
addikt
Perpill nincs a WP8-ban, és esélyét se látom hogy Windows 10-be beletegyék.
Sajnos a Cortana "Silent hours" fícsörre feküdtek rá (ami csak némitja a telefont, nem kikapcsolja a GSM adóvevőjét), és ami Mo.-n amúgy sem lesz soha elérhető. Mivel pedig a redmondi dilletáns barmok szerint a témát lerendezték megfelelően, redundáns fejlesztést ugyanarra a problémára soha nem fognak csinálni azoknak akiknek nem jár a pénzükért Cortana.
-
-
csabi94
őstag
Mi is rendeltünk még egyet két ünnep között, és szintén nem jött hangszóró. Én nem voltam otthon amikor kihozták, és mivel már a 3. volt a családban, nem tűnt fel, hogy csak 2 hangszóró van. Most nálunk is lesz majd boksz a 3. hangszóróért, mert serdülő gyerekeknek jól jön ez a kis cucc a suliba (akár).
-
Cortinarius
újonc
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy miért nem tudok headsetet használni az 530-hoz? Van egy régi (pár éves) mikrofonos Nokia fülesem (még az X2-02-höz adták), ha bedugom, mintha nem tettem volna semmit. Nem is érzékeli, hogy bedugtam (illetve nagy ritkán igen, de mondjuk 10-ből 9-szer nem). Ha bedugom a feleségem kínai iPod-klón fülhallgatóját (azon persze nincs mikrofon, így csak zenehallgatásra jó, telefonálni nem tudok vele), rögtön van hang, rádió, minden. A headsettel, illetve a headset jack-dugójával lehet a gond? Azt azért nehezen hiszem, hogy a Nokia saját fülhallgatója nem lenne kompatibilis egy Nokia készülékkel...
-
Devas
őstag
válasz Cortinarius #639 üzenetére
Ezek az új Lumiák nagyon válogatósak ilyen téren. Vegyél új fülest, de előtte próbáld ki szereti-e.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz Cortinarius #641 üzenetére
Igaz!
Nekem is a 735 ugyanezt produkálja Nokia headsettel, apósom 630-asa se szerette a fülesét, de bement a szolgáltatóhoz és ott adtak neki olyat ami tökéletesen müködik.
Én meg ha hallgatni szeretném az enyémet akkor nem dugom be tövig, mert akkor csak monoban szól. Após régi fülese csak úgy szólalt meg néha, ha nem dugtuk be teljesen csutkára és egy kicsit forgattuk, akkor néha felcsenget a rádió.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Zozzer888
addikt
-
Zeki
nagyúr
Csengőhangot hogy lehet beállítani, hogy az egyik sim kártyára is más zene szóljon, meg a másik sim kártyára is másik?
-
Jamcsabi
tag
Segítséget szeretnék kérni, mert kifogytam az ötletekből.
Nokia Lumia 530 (Dual SIM) telefonra telepítettem a Viber alkalmazást, de nem működik megfelelően (mobilinternettel használom). Ha valaki ír, rendben megkapom a push üzeneteket, de ha meg akarom nézni, hogy mit írt az illető, és belépek a Viberbe, akkor nem látom az új üzenetet. Ráadásul hiába írom meg a választ, nem küldi el, és nem is mutatja, hogy mit írtam.
Újratelepítettem, de ugyanaz a probléma. Ez így használhatatlan, már azon gondolkozom, hogy megválok a új Nokia készülékemtől. Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest