- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Mondom sose fogtál még 630-at.
Ahogy Bobtail is írta ezerszer jobb kézbe fogni, sokkal minőségibb a design és emellé sokkal gyorsabb maga a telefon.
Asszonynak ilyen van itthon tudom miről beszélek, sőt azt is megkockáztatom, hogy gyorsaságban közel van a 925-höz, 1 giga ram ide, vagy oda.Run&Ride
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Mr President #50 üzenetére
De ez nem droid. És minek tegyenek bele 1GB ramot? akkor a drágább 1GB ramosokat ki venné meg?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
rnyk
tag
válasz Mr President #50 üzenetére
Szegmentalas csak, valamivel majd el kell adni 730, 830-at is.
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
Ádám16
addikt
Te megmondod, hogy én mit fogtam? Ne nevettess. Ha már BobTail és Te azt mondod, hogy jobb kézbe fogni, akkor az úgy szent írás? Nem egyszer került a kezembe 630, bátyámnak 520-a van. "Tudom miről beszélek".
Ezt a stílust nálam hanyagold, köszönöm.(#57) vzsryl: Jó, erre csak egy facepalmot tudok nyomni magamnak. A bodri kutya nem mondta, hogy nem elég 512mb RAM, de nézd meg egy app boot idejét egy gigás és 512-es WP-nál, plusz van jópár sokak által használt alkalmazás, játék (pl. Temple Run 2) ami több hónappal később jelent meg 512mb RAM-mal rendelkező készülékekre. Én csak úgy vélem, hogy aki teheti, 1GB-tal rendelkező készüléket vegyen. És a 630 árából a T-mobnál 820-ast is lehet(ett) venni, ha jól emlékszem. De ebbe ne menjünk bele, még itt én leszek a "WPhater".
Szerintem ha megkérdezed a régi motorosokat (woland, btudos, ..) akkor ők is azt mondják, hogy érezhető az a +512mb RAM.Részemről téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Azért az annyira nem, mint a középkategória. Ott van a 930, 1520 és még van 925, meg 1020 is, még ha ezek kicsit régebbiek is.Én a középkategóriát látom veszélyesnek leginkább. Ugyanis ott egyszerűen nem tudsz telefont venni, max használtan, és valljuk be sokan keresnek pont ebben a kategóriában telefont.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
legiaap
félisten
válasz gyurkikrisz #52 üzenetére
Mondjuk tovább léphetnének, hogy alsóba 1 gigát raknak, középbe 2-őt 4-es kijelzővel max. Felsőbe is 2 giga vagy többet ha megoldható 4-es feletti kijelzővel. Máris jobban festene a dolog.
De tudom az 512 mindenre elég még húsz év múlva is elég lesz.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bollokcs80
Korrektor
Mondjuk ha úgy nézzük, 26 ezerért egy élethosszig érvényes világtérképpel és multimédiás képességekkel megspékelt GPS-nek nem is rossz....
B.Cs.
-
-
greenmelon94
tag
Most komolyan, mi értelme van ennek az ormótlan fekete sávnak a kijelző alatt, ha még a gombokat se voltak képesek arra tenni?
-
Kasya
nagyúr
Tehat a Lumia csalad az 5xx-10xx-ig a novekvo kategoriat jelentette. 10xx felett az 5" feletti meretek + kategorizalas alapjan nott a szamozas.
Az X00 volt a WP7, az X20 a WP8...na de hogy lesz az X30-as szeria WP8.1 kategoria, mikor a korabbiak is frissithetok? Akkor azert megis csak felrevezeto az 530-as nev, nem?
A lenyeg, hogy nem a szamozassal/nevezektant tartom furcsanak, csak az 530-ra egy atlag ember elorelepest, fejlodest varna...
-
Glenda
addikt
Szerintem meg az volt, hogy a 620-720-820 hármasból egyik felesleges volt. A belépőszint meg nagyon jól fogyott, így afelé nyitottak.
Értem én, hogy a 430 lett volna a logikus, de az meg megintcsak hülyeség, hogy legyen egy lyuk a termékpaletta közepén. Akkor már így konzisztensebb.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
azopi74
addikt
"de hol van 1020 utodja? "
Hát, ha a McLaren lett volna az, sajnos sehol
Biztos jön majd valami 1020 utód is, de 3D touch nem lesz benne.
És a kasza indoka az, hogy
1) drága a technológia
2) szoftvertámogatás hiánya (A fejlesztők nem használták ki megfelelően a technológiát a szétküldött tesztpéldányokon. )Ha jól emlékszem, hasonló okokból kaszált a Nokia valamikor 2005-2006-ban egy fejlesztés alatt álló, multi-touch-os, kapacitív kijelzős okostelefont, mondván, hogy úgy sem támogatják a technológiát az aktuális szoftverek, és nagyon megdrágítaná feleslegesen a telefont. Hát sose tanulnak? Majd piacra dob az Apple hasonló technológiával egy telefont egy év múlva, és venni fogják a cukrot, akármilyen drága... Pedig ebben elsők lehettek volna, de azt úgy látszik nem szeretik, mert túl kockázatos...
-
B1T3
addikt
Szerintem nem. Bár a formavilág szubjektív, az élesebb sarkak szerintem nagyobb minőséget közvetítenek. A szoftveres rendszergombok pedig nagyon gagyi hatást keltenek, idétlenül néznek ki, hogy olyan közel vannak egymáshoz, na meg ezen gombok pixelessége is ronda, arról nem is beszélve, hogy nem AMOLED kijelzőről van szó, így igencsak szembeötlő, hogy a kijelzőből rabolja a helyeket, nem simul bele a mindennapokban a telefonba (jó, mondjuk ez már csak szőrszálhasogatás, és biztos szokható). (Mindkettő volt már a kezemben természetesen, nem a levegőbe beszélek.)
-
vzsryl
nagyúr
Nyomod a facepalmot, és részedről a téma lezárva. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy miért fórumozik egy ilyen ember...
De én még nem zárom le. Nem tudom mi az a templerun és nem is érdekel. Semmilyen hátrányát nem érzem az 512MB RAM-nak, mert amire én használom, arra bőségesen elegendő, és nem vagyok hajlandó 1690Ft helyett 50k-t adni két év rablánc mellé azért, hogy néhány app 1-2 mp-cel gyorsabban betöltsön.
Nekem ilyen lehetőségem volt márciusban a telenornál, és még mindig kb. ugyanennyi lenne. Tehát nagyon jó vételt csináltam a 625-tel.
Hogyha a T-nél egy áron megy a 630 és a 820, akkor retardáltság a 630-at választani, de nem mindenki van a magenta színűeknél.
820-at már nem kapni, 630 meg van, és korrekt az ára, ami csökkenni is fog. Ellenfele nincs WP fronton.
Ha valaki annyira nagyravágyó kevés pénzzel a zsebében, hogy neki 1GB-ra van szüksége, az spóroljon. Aki meg bőven el van 512-vel, az maradjon a 630-nál vagy ami tetszik. Nem kell mindenkinek 50k+-t elköltenie, ha nincs rá szükség.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
halkow
őstag
Csak gratulálni tudok annak aki ezt kitalálta, ezt jól el qrtátok! 520-525 kifut neketek annyi..... Ez borítékolható nem lesz itt újra annyira kelendő
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Ádám16
addikt
Ha valaki direkt félreértelmezi a mondanivalómat, akkor igen, fogom a fejem, és nem szívesen beszélgetek róla a továbbiakban. WP 8.1 alatt nyisd meg a zene appot, vagy pl. a Whatsappot, nézd meg, mennyi ideig tölt be, és ha van lehetőséged, nézd meg ugyanezt egy 1 gigáson. Semmi kétség, még mindig sokkal jobb a helyzet, mint a konkurens platformok egyikén, de van különbség. Mindenesetre a fejlesztőkön már most látszik, hogy hátrányba helyezik a kevesebb RAM-mal rendelkező készülékeket, pl. a nemsokára telepíthető locksreen app (erről hátha hallottál már, hisz ismered a WP-t) is először gigás telefonokra lesz letölthető.
820 pedig magentáéknál a napokban kapható volt, listaáron 41k-ért.
Egyébként meg senki sem mondta, hogy rossz vételt csináltál a 625-el, ezt nem értem, miért dobtad fel. -
DS39
nagyúr
hát ez nagyon érdekes egy piaci politika a Nokiánál, oké hogy legyen elérhető olcsón a rendszer, de egy régebbi szintén olcsó modellnél kevesebb tudást belepakolni balgaság. Android vonalon legalább fejlődik valamelyest a dolog, pl ott az LG L65 szintén jó áron, 1 giga ram, hasonló hw, van led villanó előlapi cam, és nagyobb aksi. ki vesz így olcsó WP-t?
-
törölt tag
Ajtókitámasztónak elmegy, de legközelebb ne erőltessék meg magukat ennyire, a stressz, kapkodás káros az egészségre, meg hideg is van arrafele.. Főleg, ha még a Win is fagy.
-
leslie23
tag
válasz greenmelon94 #67 üzenetére
+1, meg a képernyőre száműzött gombok amúgy is nemgyerebe.
mondjuk szerintem így is vinni fogják, nem csak a PH törzsközönsége vásárol telefontami viszont kétségbeejtő, hogy 4"-os kijelzővel lassan nem lehet vállalható készüléket kapni...
-
l925
tag
Szerintem sikerült most már teljesen lebutítani a Nokia márkanevet. Értem én hogy ez nem az 520 utódja, de ha a számozást nézzük magától értetődőnek tűnik, hogy az (lenne). Az 520 tényleg elég szép eladást produkált, első hallásra hogy "530" valami hasonló dobást vár az ember némi plusszal erre WP -s frissitéshez hasonlóan készülék téren is sikerül visszalépést kiadni. Nem igaz h nincs köztük egy jó marketingszakember...
össze vissza számoznak
Mindenesetre az én Nokiámat nagyon szeretem, de akit hidegen hagy a mobiltéma és csak szimplán akar egy okostelefont nagy valószínűséggel nem fogja szeretni ezeket az új Nokiákat.
Viszont a telefon reklámképén biztató az a viber csempe. Hátha sikerül esetleg 100%osra fejleszetni. Eddig Whats appot reklámoztak -
vzsryl
nagyúr
Gyorsabb az 1GB-tal szerelt, ez egyértelmű, de jóval drágább is. Ezt próbáld meg mérlegelni, erre akartam kilyukadni. A 625-ös vásárlásommal is arra próbáltam utalni, hogy léteznek ilyen emberek is, mint én; elég a kevesebb RAM, nem szánunk egy telefonra kisebb vagyonokat pár mp miatt stb...
A 820 pedig egy kivételes, raktár kisöprős dolog miatt volt ott 41k. Ezért felesleges is idekeverni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
BobTail
őstag
A sok piaci elemzőnek és termékfejlesztő fórumtársnak mutatnám a hands-on videót. Bevezetőáron ~ 30e forintért kártyafüggetlenül szerintem ez a teljesítmény abszolút korrekt ajánlat lesz.
-
Ali G.
senior tag
512 RAM-ról már tényleg le kéne szokjanak a gyártók, megy az, csak soha nem lesz egy élmény
-
Ali G.
senior tag
válasz aprokaroka87 #91 üzenetére
de ha már a ram miatt le kell mondj több alkalmazásról és játékról, akkor az is élményromboló
-
Glenda
addikt
Ha Xingjang tv-t veszel, akkor is lemondasz a normális képről. Ha neked az elég, akkor megveszed. Ha nem, veszel drágábbat, jobbat. Ebben az esetben ott a 630, 930. Ilyen egyszeű.
De akinek nem azért kell a telefon, hogy Asphaltot játszon rajta (afaik van 512 MB támogatása), az ne fizessen már olyanért, amit nem használ. Vagy a kamera. Ha kell normálisabb optika, ott a 630. Ha vaku is kell hozzá, gondolom jön majd a 730. De mivel minden x2x készülék frissíthető, így worst case scenario veszel előző generációsat.
Egyáltalán nem értem ezt a siránkozást. Egyesek komolyan azt várták, hogy ilyen áron nextgen 1520 jön?
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Ali G.
senior tag
van akinek elég az 512 RAM, nem is ezzel van a baj, hanem azzal, ha kevés pénzed van, de komolyabb telóra vágysz csak 512 RAM-al rendelkező készülékeket vehetsz, szerintem ha az alsó kategóriába is bevezetnék az 1 giga még több készülék fogyna, csak ezzel az 512 RAM-al kényszerítik bele az emberekbe hogy vegyenek drágább telefonokat
aprokaroka87: biztos van ilyen, de azt is megcsinálhassák, hogy fel sem települ 512 RAM-al rendelkező telóra, vagy nem indul el rajta, ez már csak az adott alkalmazás készítőjétől függ, azonban ott is az a lényeg, ha népszerű alkalmazást akarsz, akkor a leggyengébb hárdveren is menjen
[ Szerkesztve ]
-
Ali G.
senior tag
válasz aprokaroka87 #99 üzenetére
igen, így van, de tudatosan nem akarják kihozni a legjobbat a leggyengébb hárdverből, kinek kéne akkor a galaxy s5? az alsó kategória csak egy késztetés lesz mindig arra, hogy vegyél drágábbat, sok vásárlónak elég az alsó kategória, de akinek nem elég úgyis drágább készülékre kényszerül, a gyártók is ezt akarják A pc-knél is így van, akarod a legújabb játékokat játszani? Vegyél erősebb hárdvert
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple notebookok
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest