- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
nacper
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést a zavarásért.
Hogy vagytok megelégedve az AirPods Pro fülessel,pozítív negatív tapasztalat.
Milyen app-al és honnan szedtek le Flac tartalmat /320 mbit/
Köszönöm.Nacper
-
nacper
csendes tag
Jobb minőségű zenére gondolok, mint a Spotify,Apple music.
Nacper
-
-
dud998
őstag
Én nagyon szeretem, nagyon jó. Nekem minden zeném az iTunestól van.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Csabee.
nagyúr
-
XFishboneHUN
senior tag
Én idén egy Gen. 1-es Airpodsról szeretnék majd váltani a Pro-ra, nagyon kíváncsi leszek a különbségre.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
dud998
őstag
válasz XFishboneHUN #262 üzenetére
Jó lesz meglátod, illetve meghallod.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
No.01
őstag
Az sw frissites utan mennyire valtozott a velemeny a zajszurest illetoen? Allitolag jobban szol, de az ANC kevesbbe "aktiv"
-
dud998
őstag
válasz XFishboneHUN #265 üzenetére
-
vtommy
aktív tag
Én 1 héttel a megjelenés után vásároltam egyet (MM) és az alap firmware-el (számomra) ég és föld volt az ANC a mostanihoz képest. Főleg beszélgetős közegben vehető észre (kondi öntöző). Zenelejátszás alatt azért még mindig hasznos, de én egészen hozzászoktam úgy is, hogy csak ANC megy, de zene nem, pl. tanulás közben, na úgy már bőven nem az igazi.
Az már csak hab a tortán, hogy tegnap használat közben enyhén hellemetlen frekvenciát kiadva meghalt a baloldali fülhallgató és x reset után sem sikerült életrekelteni, így minimum 2 hét kényszerszerviz. A Reddit alapján csak a hibás felet cserélik ki, úgyhogy remélem a tokot is jól összekarcolják közben, miután a csaj már az információs pultnál is majdnem megreptette..
A pro tele van szuper technikával, de sajnos véleményem szerint hangszínben minimum 20%-kal alulteljesíti az eredeti airpods-ot. Nekem egyébként ez is kiesik a fülemből, ha mozog az állkapcsom, de ez már egyéni szoc. problem.. Én megbántam.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
Frissült a szoftver 2D15 verzióra. Sajnos egyenlőre nem tudni, hogy mi változott. Ha feltette és meghallgatom, remélem okosabb leszek.
-
dud998
őstag
Na akkor szuper!
Amúgy megy magától, amikor töltőn van.
Annyi a lényeg, hogy legyen a telefon mellett.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Én se majd este, melózok ezerrel.
-
dud998
őstag
Most hazafele hallgattam olyan 40 percet. Én nem vettem észre semmit, legalábbis rosszabb nem lett mint volt.
-
dud998
őstag
Ma is hallgattam több órát. Lehet csak placebó, de mintha több részlet és picit jobb térérzetem lenne.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Ki hasznalja esetleg a fuleset tobb kulonbozo platformon? Van 1 ipad, 1 iphone, de ket Win10-es laptophoz is hasznalnam Spotify-hoz.
Gondolom elobbi 2-vel jol mukodik... de mi a helyzet Win-el parositva? Nincs gond a BT szabvannyal vagy barmi massal?Elore is koszonom!
-
dud998
őstag
Megy Windows alatt is. Csak akkor a zajszűrés meg a szárnyomásos vezérlés nem megy.
-
dud998
őstag
Nincs. Bármelyik AirPods kényelmi funkciói csak IOS, iPadOS és MacOS alatt érhetőek el.
-
gonger
senior tag
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet a probléma olyankor ha a jobb fülhallgató halkabb mint a bal oldali? AirPods Pro jelen esetben.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Azt lehet tudni, hogy a közeljövőben érkezik-e újabb airpods (pro)? Illetve a pro változat hangzásban érezhetően jobb a sima verziónál?
www.smart-bus.hu
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Valahogy meg lehet tekinteni a feltöltési ciklusok számát az airpod-nak?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
No.01
őstag
Arrol van barkinek barminemu otlete, h Win10-es laptoppal parositva miert adhat ki a baloldali fules eros kerrego hangot?
-
No.01
őstag
Mar megvolt. Ipad-el ishasonlo a helyzet, sot most gyorsan kiprobalva mar a telefonnal is.
Orulok foleg, h ez a 3. alkalom, h hasznalnam.Gyorsan rakeresve nem egyedi a eset. Sajna sem a re-sync sem az FW update nem oldotta meg.
-
Vadasz1
tag
Sziasztok szeretnék venni egy Airpods Prot használtan ,mire figyeljek hogy ne hogy clon-ba fussak bele mert találtam és postával venném.
-
-Solt-
veterán
Urak,
Egyre jobban érik bennem, hogy kell nekem egy pro... még nem tudom, hogy itthonról vagy az Amazon.de-ről rendelem, de sok helyen látok gyári számot(?) a termék mellett. Ezeknél mire kell figyelni, melyiket érdemes megvenni?
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Digital
addikt
Szerintem az Amazonban nem fogsz csalódni, de a MM-ban is szokott akció lenni. Én pár hónapja 88k-ért vettem az enyém. Ilyen holmikat csak megbízható forrásból veszek.
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kupon kunyeráló
- iPad topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.