- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shockwave12
csendes tag
válasz AMD Power #499 üzenetére
lol... ez jó volt... kétségtelen, ezzel be lehetne tenni a kiskertajtót az Applenek, de ez már a túl szép ahhoz hogy igaz legyen kategória... (főleg hogy egy W széria nem lesz a közeljövőben Autókókuszos, főleg nem 5 megapixeles... amikor a Cybershot kategóriában sincs még ilyen... holnapig ) .... tudom hogy az Alma a kezelhetőségével tűnik ki... de a többiben meg csúfosan marad alul... főleg az itt listázott specekkel szemben...
De álomnak szép volt -
JagdTiger
csendes tag
Az a lol gyerekek hogy még aztsem tudjuk pontosan hogy fog kinézni a telefon nemhogy a specifikációkat és már több mint 500 hozzászóláson is túlvagyunk ami nem rossz kezdet
-
Apollyon
Korrektor
Nah akkor így már egy nappal sem a Nagy Bejelentés előtt feldobnék egy témát vagyis mondjatok nekem legyetek szívesek tippeket!
Szóval ti mit raknátok bele abba a Sony Ericssonba, ami mondjuk olyan nagyot ütne mint a K750i annak idején?
Gondolom 3G, HSDPA, WiFi egyszerre, oké ezt kitalálom előre
Olyasmire gondolok mint a legendás Walkman funkció, vagy Cyber-shot ( ) vagy ilyesmi.
De pl. ilyen apróságokat is, mint ami egész jó ötlet volt mondjuk a nagyméretű óra, az 5 szabadon állítható ébresztés, vagy akármi...
Na akkor a kérdés adott!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ent
őstag
válasz Apollyon #506 üzenetére
Te biztos nem a magyarországi SonyEriccson márkaképviselet dizájner osztályának vezetőségének egyik tagjának a kistestvére vagy? Mert addig én nem írom le az ötleteimet, nehogy ellopja vki!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
válasz Apollyon #506 üzenetére
Komolyra fordítva: Naggggyon nehéz kérdést tettél fel, mivel más cégek elég sok ötletet kimerítettek már (lsd.: GPS, stb.). Ha meg más megoldás vagy ötlet érdekel, akkor ott a PDA.
De lehet, hogy lesz vki, aki feltalálja a mobilba épített akkreditált levegőmintavételi eszközt, ami kimutatja a túlzott Cmonoxidot.WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
Egyre azért felhívom a figyelmet, érdekesség a javából:
#491 es hozzászólás mondata: ...FIRST...
Most akkor nem a K850i lesz az első, vag nem lesz tácsszrínes??? Kezd érdekessé válni...WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
Hop hop hop:
Ez lenne az? Szép lenne...
[Szerkesztve]WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Apollyon
Korrektor
-
czipaocsi
aktív tag
az SE visszaszámlálós honlapján van az a 3D-s kocka. Nem lehet h ezzel egy új 3D-s grafikai chipre akar utalni az SE??? no mind1, 20 óra múlva kiderül
Róma... Gondolák...
-
AS
félisten
Az inkább fekete doboz, és fekete doboz lényege a tartalma.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ent
őstag
Vissza az agarakkal fórumtárs. Szerencséd, hogy otthon van a kedvencekben a forrás. Elég nagy hírportál. Nem én találom ki amiket ide beírogatok, legalább én utána járok. Lécives ne akadályozd szólás szabadságomat, mert beperellek.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
MODERÁTOR
-
ent
őstag
válasz Viktor0610 #523 üzenetére
Nekem senki ne írja, hogy hülyeségeket írok, főleg akkor mikor csak közlöm a néppel a világ híreit...
Dehogy gondolom, csak már másodjára bosszantott fel a kollega húzása ugyanezzel a lekezelő hszével...
[Szerkesztve]WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
...és a forrás:
''Lots of people have been speculating what this black box is. Lots of people are guessing this has to do with a watch because of the site title (time master 3) and the box resembles SE's current bluetooth watch box. According to the rumor thread over at Esato, there will be 3 bluetooth watches announced tomorrow. They are all slightly smaller in size than the original bluetooth watch (MBW-100). One will be Walkman branded and the other 2 will be general (no special branding). One will have a metal wrist strap and the other two leather ones. One of them will be named MBW-150. All three of the watches have the ability to control the music.''
forrás: [link]
-
ent
őstag
Elég durva egyébként a mobilgyártók közti ''én vagyok a jobb'' dolog:
A nokia most adta ki az n95 utódjának néhány adatát: az eddigi n95 hasonló lesz kinézetre mint egy iphone és 7Mp lesz benne.
SE nincs egy kicsikét lemaradva? Hasonló érzés mint az nvidia és ati között, nem?WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
válasz czipaocsi #509 üzenetére
Azt hallottad, hogy a K800i 3 Mp kamerája nem si 3 Mp, hanem 2? Vhol, már nem tom hol (AS!), de összehasonlították a K750i és K800i képeit és jobb az elődé... Talán fake...
-
czipaocsi
aktív tag
-
ent
őstag
5 óra 6 perc!!!
-
ent
őstag
-
Müli
csendes tag
Itt egy kicsit másképp néz ki.
Bár az is igaz, hogy csak rajzolt. Mindenesetre ez így jobban tetszik.
Mintha vmi kihúzható verzó lenne.
Dátum szerint nem a legfrissebb
http://webboard.mthai.com/9/2006-07-27/254405.html
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
Mikor lesz kapható majd a teló és mennyibe kerül majd!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
graffb
csendes tag
Sziasztok!
Vééééégre nem JOY van rajta!
Nekem K800i van és néha a joytól idegbajt kapok!
Mikor is jön?! -
KisCobiii
aktív tag
És ugy nagyából, mikorra várható? okt. v. nov.? Kiváncsi vagyok h melyik mobilszolgáltató teszi rá majd a kezét
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
blueMerle
veterán
Én idegbajt kaptam, ezért vettem joymentes SE-t Természetesen amint megjelenik a K850i és valami értelmes áron hozzá tudok jutni, egy jó ideig nem lesz gondom telefon-vásárlással.
KisCobiii: a P990i utáni hitegetésekböl és csúszásból következtetve sajnos semmi jóra ne számítsunk. Én már akkor nagyon boldog leszek ha még az idén megjelenik, és akkor majd jövöre meg tudom venni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest