- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Már a D900 is cseng-rezeg egyszerre, az U700-ban vannak profilok, és a középső navi gomb a menübe visz. Apró lépésekkel közelednek a normális telefon felé.
A hírben szereplő teló kékes árnyalatban még elmegy, de miért ilyen nehéz? Fém dobozos? A vastagsága is érdekelne. Tudása rendben van (kamera nem érdekel), a gombok erősen xarnak tűnnek, de ki kell próbálni.A legjobb aláírás a héten
-
Peat;)
veterán
Én egy olyan GPS-re vágyok, ami nem autóba való, hanem a papírtéképet váltaná ki. Autóba menjen a nagy, erős kijelzőjű rendben van. De utcán gyalogosan is nagyon jól tud jönni, itthon is külföldről már nem is beszélve. Ehhez meg már elég egy ilyen kijelző. Ezt az igényt meg nemhiszem hogy eddig még nem fedezték fel a fogyasztói igényeket vizsgáló szakemberkék...
Én a gyagyi Bp. java térképet is már vagy 10x használtam a régi kis d750-en és azóta rengeteg város térképét készítették el, gondolom nem véletlenül, igény van rá.
De én it bezárom, kicsit elvakult ez a topik, mert nagyon szép a telefon, nagyon jól tud majd mp3-at valószínűleg, meg fényképezni, de újdonságot nem hozott, tetszik vagy sem. -
AS
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest