- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
Hiába szerez nagy pontokat a benchmarkokban, ha a felhasználói élmény a folyamatos lag miatt el van baltázva.
De nyugodtan mutogathatják majd a benchmark eredményeket egymásnak akik erre v*rik. Engem szvsz hidegen hagy.
Én inkább szavazok a full unibody fém házra és a lagoktól mentes Sense-re, de ez csak az én véleményem...Légyszi írd már össze azt a sok mindent, ami a Samsungnál változott, kíváncsivá teszel.
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
fravik
tag
Ha esetleg valakit érdekel, megkérdeztem, hogy a Media Marktnál mikor lesz itthon:
"Illetékes osztályunk visszajelzése alapján arról tájékoztatom, hogy a HTC One M9 beérkezése májusra tehető, konkrét árral az esetleges készletbe vétel után tudunk szolgálni."Nekem sajnos addig várnom kell, de várom nagyon a visszajelzéseiteket.
Sufni-GSM-ben nem akarom venni és kártyafüggetlen kell mindenképp, szóval a szolgáltatók nem játszanak.
Nem lesz olcsó szvsz, de addigra tényleg kiderül majd, hogy megéri-e."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
fravik
tag
válasz enginev3.0 #120 üzenetére
Türelmes ember vagyok... És a türelem... jelen esetben tutira már optimalizált M9-et terem.
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest