Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Rábukkantam a családban egy Harman/Kardon GPS-810EU készülékre.
Érdeklődöm, hogy sikerült-e valakinek rátenni újabb szoftvert, vagy frissebb térképeket, Igo8-at, vagy akármilyen más újabb navigációs programot?
Üdv.
-
Antibuli
csendes tag
Sziasztok!
Harman 810-esem van. A térképek eltüntek róla a kollégám jóvoltából ( frissiteni akarta önszántából) A netről vadászgattam le térképeket de amik vannak nem ismeri fel őket. Ha valaki tud segitsen BASEMAP, HUNGARY , ITALY és GERMANY térképekben. Az eredeti régi is jó lenne csak legyen rajt valami
Köszi
-
Integra
titán
egyik kollégám is pont ezzel küzd..
szeretne rá igo8-at, de még nem tudjuk megoldható e.
win ce5 van rajta ha jól emlékszem.
amit láttam ebből a pna-ból, hogy a menüje erősen átszerkesztett és maga a navigáció állandóan működik, a navigációs "menüre" tudod felhozni a beállítás menüt, vagyis pont fordítva mint más készülékeknél, ahol bekapcsoláskor bejön az alap menü és abból indíthatod az igo-t vagy bármi mást, amit aláteszel.
ami nagyon tetszik benne az a minőség, na az komoly, van súlya. illetve egy ügyes rész, hogy simán kitdusz jelölni benne várost vagy városközpontot, nem úgy mint a gyári igo-nál, ahol házszám szintre kell lefúrnod. ez borzalmasan idegesítő tud lenni.
viszont pont ez az ami miatt nem tudom, hogy meg lehet e csinálni, ugyanis ha alávágsz mégis egy gyári igo8-at, akkor ezek a funckiók valszeg megszűnhetnek. ha egyáltalán maga az oprendszer elfog indulni. elég réteg készülék, így nehéz sok írást találni róla.
térkép frissítést ettől függetlenül szerintem találni hozzá. -
laspring
tag
Egy jó nagy up a topicnak!
GPS-810-esem van.
Hardveresen az egyik legjobb kütyünek tartom amivel eddig találkoztam, viszont a durván lebutított iGO 2006 miatt sokszor a földhöz vágnám!!!!!
Hogyan tudnék rávarázsolni egy normál iGO 2006-ot, vagy ne adj isten egy iGO 8-at???
Nem szeretném lecserélni, mert sztem ezután bármit vennék a kezembe csak kínai szemétnek tartanám..
HELP! -
engusz
veterán
Egy 810-esen töröm a fejem. Tetszik a távirányító, kiváló ötletnek tartom! Nálam még funkcionálna is, mert a szélvédőre illesztve a gépet, az nagyon messze lenne mindenkitől. Vezetés közben bámulatosan egyszerű lenne kezelni. Amúgy meg kényelmes. Nem zavar, hogy le van "csupaszítva" az iGO dizájnja, de az már sokkal inkább, hogy még a nagyobb, a 910-es sem a 8-assal van szerelve. Pedig egy ilyen árú és tudású gép már bőven azzal kellene, hogy készüljön. Nyilván meg lehet "oldani", hogy más szoftver kerüljön rá, de az egyrészt nem tiszta, másrészt szerintem el lesz bukva a távirányítás. Van egy olyan tippen, hogy az iGo-ba is beletúrtak emiatt.
-
-
Fleves
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy H.K. 410- es navit. Nekem is a frissítéssel lenne a gondom, kelet eu. van hozzá sd kártyán potom 20.000-t. Nincs valami megoldás arra, hogy egy újabb igo kerüljön rá?? Nem igazán értek hozzá, rengeteg embert megkérdeztem már egyesek szerint megoldható, mások szerint nem. -
-
mano87
csendes tag
Sziasztok nem igazan ismerem a navikat, ezert szeretnek segitseget kerni, hogy melyik navi a jobb a Mio c720, vagy harman karbon 810- illetve azt olvastam roluk, hogy nem igazan lehet oket frissiteni igo8-cal?
Elore is koszi a segitseget. -
katasz.
csendes tag
Sziasztok !
Harman GPS-410 magyar nyelű használati útmutatót keresek !
-
bypyshock
csendes tag
Ha harman függő vagy, akkor tutira imádni fogod ezt a navit.
Egy kis video:
[link] -
Rutilus
csendes tag
Hohó, bejött a tippem!
Azóta volt szerencsém közelebbről is kipróbálni egy 810-est, és szerintem nagyon jó, ha most kéne navigációt vennem, akkor majdnem biztos, hogy emellett döntenék. Tényleg a frissítés az egyetlen kérdéses pont, bár a www.guideandplay.eu oldalon mintha lenne hozzá link. -
RandomGosu
senior tag
szép, csak az ára valahogy nekem nem teccik
-
peti85
senior tag
A Mediában megtapogadtam a 810et és nekem is nagyon bejött.
Egyedül az iGO8 ami hiányzik. Az ára is jó, de csak a többi navihoz képest. -
Petester
senior tag
Ok, ez így nekem elsőre nem volt egyértelmű. És ezt hogy képzeljem el? Milyen módon tapad meg a műszerfalon? Maradandó nyomot gondolom csak nem hagy rajta...
Még egy kérdés, ami a 410-es oldalán van passzív tartó, az nem a 810-é? Mintha azt írtátok volna, hogy csak abba lehet a töltőcsatit beledugni, a 410-ébe nem.Szerk: A tartozékokról is készíthettek volna képet. Nekem már csak ez hiányzik a cikkből.
-
Petester
senior tag
Ez jó dolog, köszi!
A passzav tartó mennyire képes tapadni, mondjuk egy sima műanyag felületen? A tappancs felülete csak sima gumi vagy olyan "takonylabda" szerű? Ami nekem van ketyere, annak a passzív tartója az előbb említett felületű és így biztosan megtapad/megtartja a navit, akár a műszerfal műanyag felületén is. Ez nekem marhára bejön, mert így nem vagyok kötve a szélvédőhöz, ami jó néhány esetben előny, hisz közelebb van, könnyebben leolvasható, ill. kezelhető. Meg így jobban is néz ki, de ez már szubjektív...
-
Integra
titán
szépen mutatna az autómban az biztos, de 100 rugóért...
már várok egy dupla din-es kicsúszó tácsszkrínes paneles fejegységet, amihez lehet gps-t csatlakoztatni és az lenne a navi is... -
Petester
senior tag
Azt tudjuk, hogy mikori térkép frissítést használnak? Benne lehet már a decemberi állapot?
-
Kinder
senior tag
szépek, és nem is drágák0
"ahhoz képest"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ...nem ugat hiába. Nívós-navis duálteszt.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest