- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taybore
aktív tag
válasz #79335424 #2901 üzenetére
Bármi konkurencia lehet, amit valami helyett használnak (úgy egészen általánosan). Ami alternatíva, az konkurencia. Az más kérdés, hogy célközönségileg vagy üzletileg az-e.
Ha Sygic-re vált valaki Waze helyett, akkor a Waze vesztett egy felhasználót, a másik meg nyert egyet. Ha ez sokszor ismétlődik, az a Sygic-nek jó, a Waze-nek rossz. Nem ezt jelenti a konkurencia? -
axioma
veterán
Pont ezt gyanitottam, hogy a wp-s kliens megjeleniti amit kuldenek neki, de mint regebbi verzio nem mondja, hogy az adott helyen mikor v. mit kapott mar meg, es igy a szerver mindig ujrakezdi. De ezek szerint tevedtem.
A masik olyannyira nem nekem szol, hogy en is csak azert nem irtam le ugyanezt, mert nem akartam en "rendezkedni", ha mar vannak topikgazdak... -
szőröscica
addikt
Ez nem cigányozás, szimpla tény, hogy a waze-ben megjelenő eltűntek java része cigány. Semmilyen sértő dolog nem hangzott el velük kapcsolatban, a polkorrektség túlsó oldalára sem szükséges átesni.
A funkció maga szerintem egy ordas nagy baromság, ez egy navigációs alkalmazás, amit arra használunk, hogy valós idejű forgalmi adatok figyelembevételével a lehető leggyorsabban eljussunk egyik pontból a másikba. Senki nem eltűnt emberek keresésére töltötte le az alkalmazást, senki nem kérte, hogy ez legyen benne, de ha már beletették, legalább lehetne kikapcsolni. Engem rohadtul idegesít, hogy ma hazaúton is legalább öt embert jelenített meg pirosnál, és mikor a maglódi Auchan parkolójában megálltam, már egyből töltötte volna a hatodikat, ha ki nem lépek belőle. Ennél az is jobb lenne, ha egy nagy lódákót töltene be mikor megállok.
-
Taybore
aktív tag
Sajnos ezen kicsit felesleges pörögni, mert nincs rá befolyásunk. A Waze központ így döntött, szerződést kötöttek az Amber Alert-tel egész Európában, és nyomják, ha kéred, ha nem. Nem tudsz ellene tenni, max ha tényleg mást használsz helyette. Viszont aki a Waze-t használja (és főleg, ha szereti), akkor ennyi nem lehet elég ok a váltásra, mert még mindig fényévekkel több hasznos előnye van, mint hogy naponta 1-2 fényképet megmutat. Ha nem érdekel, el lehet lapozni, ott vannak mögötte a szokásos dugó jelentések, vagy mellé kell tapizni, és eltűnik az egész. Nem kell elefántot csinálni a dologból.
SZVSZ -
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #2911 üzenetére
És a hozzáállást elnézve valszeg az is marad, elvégre nem supportált.
Same rules apply!
-
Taybore
aktív tag
válasz szőröscica #2911 üzenetére
Igen, sajnos. Nincs elég felhasználó, hogy egy ekkora cég potenciált lásson benne (<10%). De ebben a folyamatos nyomás hatására legalább már nem hajtanak el kérdés nélkül. Meghallgatják a panaszokat, aztán hajtanak el. De talán enyhül majd a szívük, és újra előveszik, csak erre nagyon nincs ígéret, max. halvány ráutaló magatartás. A remény hal meg utoljára
-
EQMontoya
veterán
válasz Taybore #2913 üzenetére
Ez a cég döntése, nyilván.
Annyiban azért fura, hogy jól láthatóan sokszor még gondot okoz az, hogy megfelelő algoritmusokkal sem tud kikerülni egy-egy dugót, mert egyszerűen nincs elég adat hozzá - azaz nem használják elegen.
Szerintem sokunkkal előfordult már, hogy beállt egy dugóba, és szépen bepirosodott alatta az adott szakasz.Ennek okán kicsit fura, hogy kvázi elengedik a felhasználók egy részét, mert ez pont egy olyan szolgáltatás, aminél ez a többiekkel szemben is kvázi kitolás.
Same rules apply!
-
apaszka
veterán
válasz winotto #2909 üzenetére
Én is kipróbálom a nagytesójét! Ha bejön az lesz az utód! Pajzs ide-oda
Ráadásul a csomagom adatforgalma sem pörög,mert benne van .
Talán a felbontással sem lesz ott gond.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz Taybore #2904 üzenetére
Elvileg ilyesmit jelent, csak sztem erre az esetre ez nem igaz. Ha vki a Waze -ről átnyergel a Sygic -re és azt jobbnak találja, akkor neki eleve nem a Waze -re volt szüksége. A Waze soha nem fogja tudni teljesíteni azt, amit az IGO, vagy a Sygic tud nyújtani. Jelenleg ez fordítva is igaz, de hosszú távon már nem biztos, hogy ez így is marad. Szvsz. a két alkalmazás jelenleg nem egymás konkurenciái, mivel azonos alapokon, de más más funkciót töltenek be. Ha konkurenciáról van szó, akkor sztem máshol kell keresni azt ami a Waze -re veszélyes lehet. Akinek van egy online navi alkalmazása és gyakorlatilag korlátlan háttere, az miért vásárol egy másik hasonlót? Ha megvette, miért tartja életben, miért nem szűnteti meg? Mit profitálhat belőle? Szerintem ezeket a kérdéseket kell feltenni. A történések egyértelműen választ adnak, hiszen integrálta a Waze jelentéseket a másik alkalmazásába. Vagyis, a Waze -ből a helyi, aktív közösségi infók kellettek neki. Ez kb. vázolja a Waze jövőjét. Nem a Sygic a veszélyes a Waze -re.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz #79335424 #2916 üzenetére
Igen! Szerintem a Google navija ami elviszi innen az embert.
Régebben azt használtam ,viszont megtetszett a Waze. Azóta egyszer sem indítottam el. A szülinapos Igo csak próba képen raktam fel,és azonnal töröltem is.
A kalózokat használtam,ill egy vagyonért megvett navit amit majdnem 10 éve 100 ezerért vettem meg.
De nem volt az igazi. Egyszer berágtam rá és kivágtam az ablakon! Legális térképpel az IGOhoz!Azóta online navikat használok. Az a kis adatforgalom nagyon megéri a szolgáltatások fejébe. Waze erre nagyon jó volt. Persze lehetne javítani rajta a sávasszisztens,és a felbontáson sem ártana,de ingyenes. Én adnék pénzt is érte ha nem lenne reklám benne,és ilyen irányban is fejlesztenék!
A legjobb navigáció szerintem.
Ez az eltűnt csávó kijelzést kivéve ,egyre jobb is volt. Legalább kikapcsolható lenne,mondjuk egy 1000 resért.De újra megnézem a nagy-tesóét,hátha ott nem kell néznem az eltűnteket. Ha ott is lesznek,akkor maradok ennél!
Szóval szerintem is az a konkurens navi,és nem a Nokiás vagy a rigós fajta!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
fant0mi
őstag
Ujabb Fehervari valtozasok. Terkepszerkesztok figyelmebe.
http://media24.hu/hirek/szekesfehervar/3942-forgalmi-valtozasok-fehervaron.html
-
fant0mi
őstag
A táblák valóban kinn vannak (Traffic Control / Közúti ellenőrzés a kamerás kiegészítő táblával), de én ezt a nagy bumszli új traffit még nem láttam felszerelve, vagy csak jól elrejtették, vagy az autópályakezelők a táblát kitették, a rendőrök viszont még nem rakatták ki az eszközt? Egyébként két hónapja kerengett a neten pár fotó egy listáról, hogy hol lesznek az új fix traffik, azon szerepelt az M7 fehérvári szakasza kétszer is (gondolom a mindkét irány miatt).
-
Kbali
nagyúr
Még egy kis WP-s sírás: pénteken hosszabb utat (kb. 350 km) kellett volna tervezni, az istennek sem ment, mikor megjelenítette volna az útvonalat, kidobott az alkalmazás. Kb. 150 km-rel később már simán megtervezte a maradékot, sőt vasárnap visszafelé ugyanúgy megvolt elsőre az útvonal.
-
SZATA
senior tag
válasz fant0mi #2923 üzenetére
Köszi, akkor majd átalakítom. Most csak ideiglenesre csináltam meg, mert így tuti, hogy 1-ején már jól navigál, addig meg a régi rend szerint.
#2925 Kbali:
Lehet, hogy volt valami a térkép csempékkel (azzal kapcsolatosan van / volt most kavarás). Panaszkodtak a WP-sek fagyásra, ami mostanra megszűnt.[ Szerkesztve ]
-
Taybore
aktív tag
BUMM: ha ez igaz, akkor nem nagyon lesz már WP-s Waze: Stratégiát válthat a telefonok és a tabletek terén a Microsoft
-
Luser2000
addikt
válasz Taybore #2927 üzenetére
Szerintem: a 10-es hamarosan kijön. Azt és a "régi" (v8.x) rendszert még kell támogatni. Azaz: semmi közvetlen kapcsolatot nem látok a hírben felvetett jövőbeni lehetőség és a Waze igen csak aktuális frissítése között. Attól, hogy "majd, egyszer" már nem lesz MS mobilos op.rendszer, attól még az applikációkat használni fogják az emberek. A penetráció látványos és hirtelen megugrására eddig sem kellett / lehetett számítani.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Taybore
aktív tag
válasz Luser2000 #2928 üzenetére
Csak ha a Waze azt látja, hogy az M$ üzletpolitikája nem a terjedésben látja a jövőt, akkor a Waze se fog fejleszteni rá, hisz most is az a bajuk, hogy nincs eléggé elterjedve a WP ahhoz, hogy érdemes legyen foglalkozni vele. Ne legyen igazam, mert tényleg sajnálom azokat, akik a WP-n küzdenek a Waze-zel, és naponta futok bele WP-s hibajelzésekbe, panaszokba.
-
-
SZATA
senior tag
válasz fant0mi #2923 üzenetére
Elkezdtem fokozatosan átalakítani, hogy a frissüléstől függően mindig jól navigáljon. Beállítottam a Várkörút lezárását is, de lenne egy kérdésem. Az okkfehervar szerint csak a "Budai úttól a Petőfi utcáig terjedő szakasza" van lezárva. Ennek ellenére ma jött jelentés, hogy a Rákóczitól van lezárva.
Mit tudsz erről? Ott jársz valahol a környéken?
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #2932 üzenetére
Ma jó volt reggel is és este is, igaz negyedéves zárás miatt a szokásosnál némileg korább mentem, és sokkal később jöttem. Kíváncsi leszek, hogy egyszeri alkalom volt-e, vagy megjavították.
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #2936 üzenetére
Elkiabáltam, továbbra is használhatatlan.
Rohadjanak meg egyébként, nem hiszem el, hogy egyik fejlesztő sem használ WP-t. -
apaszka
veterán
válasz szőröscica #2936 üzenetére
Wp mindenben elvan maradva a felhasználók szemszögéből!
Én is akartam venni anno 930 at,de a fiam lebeszélt!
A céges telója az,de nem szereti. A Nexus-t nyomja inkább!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz szőröscica #2947 üzenetére
Az jó! Örülök neki! Jó ilyent hallani !
-
marcedli
tag
válasz szőröscica #2947 üzenetére
Továbbra is abban bízunk, hogy a W10 futtatni fogja az android appokat, akkor talán megoldódik ez a gond.
#csakawaze
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest