Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz simico #13193 üzenetére

    A lényeg a poén volt. Meg amit leírtam. Az hogy van amikor nem működik az más tészta mint amikor hülyeségeket szakértünk meg, hogy "azért nem jó...", meg "amióta..." Engem ez nagyon zavar, amikor kinyilatkoztatunk valamit, vagy netán még fel is vagyunk háborodva, hogy "én nem is fogom akkor frissíteni mert én tudom". De nemtudod! Hányszor kell elmondani? Vagy akkor tudod, csak ne írd le, mert lefordulok a székről ha el kell olvasnom.
    Ha nem viccből írjuk (márpedig aki dühös az ritkán tesz ilyet), akkor ne szaporítjuk már a butaságokat meg álhíreket a neten. (Arra vannak nekünk újságíróink 'neves' lapoknál. :D )

    Az amikor nem talál útvonalat meg ajjaj, azzal nem tudok mit csinálni, az fejlesztési és üzemeltetési kérdés, az meg nincs crowdsource-olva. :)

    Én akkor tettem föl, mikor kellett mutogatni az xy kódot, hogy én azt a menüt kérem. De már nem is voltam ott vagy 1 éve meg az app sincs már fent. :D Csak ez volt az első ami eszembe jutott. Majd akkor máshova megyünk WazeCaféra :DD

    Szadán még engem se, de Veresen mindig arra akar vinni, ahol nem lehet látni semmi a MOL kút előtt nonstop parkoló szétrohadt teherautótól. Mérnemtudja hogy ott nem lehet kitlátni? Öcsém ez szarezafos. :O :))

    [ Szerkesztve ]

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák