Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz Tesztelo.hu #10796 üzenetére

    Hát ne mondja már minden sarkon hogy "még mindig egyenesen kell menned" nem az van hogy mindegy melyik sávban vagy sávot kell váltanod hogy jó irányba menj tovább, ahogy elsőre próbáltad leírni (sajnos rosszul), ráadásul igen, jó eséllyel jó sávban vagy és igen ha te mondjuk a külsőben mész és hallgatod hogy "tarts jobbra, tarts jobbra" nem zavarna? Mert ugye amúgy attól még hogy nem kell minden körülménytől függetlenül jobbra tartani attól még nem egy rossz szokás. Ha így teszel jó irányba mész tovább? Vagy akkor az autósok <33%-ának állítjuk a be az utasításokat? (Azért kevesebb, mert egy részük ismeri a terepet, meg látja a táblákat is.) Amúgy megsúgom van akit zavar ez a sok tarts ide tarts oda. Személy szerint engem nem ez zavar, egyébként.

    Nem segít a helyzeteden hogy eddig 2-ből kétszer állítottál valótlant. Ez így vagdalkozásnak hat, hogy "nem nekem van igazam, jó akkor az is hogy..."

    [link]

    Azért annyira nem legforgalmasabb útja, hogy van ez meg másik kettő. Fejből mondok még 10 ilyen forgalmas utat. Egész Budapest forgalmas utak halmaza. :U

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák