- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Csak nem sikerült jól fogalmaznom...
Csak a kijelző sík részét fedi, a lekerekített részt nem - ez az átka a 2.5D-nek. Az XL-nél a hasznos területből két oldalt max. 1-1 mm amit nem fed.
Mire gondolsz a perem alatt? Az üvegnek milyen a széle? Fele olyan vékony mint egy hagyományos tempered glass, alig érezni, főleg ha esetleg olyan tok van rajta ami picit ráhajlik a kijelzőre. [link]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
Kettéhajtotta a tok h eltört?
Ha félbehajtják csak akkor hajlandó törni - ahogy a szervizes se akarta elhinni h üveget fog a kezében és nem fóliát. Csak akkor hitt nekem amikor a megmaradt darabot meghajtattam vele...
Panaszkodnak arra is h nem ér ki a széléig - csak el kéne olvasni a leírást, külön kihangsúlyozzák h kisebb mint a kijelző.
Vicces h amazon.com-on nincs 10$ alatt, .de-n viszont 4.49€ + 0.99 a szállítás - az meg pont annyi mint a gyártó honlapján ingyen szállítással.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
P2XL + Brotect Airglass
Felrakásnál mehetett volna feljebb egy jó fél mm-rel, ha ügyesebb a szervizes akkor nincs az alján az a minimális kilógó rész. Négy hónapja van fent, sehol nem jött fel a szélein.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
bajonett
tag
Udv
2-3 hete van meg a Pixel 2, szep es jo de egy dolog nagyon idegesit. A standby fogyasztasa valami rohejes, a leggazabb az eddigi telefonjaim kozt.
Ejfelkor lehuzom a toltorol reggel 9kor 87%-on all.. Ez nagyon gaz szerintem. Probaltam sokmindent, Google play services data torles, hibernacios appok (ami hulyeseg mert a doze-nek ez lenne a dolga nem?) stb de nincs nagyon valtozas. A stat nem mutat semmi kulonoset hogy mi eszi az akkut "alvasidoben".Volt barkinek is hasonlo problemaja?
-
veterán
-
veterán
-
bajonett
tag
Bocs de se wifi kikapcsolás se repülő uzemmód nem megoldás, egy 2018as referencia telón nem kéne igy ki-be kapcsolgatni ezeket.
Amúgy nemzetközi fórumokon is sokan vannak hasonló panaszokkal, megoldást még nem találtam
-
veterán
-
Thom!
veterán
Tölthető:
Google Camera 5.2.019.188906351 (arm64) (Android 8.0+)Vki kipróbálhatná...
This release does not have a Play Store Description, so we grabbed one from version 5.1.018.177470874:
Never miss a moment with Google Camera, and take fantastic pictures using features such as HDR+ and Smartburst.
Features
• HDR+ - Take pictures using HDR+ to capture fantastic photos, especially in low-light or backlit scenes.
• Video Stabilization - Capture exceptionally smooth videos even if your hands shake.
• Smartburst - Hold down the shutter button to automatically capture a stream of photos and make moving GIFs.
• Photo sphere - Create immersive spherical photos.
• Lens Blur - Add elegant background blur (bokeh) to close-up pictures.
• Slow Motion - Capture action in epic slow motion video (up to 240fps on some supported devices).Requirements - The latest version of Google Camera only works on recent Nexus and Pixel devices on Android 7.1.1 and above. Some features are not available on all devices.
Permissions
• Camera: Required in order to capture pictures and videos.
• Location: Required in order to add location information to pictures.
• Microphone: Required in order to record audio with every video.
• Storage: Required in order to save picture and videos. -
K82
őstag
válasz SkyS1gn #1317 üzenetére
Az meg ugye nem érdemi változás h lehet rácstípust választani, dupla koppos zoom-ot és lecserélték az ikonokat - ezen kívül semmit nem vettem észre. Az se nagy "fejlesztés" h figyelmeztet a koszos lencsére... A motorháztető alatt minden változatlan, ez a pár új apróság meg sztem nem sok embernek hiányzott.
[L]https://www.phonearena.com/news/Google-Camera-v5.2-brings-new-features-improvements-Pixel-Nexus-devices_id103311.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
-
bajonett
tag
válasz SkyS1gn #1323 üzenetére
Fura ez a standby drain amúgy mert most pl 2 napja megy a telo töltés nélkül es most vagyok 35%on... 80-70%-ig zuhan rendesen utána meg fokozatosan belassul, tegnap éjjel 45%-kal tettem le, délelőtt 11kor álltam 41-en. 100ról viszont esik 10-13%ot egy éjjel.. Szóval összességében nem rossz az akku idő csak fura ahogy merül az elején full töltés után
-
sqpp
őstag
Na, én most váltok N6-ról, végleg eldöntöttem, hogy GP2XL lesz.
Már a tokot is rendelem a jövőhéten (előbb akarom a tokot, mert az N6-nál is ez volt annó, hogy már az első nap leakart esni, szóval tanultam belőle..)
-
leslien
nagyúr
Google store ban engedmény van...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
veterán
-
kano
nagyúr
válasz leslien #1334 üzenetére
Az MM-ben ismét van 150EUR direkt engedmény a telefonra.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
the_pimp
senior tag
Érdekes a német mm, pixelt árulnak, de semmi kiegészítő nincs hozzá.
-
K82
őstag
válasz the_pimp #1336 üzenetére
Nem volt ez másként a Best Buy-ban (legalábbis Houston környékén és Vegasban) sem; egy szem P2XL vagy sima P2 volt kint a sorok sarkán alig észrevehetően, hozzájuk pár gyári Google tok és ennyi. Samsungnak, Iphone-nak külön sziget, ZTE-k, Motorolák, LG-k szintén külön pulton minden elképzelhető kiegészítővel.
Legalább ott láttam élőben az XL-t, amíg öt nap késéssel végre megkaptam az enyémet.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
nbukta77
addikt
Gyerekek. Bucsuzok. Vissza terek ios- re. Viszont ez a teli es a rendszer is csucs. Akit erdekel egy kb ket hetes feher keressen privatban. Makulatlan.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest