- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_t_e
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen bootloop-ba tettem a nexus 5-öt.
Tudnátok segíteni?Fent volt az NX rom, majd kipróbáltam a V5 MIUI-t, aztán visszaállítottam recovery-ből a stock root-olt mentésemet.
Aztán jó nagy hülyeségemre nyomtam egy system wipe-ot, hogy jó tiszta lappal indíthassak egy Cataclysm-al.
Ezután felállt a rendszer, de nem ismerte fel a SIM kártyát, nem volt status bar, és alul gombok se. Gondoltam a Cataclysm hibája, és visszatettem a stock root-olt mentésemet. A helyzet ugyanaz volt. Nem látta a PC se a telót, így nyomtam neki Wugfresh toolkit-el egy Flash Stock + unroot-ot Soft-bricked/bootloop módban.
Most az egész meghalt, csak a Google logóig jut el, majd bejön a robot piros felkijáltójellel és ennyi. Egy órát is vártam de semmi, csak újraindul Google logo, majd piros felkiáltójeles robot.
Megpróbáltam még egyszer a Flash Stock + unroot-ot Soft-bricked/bootloop módban, de most már észrevettem, hogy a system write nem megy neki, Unknown chunk type hibával elszáll.Mit tudok csinálni?
Próbáltam másik USB porton másik USB kábellel is, de ugyanaz.
Recovery-m sincs, csak egy unlock-olt bootloader-em.Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest