Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibz03

    őstag

    válasz trance89 #9035 üzenetére

    Nekem is volt GNex-em, alapvetően vigyáztam rá (sosem volt egy zsebben a kulcsaimmal, nem tettem kijelzővel lefelé - bár homorú kijelzős, szóval ez nem sokat számít), és bár nem GG-s, hanem egy meg nem nevezett karcálló üveg fedi, mégis keletkezett rajta pár karc a 1,5 év használat alatt. Úgy gondolom, hogy ez elkerülhetetlen.
    A Spigen kimagaslik 1 mm-rel a kijelző körül, ez annyit eredményez, hogy sík felületre leteheted kijelzővel lefelé fordítva a teltót, de maga a tok nem védi a kijelzőt, én így értettem.
    Egyébként nem kell egyet értenünk. Van egy termék, amit megvettem, és leírtam róla a tapasztalatomat. Hogy te fölöslegesnek tartod-e, az irreleváns, nyilván ez esetben nem veszed meg, a hozzászólásomat meg figyelmen kívül hagyod... Legalábbis ideális esetben ennek így kellene működnie. :)
    Egyébként ezt, hogy keménység alapján az acél sosem karcolná meg a kijelzőt, nem tudom, milyen észlény írhatta, nyilván fogalma sincs róla, hogy mit beszél: két különböző anyagú (keménységű) tárgy köcsönhatásakor mindkettő sérül(het), a különbség a sérülés mértékében lesz. Egy mindennapi példa: borotválkozás. Hiába jóval keményebb a penge, mint a bőr és a szőrzet, a penge is kopik minden egyes húzáskor. Ha az általad idézett szöveg helytálló lenne, soha nem kéne pengét cserélnünk a borotvánkban, nem gondolod? :)

Új hozzászólás Aktív témák