Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zenefan

    aktív tag

    válasz pepe091 #2587 üzenetére

    Szerintem az túl nagy reklám lenne a rajta szereplőknek. Elég az is, ha olykor linkelitek itt (egymás segítése végett) a táblázatot, hogy aki még most frissen szerelmesedett bele ebbe a készülékbe, az ne rohanjon rögtön az első sarki bótba megvenni... közben meg pl. lehet egy rokon éppen jön haza és segít megvenni, mert akkor jobban megérheti, anyagilag.

    Más részről, amint kaptok a honi LG képviselettől biztos (garancia, megjelenési) infókat, azt privátba is írjátok meg, hogy beleírhassam a táblázatba. Igazából újdonságot már csak ez hozhatna, mert az árakat figyelve, nagy durranásokat nem láttam. Max annyit, hogy Svájcban nagyobb időszakos kilengések vannak és talán Europán belül ott adják legolcsóbban a Play Store-ok után!

    Ahogy a sejtésem súgta, az itt megerősítésre talált, mert én magam is jövő év elejére gondoltam a TeleNórás megjelenést. Az ára -előfizetéssel/feltöltéssel- persze még kérdéses, de nagyon jól kell belőjék, ha a szétköltekezett népet meg akarják fogni valamivel tavaszig.

    [ Szerkesztve ]

    2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21

Új hozzászólás Aktív témák