- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz E.Kaufmann #35543 üzenetére
Nem tudom, nekem mind a VC1541 mind a VC1571 és a Datasette is kompatibilis volt a C64-el, C16-al és C+4-el is.
Akkoriban csak ez a három Commodore gépem volt, meg ez a kétfajta floppy meghajtóm, igaz akkoriban már önmagában egy C64 s egy floppy meghajtó nagy királyságnak számított.
C128-az nagyon vágytam, és tanultam is a basic 7.0-át, de sajnos nem lett saját C128-amAz viszont totál fuckup volt, hogy a Basic 3.5-ös C+4-esen semmilyen Basic 2.0-ás (C64-es) játék nem indult el, és a C128 is csak külön mód kapcsolóval tudta tartani a kompatibilitást. Láttam 1-2 helyen, hogy a C128-at csak nagyranőtt C64-nek tartották, állandóan C64 üzemmódban
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
válasz solena #35591 üzenetére
Minket multinál is mindenesnek néznek, az jó? De mondjuk nem is minimálbért kapunk...
@hobizoli : "mennyit sporolhatott a gyartoja azon, hogy ilyen buzi-e vagy lajhar hardver-s HMI-kel szallitottak ezeket?"
Azon nem sokat, de hogy annyiért adta, amennyit nem szégyellt, az tuti@KROK640 : Na ja, egy olyan cucc, ami akkor se volt nagy szám, az most se lesz, nem meglepő.
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
"Ma már azt is az üdítő mellé adják a moziban"
Emlékszem a legnagyobb VGA lufi tetején ezek is 40-45 ezerért mentek, már ha egyáltalán voltak. Poénból meghirdettem a GTX950-esemet 65536FT-ért, és ketten is írtak, hogy kéne nekik. Na akkor megijedtem, pláne, hogy semmiféle előrelépést nem tudtam volna venni akkor annyiból.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
hobizoli
nagyúr
egy szint alatt nem sullyedunk egy szint ala - ez itt nem jott ossze
van egy regebbi uzemresz vannak ott (is) kulonallo inspektor gepek a termelo gep mellett
ipari PC haziko, de amugy a hazban belul ATX anyulap van...
Northwood P4 3.0GHz ill 3.2GHz, 2GB RAM, vmi HDD, es vmi VGA, meg +2 naaagy jelfeldolgozo kartya
4 kamera is mehetne rajuk, de nalunk csak 3 port van hasznalvaitt a P4 gyakorlatilag a human interfesz szerepet tolti csak be, a kartyak szinte full size meretek, majdnem keresztben aterik a PC hazat es azok csinalnak mindent IS benne
akkor egy up-to-date hardver volt, szoval tenyleg abbol a korszakbol szarmazo akkori csucs CPU van/volt benne, nem vmi lepattant, vhol megmaradt ZX81 +1MB RAM-l meg szallagos magnoval
0-24h megy, par tapegyseg meg VGA HDD kidolt belole az evek alatt, a tobbi tok eredeti hardver benne ma isanno kerdeztuk a technikust, amikor jott mutogatta mit hogyan kellene allitani, hogy amugy ez a rendszer ebben a kivitelben itt mennyi kepet tud feldolgozni
aszondta kamerankent 60-65k db per ora, ha nincs tobb vizsgalat beallitva, mint 8-10 (kamerankent, es 4 kameraval), de 15-16-nal is meg 50-52k-t tutira tud, mert mashol ugyanezt a konfigot, amit nekunk ide is hoztak hasznaljak ennyivel ott 4 kameraval is
mi 36-38k db-l hasznaljuk meg 5-8 vizsgalattal, hogy ertsuk ez mennyire van terhelve
es 4 helyett is eleve csak 3 kamera kepe terheli a kartyakon a CPU-kat...szoval olyan 30% koruli terhelesen elpotyoreszik a cuccmost ugyanezen gyartosor szallito ceg ujabban mar sajat megoldast hasznal integralva a sajat rendszerbe erre, nem ezt a "regi" kulsost
na ha ezen nezed a kamera kepet, az realtime ugy frissti a kepet a kijelzon, hogy szo szerint eltörik a kép
azaz 1-2fps lehet, meg kb 1/3-d akkora kepet latsz csakeltelt ~20 ev es visszafejlodtunk
a regi megoldas egy amerikai gyartoe, az uj egy europaié
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
@hobizoli : Dolgoztam ilyesmivel, de azokban az ipari cuccokban az alaplap rendes kártyaformátum volt.
Volt amelyik úgy tele volt mérőkártyákkal, hogy nem volt szabad helyBTW a képfrissítést lehet, hogy nem is érdekes nézni.
Volt olyan pasztázó a 2010 körüli helyemen, amiben 486-os volt, és élőképet adott a kameráról. DOS alatt. Mondjuk értelme nem volt, mert kb. nullpont beállításnál kellett, de azért na Nálatok is el bírnám képzelni, hogy a kép csak tájékoztató jellegű - ahogy kivettem, nem azért van az a kép, hogy az operátor nézze[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz KROK640 #35595 üzenetére
Virge es Virge kozott is volt amugy diffi, egyik ~135MHz-n jart, a masik 200MHz felett is
mondjuk a 8-10fps-n ez sokat tuti nem segitetthaversrac 6x86-ban ugy volt megtunnerolva a HercDyn128 meg a Voodoo1 is, hogy a chip-kre raragasztott vmi hutobordakat
nemtom honnan, de talan vmi radioelektronikai alkatreszes boltbol szerezhette ra
ezzel a V1 65MHz-n is ment neki az eredeti 50MHz helyett, ami azert kozel +30% loero
en csak 55MHz-g mertem megrantani ezek nelkulnekunk elol-alul volt is egy 80mm-s hazikohutos venti is*, az alul keresztben befujta a "friss" levegot kintrol, es nem csak a benti levegot kavargatta a CPU kuler ventije
*lanparty-n ezt is neztek csak, hogy ezmiez, frankon nem ertettek, hogy az minek bele
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
frescho
addikt
válasz E.Kaufmann #35602 üzenetére
Azért a logika eredetileg megvolt az egészben, csak a diktátort leváltották az éléről és onnan a programok vakvágányra futottak.
Olcsó, ZX killer helyett lett drága TED széria Plus/4-gyel.
Kikupálták a hardveres bit shifter hibát, de nem gyorsult a floppy
C128 a mindenféle módjaival, de programok nélkül
Soha nem elkészülő Amiga fejlesztések
...https://frescho.hu
-
KROK640
nagyúr
válasz E.Kaufmann #35596 üzenetére
Igen, nem volt mindegy, hogy 1×, 2×, 4× vagy 8× AGP.
Az univerzális AGP volt a megoldás, abban sok kártya ment, a bevágásokról lehetett tudni.Egyébként úgy lett volna, hogy a Prescott után jön a TEJAS, ami 5200MHZ-től ment volna 9999MHZ-ig, és 10GHZ-től jött volna a NEHALEM
Anno az elektrotech tanárom azt mondta 2003-ban, hogy "egy átlagos otthoni processzor 10GHZ-en ketyeg". Az évfolyam tuningbajnokai és hozzáértő egymásra néztünk, mivel mi akkoriban annak örültünk, ha az 1700-as Celeront 2266MHZ-en hajtottuk, vagy épp az 1600A-t 2400MHZ-en, és én már láttam 3069MHZ-es (az első) HT-s P4-et is, és még a 3GHZ-nek örültünk, és vártuk, hogy 1 éven belül jöjjön a 4GHZ-es P4 ...
De a tanár úr amúgyis érdekes figura volt, így ez is csak egy emlékezetes beszólása maradt, a többi hihetetlen storyjával együtt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Használtan? Mert akkor korrekt.
Újonnan az 1030-as elment 45K-ig is.
Eredetileg új 1660S-t néztem az mikor megint felfelé akkor októbertől és 68 ezerről felment januárra 220 ezer fölé... Akkor éreztem, hogy egy jó ideig nem lesz új VGA-m. De talán annyiból jól jártam, hogy így igaz, hogy bő 2,25 évvel később de RTX 3060 12GB-om lett, amiről akkoriban még csak azért sem álmodozhattam volna, mert eleve hónapokkal később jelent meg.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #35608 üzenetére
Igen, meg volt 2MB-os Virge is, meg 4MB-os meg asszem 8MB-os is.
A VGAkat én is tuningoltam, emlékszem a Riva TNT-mmel kezdtem, a GPU 90MHZ-ét 95-ig vittem (tovább nem mertem) a 110-es memóriaórjelet meg 120-ra. De érezhetően adott egy kis plusz kakaót.
Aztán a következő amit jobban megrángattam az a 64MB-os MX400 volt, ott már nem emlékszem az adatokra, csak hogy eltudtam érni, hogy glitcheljen a kártya meg fagyjon egy idő után.
A GeForce 3-nál viszont emlékszem : 175@250 volt a GPU, és 400@550MHZ volt a VRAM. Ezzel kicsit felé is mentem a Ti500-nak. Ráadásul 128MB mellett, szóval gyanítom, nekem volt a legfullossabb GeForce 3-asom a környéken A szűkebb haveri körben biztosan, pedig még három másikról is tudtam akkoriban.Aztán csináltam Radeon 9500-ból 9700Pro-t (na ott már komolyabb gépészkedés is volt mint sima OC), de később a HD4850-esem is ki lett kicsit okosítva és optimalizálva.
De a csúcsot talán a GTX950-esem jelentette ami 1102MHZ helyett 1466-ra lett megtekerve a GPU-jaInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
hobizoli
nagyúr
válasz KROK640 #35613 üzenetére
nekunk az volt a matek, hogy leheto legolcsobban legyen a legjobb teljesitmeny, amit el lehet erni kis okossagokkal
az a par kis hutoborda meg az extra 80mm-s venti nem voltak kifejezetten nagy osszegek akkor sem, es a jobb hutes miatt stabil volt a gep...4-5W is sok tud lenni, ha nem tudod hova meg min elvezetniCPU-n is egy atlagosnal kicsit magasabb hutobordas noname kuler volt
6-8mm-l volt csak magasabb a bordazata, mint egy akkor altalanossagban hasznalt daraboké, ami nem is tul feltuno, ha nem latod egymas mellett a kettot, de nyilvan az is adott vmi pluszt, hutokapacitaskent
plusz arra oldalrol rafujt a 80mm-s venti is extra levegot, es az a legaramlas erte kicsit a V1-t is ~mogotte
meg nem rekedt bent a meleg levego sem, mert hatul az osszes kartya helye "nyitva" volt
egy olyan venti akkor is volt kb 1k, a kis hutobigyokak meg a masik 1k...vagy ilyesmiecceubb volt ez, mint +40-50k-t a 200MMX-re kikohogni
most is eszreveszel ennyi ardiffit, nemhogy akkor
akkoriban 40k egy havi netto kereset volt
most is elgondolkodtatos tema ennyit pluszban kifizetni vmiert[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
-
hobizoli
nagyúr
aaa, a gep is lassu eleve
nem rikan ugy valt kepernyot, hogy meg 2-t ranyomsz, amire atvalt, hogy naaaaaaaa
transponderrel belepes 3-4sec
egy rohej
egy ajtonyito proximity kartya is 1000x gyorsabban mukodik, pedig annal nem 5-6 fele kartyat kell csak megkulonboztetni, azt erinted es azonnal nyilik 1000+ kartyaval is
annal is 3-4sec mulva nyilna ki az ajto, mar reg ki lenne tamasztva
probaltuk leklonozni a gyari technikusok transponderet, mert az oveket nem dobja ki 10 perc inaktivitas utan, de ahhoz meg jelszo is kelltöbb drón kell ;P
-
-
hobizoli
nagyúr
regi gepeknel mindenki admin volt...eloszor nem de az lett
masiknal meg van egy "admin" transponder es ott log a veszgombon 10-12 eve...mindenki IS azzal jelentkezik be azota, ha kell vmit allitani, mert az ott van keznel, de meg az is gyorsabban belep azzaleloszor ott is jottek ezekkel a kulonbozo szintu jogosultsagokkal, aztan a legmagasabb szintrol minden transpondert ujra lehetett kodolni/tanitani
ugyhogy amikor elmentek a technikusok kajalni es be volt jelentkezve a gepre az egyik, egy transpondert feltanitottunk isten fokozatba, es amig nem mentek el, nem is hasznaltuk azt, hogy veletlenul se lassak azt bejelentkezni, mert akkor levagtak volna, hogy le lett klonozva az ovek
amikor elmentek, a tobbit meg mar azzalmostani gepeknek szinkodos transponderek vannak, es nem lehet atkodolni oket, mert ker egy jelszot is hozza
...valszeg nem csak mi hekkeltuk igy meg a regi gepeknel a rendszert, hanem mashol is, azert lett igy attunnnnerolva
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #35614 üzenetére
Egy pár hét után már nekem is ez volt a matek, de addigra túl voltam az első gépvásárláson, és azon a sokkoló tényen, hogy nem volt elég egyszer felköhögni az árát mint a C64 esetében, hanem kb folyamatosan költeni kell rá.
Mert persze tisztában voltam vele, hogy fejleszteni kell meg költeni, de akkor úgy gondoltam a legelején, hogy majd 2-3 évente veszek vele egy valamit és jó lesz. De pont akkor csöppentünk bele abba az időszakba amikor ez kezdett nagyon nem így lenni.
Mire 1,5 éves lett a gép nekem is tele volt okosággal, 366@458MHZ-re húzott CPU, 192MB RAM, a legjobb TNT1-es szintén OC-zva stb. De erre a szintre el kellett jutnom.Sőt, más mondok neked : A 466-osom nagyon sokáig egy alaplapos dobozon pihent, aztán meg egy olyan "házba" került aminek a nem kiszedhető hátlapja és azon la amin feküdt az alaplap kivételével az összes oldala(!) hiányzott, mivel egyrészt a háztól nem kapok több FPS-t, ezért valami kiselejtezett házroncs volt a ház, másrészt így hűl csak iagzán felkiáltással. Aztán persze azóta tudom, hogy az ilyen "open frame" gépházaknak sokkal több hátrányuk van mint előnyük. Szerelni ugyan könnyű volt, de akkoriban szóba se jöhetett, hogy én a gép közelébe bármilyen kaját is viszek (manapság minden evés alatt alap a filmnézés), ahogy állandó és sok gondom volt a porral, a rovarokkal és még sorolhatnám. De mai mércével nézve, 20 évvel megelőztem a koromat.
Aztán persze amikor 3-6 havonta cseréltem tápot, akkor rájöttem arra is, hogy érdemes kifizetni egy márkás táp felárát. Hiába vettem anno 20 ezer ft-ért a CX400-at (amit furcsállok mert a korabeli sajtó 13-14 ezres árról ír), akkor is olcsóbbak jövök ki, mint azzal, hogy korábban félévente 4-5ezreket költöttem tápra.
Ha megnézem (még 20Kval számolva is) évente(!) 1428ft-ba volt a Corsair CX táp , míg a korábbi megoldások éves szinten 6-8-10 ezer ft-ok voltak, és akkor még nem vettem bele a kiesést és a szerelést. (valamint feltételeztem, hogy a tápon kívül semmi más nem halt meg).
Noname tápoknál mostanra cca 60 ezer ft-nál járnék, plusz szerelés/leállás.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koby11h
őstag
Netware 3.11-hez kaptam párszor +10 vagy +25 user floppyt, néztem először, hogy ezzel mit is kéne csinálni? Pár éve megváltam tőlük, kellett a hely. Pedig volt teljes telepítőm, talán 60 userig licence, kézikönyvek...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz KROK640 #35601 üzenetére
Annak idején (80-as évek vége) sok csapat írt át C64-ről programokat C+4-re, pl. Mucsiék, hogy legyen mivel játszani.
Annak az inkompatibilitásnak sosem láttam gyakorlati hasznát, inkább hátránynak tűnt."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Nem, de el bírom képzelni VMS licenc is hardcore (első körben bepötyögni a stringet, hogy legyen hálózat, a többi megy már ott... )
...úgy vagyok vele, hogy inkább kerüljünk minden olyasmit, amihez licencelés van. Ld. még MS terminálszerver, Vmware napjainkban, stb. stb...
@KROK640 : Nem kell rá költeni, megy anélkül is... Az igények jöttek, arra költöttél gyak.
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Vmware-t ne is emlegesd, azt is megvette a Broadcom. Mint a Symantecet... ott is minden Symantec telepítő letöltésnél nyafog, hogy 3 hónapja nem változtattam jelszót, adjak meg újat, MenjAnyadba24++ szinten. És tavaly még a Vmware-t is megvették, ott meg külön fiók kellett, szóval most már legalább két jelszót kell 3 havonta változtatgatnunk...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
szebe
addikt
Ez akkor a legjobb, amikor a kollega még az ebédet is a gép előtt tolja. Aztán csodálkozik amikor -2 fokban rányitom az ablakot, hogy kiszellőzzön a kajaszag
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
KROK640
nagyúr
Na, én pl Plazaval max randin / mostmár barátnőmmel eszek. Akkor csakis egymásra figyelünk és dumálunk.
Viszont, otthon - főleg ha egyedül vagyok - akkor torony kaja, és film
De otthon, a saját dolgozó szobámban, zárt ajtók mögött, ezzel szerintem ezzel senkit sem zavarok.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
koby11h
őstag
Hát igen, bár az szerencsére nem az én hatásköröm...
Én szeretem a Vmware-t, itthon is azt használom ha rendesen kell futnia valami újabb dolognak (plusz qemu iso kipróbálásra, virtualbox régi cuccokhoz, mert gyorsabb).
Hyper-V használtam egyik helyen, de az már nagyon régen volt, akkor nem érte el a Vmware szintjét. Citrix és egyebeket nem használtam még."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz koby11h #35634 üzenetére
"Én szeretem a Vmware-t, itthon is azt használom ha rendesen kell futnia "
A Player-t? Egy ESXi vagy egyéb komolyabb termékük kicsit más dimenzió A Player meg erre való, ahelyett, hogy egy fizikai gépet kellene hazavágni minden kipróbálásához .Nekem a virtuálhost KVM-en van, mert az ESXi túl sokat evett az igen korlátozott hardverből. Meg nincs macera az upgradeléssel, stb., mert a KVM egy sima Debian Testingen elvan. Illetve nincs olyan macera, hogy a magasságos ESXi milyen hálókártyát hajlandó kezelni...
-
koby11h
őstag
Workstation-t, van pár virtuális gép (XP, DOS 6.22, Win10, Win11...) hogy ki tudjak próbálni dolgokat, vagy ha valamihez régi rendszer kell, vagy a nagyobb iso-kat (Strelec, Active, EaseUS, TestDisk, Stellar, LazeSoft... ) berakom CD-ROM -ként és arról bootolva kipróbálom kiírás előtt.
-
válasz koby11h #35637 üzenetére
Ugyanaz kb. Én inkább egy rendes hostot csináltam mindenféle régi gépből, mert a napi használós lapos nem elég erős hozzá (elmegy, csak akkor minden tetű), külön hosttal meg a nagy terhelés másik gépen van, csak a képet látom a sajátomon.
És az is csak akkor fogyaszt, amikor kell.[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Gondolkozom hasonlón, van egy 4 gen lap, 2x8GB, 500 SSD, de még kellene egy i5 proci hozzá, de majd lesz... Na akkor felraknék rá valami hasonlót.
Addig meg i3 + GTX 750-el GTA V-öt tesztel a lányom[ Szerkesztve ]
-
válasz koby11h #35639 üzenetére
Proci nem lényeg. RAM legyen, meg gyors háttértár (na, az nekem sincs, mert SSD-ből drága lenne, tehát winyó van).
Most lesz talán pénz arra, hogy a NAS + a virtuálhost egy gép legyen (leadok a biztonságból, és nyerek helyet )
Most a host egy AMD A8-3850, 4 mag, 16GB RAM, 3x500gb winyó (2 tükörben, a magányoson meg a kevésbé érdekes gépek vannak). Az egésszel a gond a winyó, a proci héderezik.
A NAS meg egy AMD Athlon64 x2 245, 5x500GB HDD RAID5-ben, 8GB RAM. Ez már mindenhogyan tetű, bár sajnos főleg azért, mert kényelmi okokból van rajta grafikus felület, az sok valószínűleg a procinak (bármitől 100%-on van a proci ).
Ezek helyett lenne valami olyan, ami tud IOMMU-t (ez általában i7, drága), 24-32GB RAM, 2x4TB HDD.A korábbi virtuálhostok gyengébbek voltak. Core2, meg PhenomII x4, 4-8GB RAM-mal, és a nagy részének a HDD volt a bottleneckje, nem a proci...
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Mást is csinálna (alap alkatrész teszter gép), meg azért már nem nagy beruházás egy i5-4590 pl., majd jön olyan alaplap hibás gép és abból megveszem/itt hagyják.
Nekem az egész virtualizált cucc kb. 200 GB, ahhoz ez kb. elég lesz."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz koby11h #35641 üzenetére
Arra bőven elég az a proci.
A sok erőforrás akkor kell, ha mindent egyszerre kell, sok gép egyszerre. De oda is inkább RAM, mint bármi más.
Nekem az a bajom, hogy néha jó lenne PCI eszközt odaadni virtuálgépnek, ahhoz kell IOMMU vagy VT-i AMD oldalon, és ott kezdenek drágulni a dolgok[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Ha annyira régi hw, és annyira fontos akkor van C2D E7400, 4x1GB, SATA Win7 vagy Pentium 4, 2x1GB, IDE WinXP (fóliázva a pincében, csak felhoz, táp és mehet).
Utoljára AGP kártyákat, DDR1 ramokat, IDE optikát és FDD-ket teszteltem vele.
Azt úgy sem tudnám máshogy..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz bambano #35644 üzenetére
https://www.delock.com/produkt/89223/merkmale.html?setLanguage=un
tudom, újabb tápokon nincs molex...
https://www.pcx.hu//akyga-sata-molex-adapter-ak-ca-11-936003Már ha van driver támogatás és elég a 32 bit PCI
[ Szerkesztve ]
-
válasz koby11h #35643 üzenetére
PCIE teszteléshez is jó a C2D.
@Bambano : Értsd rá, hogy PCIE Ha konkrét PCI, akkor van átalakító, amivel kapsz PCI slotot.
@koby11h : Linuxon van drivertámogatás
KVM-en a Win11 is fut olyan gépen, amin amúgy nem, mert van SWTPM[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest