Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatpingvin
addikt
válasz E.Kaufmann #27950 üzenetére
ócsóbb egy ADS-B földi állomást üzemeltetni mint a FR24 business planje
viccet félre, nem háromszögelni szeretnék hanem tartalék darabot hogy ha mondjuk a bias feed áramkörben elcseszek valamit és megsütöm akkor se maradjak vevő nélkül.
ugyanis határozott szándékomban áll részben átépíteni ezt a kis mütyürt, kezdve mondjuk a tápszűréssel, a kapcsolható betáplálással és bezárólag a pontosabb TCXO beépítésével. érdekel mit lehet ezekből kihozni, naA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz fatpingvin #27952 üzenetére
Nekem se szemem, se eszközöm, se mélyebb tudásom ilyet átépíteni, meg azért a nyák gyári kialakítása is sokmindent meghatározhat. Azon viszont elgondolkoztam, hogy egy fémházba beletéve a komplett dongle-t (vagy csak valami öntapadós aluszallaggal belül körbeárnyékolt műanyag dobozba), mmcx-sma átalakítót kivezetve és a tápot egy USB toldón megszűrve valami egyszerűbb RC körrel jelenthet-e valami pluszt.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
fatpingvin
addikt
válasz E.Kaufmann #27953 üzenetére
mindenképpen pluszt fog jelenteni. az időalap kvarcot cserélni pontosabbra, a két IC-t meg hűteni, ez még amivel javítani lehet rajta. ja meg az IR receivert leszedni az összes segédalkatrészével együtt. de ja, a nyák kialakítása finoman szólva nem arra van optimalizálva hogy egy széles spektrumú, precíz rádióvevő legyen.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Milyen mentális rendellenessége lehetett a HP-s mérnököknek, hogy
- az egész gép (840G6) PH00 csavarokkal szerelt, de az akku az torx
- idióta kilométeres szalagkábelek a billzet alatt
...de legalább a user úgy kávézta össze a gépet, hogy a gépbe nem került kávé... vagy nem értem, nyoma nincs, csak nem indult, amikor behozta. Most szedtem szét, egyik USB csatin van némi trutyi, máshol semmiMutogatni való hater díszpinty
-
bambano
titán
szavazásra bocsátom a kérdést, legyen a határidő ma 14 óra:
1. kitoljak magammal (ugradeljek stable-t testingre)
2. üljek meg a fenekemen.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
sh4d0w
félisten
válasz bambano #27960 üzenetére
Az nV-é meg egyenesen fos. A nouveau többször fagy ki, mint nem, a bináris meg vagy felmegy, vagy nem (10-ből 9x nem), ha pedig felment, akkor állandóan szól a VGA hűtő, nincs kontroll felette.
Legalábbis a saját tapasztalataim ezek egy laptopon.
Nyilván ha a gondokat megoldja a testing, akkor jó - ha nem üzleti kritikus a rendszer.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
-
net84
őstag
válasz bambano #27965 üzenetére
Én ma kezdtem az idézőjeles szabadságot .
Eddig idézőjeles nélkülin voltam .Azért egy Archer 101 Cesium "tabletet" behúztam magamnak mára. Tegnap újra húztam a Win10-et rajt, ma sz*p*k a driverek miatt. De anyámnak elvállaltam, hogy még idén kész lesz . Maximum, ha nagyon kikészít idegileg, akkor kap helyette egy i5-ös Dell-t. Csak tudom, hogy megszokta ezt a pici és vicces jószágot...
Read only...
-
-
salaud
aktív tag
válasz bambano #27971 üzenetére
Cserélj disztribet. Sajnos a debian ~5-7 évesnél újjabb gépeken(desktop/laptop) nem üzemel jól, pedig én is szeretem az apt-ot.
Nekem Amd Ryzen rendszer, igaz Nvidia vga-val de 0 probléma. De havernak amd-vel gyönyörűen hasít.
Valami rolling disztribet nézz, bootolj live-ot pl. ezek közül egy szimpatikusat és nézd meg, megmaradnak-e a problémáid.[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
válasz fatpingvin #27978 üzenetére
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz fatpingvin #27978 üzenetére
Tehibád, mert a kövér pingvin elnyomja az új procik lábait.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
Ennyire pihen mindenki, csak én szedem itt a Brés cseppet?
Dr. House: Mindenki hazudik...
E.Kaufmann: Mindenki hülye (te magad is, ha nem kérdezel rá a munkatársra kétszer, hogy biztos jó-lesz-e neki az, amit mondott, hogy rendelj neki, mert tuti nem lesz jó )
Másik, sosem értettem, hogy nemzeti (kuruc) lelkületűek hogy rajonghatnak Apple cuccokért, amit már vagy 10 éve egy meleg bácsi vezetget , én amúgy nem vagyok se kuruc se Apple fan, de azért elég jól csinálnak valamit az Almánál, legalább is jobban összeérett a rendszerük, mint az M365+Windows vándrájvostúl/sherpojntostúl , miközben itt copok még az alap kitekintővel is...[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz E.Kaufmann #27983 üzenetére
nemzeti (kuruc) lelkületűek hogy rajonghatnak Apple cuccokért, amit már vagy 10 éve egy meleg bácsi vezetget
úgy, hogy általában nem a turbómagyarok a leghegyesebb nyilak a tegezben.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
"Másik, sosem értettem, hogy nemzeti (kuruc) lelkületűek hogy rajonghatnak Apple cuccokért,"
Ahhoz kéne fogalmának lennieOn 1
2 ünnep között néztek egy svéd filmet anyósék (Inga Lindström sokadik rész), doktornéni kimegy beteghez, vizsgál, majd megkérdik tőle, hogy
- Meg tudná nézni ******-t is?
- De ő ki?
Odavezetik. Tehén.
Csaj ledöbben, hogy de hát ő nem állatorvos. Ja, de azért mégis...
... más szakmákban is megvan ezOn 2
- Szóltak hogy a ****** cucc adatbázis hibával elhal
- Nézzük meg, nem-e van túlterhelve a SQL szerver...
...megnézem, a Vcenteren semmi..., közlöm a kollegával, hogy a *****-t kérdezze meg, mi van SQL oldalon
- Á, akkor inkább visszajelzem, hogy nem látunk semmi hibát...On 3
User másodikán reggel kérdi, hogy "ti bent vagytok a héten?"
...nem, hallod, a helyi IT miért lenne bent[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Tim82
félisten
-
net84
őstag
ÁÁÁÁÁ, igen . Hétfőn kezdtünk egy szép ködös és nyugodtnak gondolt nappal. Gyorsan szertefoszlott az álom.
Másodikán próbálj notiba 16GB DDR4 Ram modult vagy 400+GB-os SSD-t szerezni vidéken...
A nyomtatók úgy gondolták megvárják a harmadik munkanapot és csak akkor lépnek akcióba, amikor teljes gőzön megyünk. Egyikük menthetetlen lett a "Kellékmemória hiba" üzenet megjelenése után. Adhatok én neki bármilyen kelléket (gyárit, utángyártottat, korábban bent működőt), ez többet nem nyomtat. A többiek csak kis törődést igényeltek...Read only...
-
Bezzeg azt a cuccot, amit a kollégának rendeltem, olyan gyorsan meghozta a csomagos postás Pöstről, hogy csak na. A röhej, hogy igazából fizikailag nem is kéne postázni, mert egy virtuális dolog, de biztos, ami biztos nyomtassunk neki két kiló papírt...
[ Szerkesztve ]
-
válasz E.Kaufmann #27988 üzenetére
Utóbbit muszáj, hiszen 2023 van, mindent lehet elektronikusan, de a papír, az kell
Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
A két ünnep között mindenkit elhajtottam, hogy nem foglalkozom más gépével, még sógoromét megcsináltam 16-án és utána két hét szünet!
Legfeljebb elviszik máshoz... kibírom. Hát egy nagy fenét!
Most hétvégére akarnak hozni 1 asztali gépet és 1+1+2+1 laptopot - telepíteni/rendbe rakni, bővíteni vagy adatokat átmásolni az újra és a régit felkészíteni eladásra...
Ok, nem panaszkodom, ünnepek alatt sem lett volna jobb, csak most mindenkinek tegnapra kellene, és a fele még ingyen is"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
bambano
titán
na, akkor debian upgrade
live fast, die hardEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
bambano
titán
válasz E.Kaufmann #27997 üzenetére
nem merek melós szerverre devuant rakni, mert egyrészt nem ismerem annyira, másrészt nem tudom, hogy mennyire stabil a fejlesztői közössége hosszú távon.
viszont alapszabály, hogy az van a desktopomon, ami a szervereimen.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest