Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz bambano #14774 üzenetére

    Csendes sem lehetett az biztos.

    Szevasz Csenge :D

    A viccet félretéve, kicsit arrébb a kanyarban, lakott egy vöröses hajú csaj 2009-ben (vagy 10-ben? ) párszor voltam nála. Na a franc nem tudja már milyen Szandi volt...

    egyhányásnyi táv : Persze, hogy fontos nekik. Taxisoktól tudom, hogy mindnehová (is) taxival járnak, kivéve amelyik saját kocsival. Az Alsami étteremenek napi szinten több százezres forgalma van (haver és öcsém is dolgozott ott, sőt majdnem én is). A nagyredőnél már luxus campus épült nekik ( https://www.egyetemtower.hu/ ) 67 és 122 milla közötti lakásokkal, és nyilván nem lesz kihasználatlan, ahogy az egész egyetem sgt is az utóbbi 20 évben rakétaként feltörő árairól híresek (már bánom h nem ott vettünk anno lakást).
    Na persze ezek a szorgalmas diákok nem azért akarnak mindenhez közel lakni, mert a tanulás után a diákmunkától is kimerülve a francnak van kedve utazni... hanem azért mert úgyis apuci/állami támogatás fizeti.
    Volt olyan ismerősöm (arab srác) aki 9 évig volt egyetemeista mindenféle trükkel, mert elmondta, hogy addig van itt neki aranyélet, amíg ő itt egyetemre jár. Utána mehet haza, és kezdhet mindent nulláról.
    De alapvetően is igencsak jól élnek itt.
    Akik meg a Pásti u környékén laknak külföldiek, mind Audi, Ford Mustang ilyenekkel járnak. Egyiknek sem hiszem el, hogy diákmunkával szedi össze.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák