Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Persze szep lenne, ha butorba raknak kapasbol, na de milyen butorba hova? Es akkor a butorhoz kell kabel, konnektor. A Nokia elmozdult mar erre. Van NFC/Qi/BT-os hangfal, es autoba is töltö-tarto a 920-hoz.

Ket Lumia 920-as van nalunk otthon, kapasbol 3 vezetek nelküli töltöt vettem. Egyet a munkahelyemre, egyet-egyet meg otthonra.
Bejövök dolgozni, szepen rateszem a telefont, dugig töltve viszem haza. Este lefekves elött nyugodt szivvel nyomkodom, mert masnap a munkahelyen ugyis ujra kenyelmesen tölthetem, annyira nem is tudom egy este lemeriteni, hogy gaz legyen.
Reggelente egy szep NFC/BT-os vezetekmentes füleshez koccintom (szinten Nokia, szoval meg a gombok is passzolnak), es meg a BT-ot sem kell manualisan kapcsolgatnom mindket eszközön.
En sem gondoltam volna, de ez a ket dolog igy együtt annyira kenyelmes, hogy ezentul mar biztosan nem mondanek le rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Új Fieldy Loop AI automata jegyzetkészítő jegyzetelő asszisztens
- Eladó Apple kábel
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest