Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Én úgy tudom, hogy 18%-os szürke lap kell fehéregyensúly beállításhoz, nem mindenféle írólap és egyéb fehérnek nevezett tárgyak, mivel pl. az írólapot tán' klórral(?) optikailag fehérítik, így valójában nem is fehér. Ha hülyeséget írtam akkor bocsi, így emlékszem, nem néztem most utána. A régi, 'vhs-c'-s kamerámon például a védőkupak ilyen szürke volt, azzal lehetett fehéregyensúlyt állítani, valahová le is volt írva, hogy erre jó.
Egyik rokon esküvőjén saját szórakozásra videóztam (volt hivatásos), két kisebb terem volt egybenyitva, na az király volt, egyik terem fénycsövekkel tele, a másik meg hagyományos izzókkal
Saját esküvőmön pedig, a templomból kifelé jövet a napfényre, a videón átment elég kékes árnyalatúba a kép egy pár másodpercre az ajtón átlépve, amíg be nem állt az automatika, a videós pedig meg akarta magyarázni, hogy az a videokazetta miatt lett ilyen, mert az a fajta szalag így viselkedik
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest