- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
En evek ota jarok kizarolag Apple hireket olvasni es minden hornel megjelennek nagyjabol ugyanazok az 'emberek' akik 0 tapasztalattal ontjak magukbol a baromsagot.. Allandoan szidjak az Apple termekeket es a felhasznaloit. Multkor elneztem egy androidos forumra ott erdekes modon nem lattam olyat, hogy szidnak az androidot, vagy a samsung-ot...
Nemtudom, gondolom ez okoz nekik orgazmust..
Tovabba a vitat az Apple forumokon sosem a felhasznalok kezdik. Nem ertem, ha valamit nem szeretek vagy csak nem erdekel akkor nem fogok olvasni rola, nemhogy vitaba szallni es szidni a felhasznalokat... -
Touch-ko
őstag
`Nulla munka, sok penz` -Ez inkabb egy masik koreai cegre lenne igaz. Az Apple kivetelesen szep termekeket gyart. Arrol nem en tehetek, hogy nem ismered a termekeit, csak az iPad, iPhone, es iPod-okat...
Szerintem szep volt az iMac G4 (2002-ben bemutatott `bologatos`), a G5-os a kedvencem az iMac-ek kozul, am az uj design, foleg a lekerekitett kavaval gyonyoru.
A Magic Mouse szinten szep, az uj Mac Mini is fantasztikusan szep, es az iPod nano (1st gen, es a 5th gen) is kulonosen szep lett.
Az iPhone elso eneracioja, es a mostani 5-os is kulonlegesen szep, az elso generacios iPad is szep volt. A masodik generacios MBA pedig mernoki csoda volt. Ilyen vekony gepet meg az Apple elott nem nagyon gyartottak. Ezen kivul ami fontos, hogy minden termeken latni lehet az Apple minimal stilusanak a jegyet, emiatt es a kulonos ismerteto jelei miatt atgondoltnak, de megsem tul giccsesnek mondhato a ceg termekpalettaja, hiszen ranezel, es latod, hogy ez Apple. (Oke, neha Samsung-ra gndolsz, de nem sikerult mindent lemasolniuk meg.... eddig...)A fennt emlitett termekek szerintem gyonyoruek lettek.
(Mielott Appl b.zinak hivnal elmondom, hogy anno a SONY J6, Samsung U600, Nokia 6300, 6310, Nokia 8800 keszulkek is tetszettek, mert kifinomult ulsovel rendelkeztek) -
Touch-ko
őstag
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
Hát igen, az apple aztán tényleg mindent elad több néven, 1g 2g 3g 3gs 4 4s stbstbstb...
1G? 2G,3G,2GS... Igen, bar mondjuk az 1G nem tudom, hogy kerul a sorba.. A generaciokat gen.-nek roviditik, es annak semmi koze a 3G es 4G-s szolgaltatasoknak...
Mellesleg nezz kicsit korbe a vilagban mielott ilyen baromsagokat irsz.. BMW, Ford, Mercedes, Ferrari, de meg a Corvette is ugyanezt csinalja. A Samsung-rol nem is beszelve (cmd+c cmd+v.
Szerinted mennyivel lenne jobb, ha evente mas neven adnak ki a keszulekeiket? A szamokat egyszerubb megjegyezni, mint kulonbozo szavakat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest