- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Miért kell minden Apple topikban ilyeneknek lennie? Most ez konkrétan nem neked szól, de mindig ilyen veszekedés van, Egyik tábor szidja a másikat, mikor nem is használtak olyan készülékeket szinte, amiket szidnak. Helyén van ez így? Nem kell szidni, tudom hogy ez fórum, de a hasonló topikokban ez inkább magánvéleménynek maradjon meg, mert ebből lesznek a moderálások, flame háborúk.
Ez így szerintem jobb lenne, egyik tábor se kötözködjön a másikkal, nem jó ez így.
-
-
Kasya
nagyúr
Kisse letamadtal a negy szavas mondatomra, amit jelen esetben az Ipad designen dolgozo csapatra ertettem (gondolom logikus lenne ebben a topicnam).
Ismerem a stilusaikat, van ami tetszik, de tobbnyire nem. A regebbieket meg szemetesnek se hasznaltam volna (pedig sajnos kellett hasznalnom).Ez viszont annyira sajat izles, mint hogy egy htc se tetszik.Lehet peldat venni mas gyartokrol is, akik tudjak ugyanazt a design vonalat ujitani. Ez pl az Iphone 5 eseteben fogjuk ra, sikerult....szebb lett mint az elod.De nyilvan, majd a veglegest meglatjuk...
En nem nezek senkit semilyennek, addig, mig meglatja a masok dolgat is
Orulok, hogy neked tetszik a design, nem vagy egyedul a vilagon, sot...viszont en akkor is ketlem, hogy olyan sok idot kellett eltolteni az asztal mellet, hogy ezt megtervezzek (pedig nyilvan igy volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest