Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daniel909

addikt

válasz gabancs #139 üzenetére

a z széria is Sony.
    amúgy átérzem mivel az előző frissítés Z-n szörnyen pocsék volt. nagyn merült és akadt is a rendszer, gondolkoztam is az eladáson. de akkor jött a javító csomag 2 hónapon belül.

amiről van tapasztalatom: xperia tablet Z 4.3-on tökéletesen fut, feljebb nem akartam frissíteni (bár nem én használom amúgy). xperia T 4.3-on maradt, több frissítést nem kap de sokkal jobb mint a 4.1 volt. nincs annyi lagg, szebb lett minden animáció...stb

Z1 - természetesen itt sincs gond, friss hw, 4.4, elég faszán fut, és jól bírja szuflával. ebből az következik, h a felsős telókra jobban összpontosít a cég, az alsó és középkategóriásokat (hallottam az SP-ről) meg kicsit leszarja. ami nem jó, sok elégedetlen usert szül. de nem minden fekete vagy fehér.

most mondhatnám h a z2 melegszik, és beázik, de ilyen nincs a környezetemben, szóval erről személyes tapasztalatom nincs. z3c viszont van, és a kamera tényleg iszonyt melegszik, ezt elég gáznak tartom, bár nem katasztrófa. de azért nah.

[ Szerkesztve ]

YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ

• jozso1989

őstag

válasz gabancs #139 üzenetére

"Tudod, hányan mondták már, hogy soha többet sony-t?"

Na igen, egyet már találtál... Ha Sony lenne az utolsó androidos gyártó, akkor inkább iphone-t vennék. :D

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

Új hozzászólás Aktív témák