- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Wow, köszi, ennek utánanézek, ha működik, akkor már repül is a virtuális sör ...
A vicc, hogy annó rákérdeztem erre Iphone topikban, akkor már kicsit emelkedett hangulatban, lehet kicsit troll hangnemben, és kaptam pár választ, hogyan oldható meg 3rd party appokkal, meg ilyenekkel, de ezt nem vagy nem írták, vagy nam vettem észre!
Köszi mégegyszer, megnézem majd.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
#40359168 #25 üzenetére
Na most a probléma az, hogy ezek megvoltak ...
De ez nem lehet kifogás.
Ha felveszek egy videót a fényképezőmmel, vagy hangot rögzítek PC-n, és ezt fel akarom tenni a csodatelefonomra, akkor nem bánnám ha nem wipe-olná az addig kínkeservesen felszenvedett többi tartalmat.
És mivel arról van szó, hogy a Ctrl-C + Ctrl-V kombót nem képesek lekezelni 2016-ban normálisan, nem hinném, hogy a "Semmi gond sincs az iTunes-al..." kijelentés 100%-ban megállja a helyét ...
-
DummyBoy
senior tag
válasz
manchester85 #23 üzenetére
Nos, pár platformot megjártam már az elmúlt évben (BB-n kívül mindet ...), és az igényes felhasználói élményről eszembe jut az, amikor könyörögtem a páromnak, had törjem össze az i6-osát, veszek neki másikat, de én nem akarok ennyit kínlódni egy szaros telefonnal ...
Hozzáteszem, hogy ne legyen teljesen troll komment, hogy Ő imádja, teljesen boldog vele, egészen addig amíg zenét vagy filmet nem akar rá másolni, mert akkor vége mindennek ...
Komolyan mondom, kocka életem legszarabb és legutáltabb sw-e csak addig volt a Zune, amíg meg nem nyitottam először az iTunes-t ...
Mellesleg felesleges összehasonlítani a platformokat így. A droid biztosan tud extrákat felmutatni az IOS-hez képest, de ez fordítva is igaz lehet ... De akár a WP-t is ide lehet hozni, (Azon kevesek közé tratozom, akinek mai napig a WP UI a kedvence ...).
Csak attól függ, ki hogyan és mire használja az adott platformot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air - 16 GB
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest