- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Kizárt, hogy itunes nélkül ne lehessen fájlokat másolni a készülékre. 2013 nyaráig Apple készülékekkel nyomultam, nem használtam itunes-t (csak regisztráltam és egyszer kipróbáltam). Vagy azóta ennyit változott volna?
tjhooker464, akinek van egy kis esze, kb két-három éve hanyagolja a Sony készülékeit. Ez el is terjedt a köztudatban, ahogy olvasgatom a fórumkat. szóval ezért nem volt sikeres a compact.
-
3pdavid
csendes tag
Van is rá megoldás! Úgy hívják hogy "Zene és videó kezelése kézzel". Ez egy opció mellyel nem az itunesban tárolt zenék szinkronizálódnak fel, hanem drag and drop módszerrel lehet zenéket másolni közvetlenül készülékre. Sajnos az itunes használata így sem kerülhető el viszont egy fokkal közelebbi megoldás a "hagyományos" szemlélethez.
Kevesen ismerik, pedig hasznos lehet: https://support.apple.com/hu-hu/HT201593
kiegészítés: minden IOS-es cuccal működik, és az ipod-okkal is...
-
törölt tag
Semmi gond nincs az iTunes-szal, ha nem rendszerezetlen zenéket/videókat akar szinkronizálni az ember, persze a káosz általában a torrent shopban vásárolt, nem jogtiszta tartalmak velejárója. Egyébként azokat is gatyába lehet rázni (ellátni előadóval, címmel, műfajjal, sorrendbe rakni stb.), csak rá kell szánni az időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest