Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz Teasüti #3071 üzenetére

    "FPV drónt tudnék még elképzelni videó fronton, ami most trendi és tuti senki nem csinált még esküvőt olyannal."

    Rossz úton jársz (mondom ezt úgy, hogy magam is kütyübzui vagyok :D): nem technikával kell megoldani, hanem fantáziával, mert a technika bárki által megvásárolható, viszont a know-how (ha jól manageled) nehezebben. cOxEr pl. tudna mesélni: ők honosították meg a vintage stílust Mo.-on, és szintén ők csinálták meg az első, ciklikusan változó enteriőrös stúdiót is, amit azóta a többiek másolnak.

    A TTD úgy 10 éve lejárt lemez. :N

    Sails Chong nagyon látványos (hatásvadász) képeket csinál, de azoknak a kvázi divatfotóknak semmi köze az igazi esküvőkhöz, vagyis a belemenős riportképekhez, amiktől valóban élővé válik egy anyag. Ha megnézed egy modern esküvőfotós portfólióját, már nem ilyen "cukormázba ragasztott, eye candy látványpékség" képekkel van tele mint 5 éve, hanem túlnyomó részt elkapott pillanatokkal és érzelmekkel, amik nem ismételhetőek. Vagyis helyesbítek: külföldön, mert itthon eléggé le vagyunk maradva a világ többi részétől, ebben a tekintetben (vizuális kultúra) is...

    Inspirációként nézegethetnéd a Mywedet és a Fearless oldalát, a hazai kollégák közül Koncsol Tündét, Rabloczky Andrást, Grazmelt (Graziano és Melinda Guerini-Temesi), Kölcsey-Gyurkó Sárát...A Spanyol és a Román (!) kollégák közt is nagyon sok kiemelkedő tehetség van.

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák