- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasi
tag
Ami a leszólást illeti, én is leszólom jó előre, pedig érintőkijelzős nokiám van. Valahogy a Nokia eddig nem tudott felhozni olyan készüléket ami elég innovatív dolgot hozzon megfelelő minőségben.(szoftver és hardver)
A divatirányzatoknak megfelelni akaró készülékekből pedig dömping van, ilyenkor pedig jön, hogy lassan mindenkinek a könyökén jön ki.Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/
-
gerilee
aktív tag
válasz Typhoon47 #16 üzenetére
Érdekelne, hogy ha adott és kikerülhetetlen az érintőkijelző téglalap formája, akkor te mit tudnál kitalálni ami _eltér_ az iPhone dizájnjától?
A te logikád szerint akkor a mai autógumigyártók is "elég szánalmasak", mert nem mernek eltérni a Dunlop által _kitalált_ dizájntól...[ Szerkesztve ]
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
-
törölt tag
ja igen, a kamera. na azért nekem nem fog fájni a szívem, a 3mpx már bőven elég (nekem), bár egy jó minőségű és tömörítésű vga videózást elfogadnék mellé, xenon vaku szintén nem érdekel.
kijelző szeirntem ezeken nem lesz vga, csak inkább wvga, vagy wqvga, vagy valami kettő közti (wcif, ha van ilyen), ugye a képarány miatt. az jó lenne, de nem TFT-ből, mert az lemeríti az akksit nagyon hamar, hanem majd ha jönnek az AOLED kijelzők
a vékonyítás is mehet, bár ez sem tűnt olyan vastagnak már.Typhoon47: igen, tényleg nagy blama a stylus. de mondd csak, próbáltál már kézírásfelismerővel dolgozni stylus nélkül?
-
Jégkokó
veterán
Furcsa, hogy egyesek leírják még látatlanba az uj nokia érintőkijelzős modeljét, amikor még smemi konkrétum nem jelent meg róla. De az tuti, hogy nagyságrenekkel jobb lesz mint az iphone, és nem lesz benne semmi korlátozás.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Typhoon47
senior tag
Ja és még annyi, hogy itt cseszte el a nokia az érintőképernyőzést: "..stylussal és ujjal.." de ne legyen igazam
[ Szerkesztve ]
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Typhoon47
senior tag
Vicces, hogy nem mernek az iPhone dizájntól eltérni, elég szánalmas, de érthető
"Education is important but big biceps are importanter"
-
törölt tag
az a helyzet, hoyg nem is tudom mit tudnak még beletenni... azt írják, hogy van wifi, van gps, 3.5mm-es jack, érintőképernyő, S60 (zillió telepíthető programmal, témákkal), és ez csak középkategória? vagy esetleg a qwerty lesz a felsőben? vagy mégis mi? persze én örülök neki, mert ha középkat., akkor az ára is jó lesz, de nem tudom elképzelni, hogy mit tesznek bele...
-
edward2
addikt
kiváncsian várom, de röhejesnek tartom nokiáéktól hogy vezető telefongyártó még nem lépett be az érintőkijelző piacára.
-
papi77
addikt
válasz Dr.Anonymus #8 üzenetére
Lehet,h nem lesz nagy durranás,de az ára majd ellensúlyozni fogja!
Ugyanis ne feledjük el,h ez egy középkategóriás tel lesz.és csak később készül a nokia a felsőkategóriában az érintőkijelzővel harcba szállni!Az első: NOKIA 1611
-
Dr.Anonymus
addikt
az előzetes képek alapján nem lesz nagy durranás..
már ez a screenshot ami a cikkben van sem túl bíztató, zoom gomb, meg ilyesmik...stylussal és ujjal?
remélem ez tényleg csak valamelyik bétás darabra értendő...
különben eléggé bukás veszélyes az egész...remélem jön az android, akkor végre lesz egy közép út a Mac os X, és windows Mobile között...
-
gerilee
aktív tag
Megint csak az ígéretek... OldSpice az kellene...
Remélem ha már ennyit kellett várni, legalább valami nagy durranás lesz. (Pl. Kastor..)Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
AMD Power
titán
Már illik nekik is hozni egyet.
-
papi77
addikt
Mostmár tényleg ideje lesz...ennyi ideig fejleszteni v.mit
Ennyi idő után már, remélhetőleg megfelelőre csiszolták a kezelőfelületet. Kell is,h lenyomja az iPhone-t!Az első: NOKIA 1611
-
RandomGosu
senior tag
ideje volt jó lenne ha a(z) n95ből is csinálnának egy érintés érzékeny képernyőt, sokkal kezelhetőbb lenne
-
Ricardo
titán
Várjuk szeretettel. Ha nem lesz tele "gyermek betegségekkel" akkor sikerre számíthat.
-
Salmi
tag
Valószínűleg a Tube (Nokia 5800) lesz az első érintőképernyős S60-as.
-
amanoba
őstag
nagyon várjuk már!
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- YouTube
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!