Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kismaci

    tag

    válasz tybsen #1298 üzenetére

    Bármelyik.
    Hacsak az Alma be nem bizonyítja, hogy lopták, mármint magát a lopás tényét.

    Mert az meg TÉNY, hogy EZZEL a design-nal a Goophone jött ki először a PIACRA...
    Félre ne érts! Nem védem én a kopizót, de az is tény, hogy ha anyagminőségben, összeszerelésben etc. hozza a minőségét, PPI-ben veri az eredetit, de chip-ben is nagyjából.

    Egyébként láttam ilyet ebay-en és megmondom az őszintét, kb. 100 dolcsival akarták olcsóbban adni, mint a legkisebb iPhone-t szokta az Apple, szóval ár alapján inkább Apple. :)

    (#1300) guppy_83:

    Pölö: én. Igaz, hogy Samu okostelefonom nem volt, viszont nem is akartam, nekem gagyi a műanyag, nem tehetek róla. Jelenleg HTC HD2 okostelefonom van. Mellé februárban vettem egy iPod Touch-ot.

    Namost. Nem tudom, mennyire vagy otthon HD2 ügyben, ha nem, elárulom, hogy a következő operációs rendszereket portolták már ki rá (és konkrétan húztam ár én is a telefonomra):

    - WM 6.5 (eredetileg ezzel jött ki)
    - WP7
    - NAND Android (volt rajta már GB, ICS, meg a harmadiknak nem jut eszembe a neve, volt rajta Sense-es és nem Sense-es ROM is)

    És ehhez jön még az iPod miatt az iOS tapasztalat.
    Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya.

    Az iOS-t kiveszed a dobozból és használod. Akkor is használod, ha fingod nincs az okostelefonokhoz. Az Apple ÁLTALÁBAN már egy flawless, jól működő rendszert ad a kezedbe, tehát HASZNÁLOD.

    Egész a mostani Androidos készülékekig szinte az volt a mondás, hogy lehetőleg gyári szoftverrel NE használd a készüléket, mert szar. Amivel kiadják, szar. Mostmár talán jobb a helyzet, de még mindig az van, hogy például a One X-re a mostani 4.1 akármilyen ROM verzió az, amitől már a tulajok is oda-vissza vannak, mert gyors, stabil, nem laggol, stb.

    Most jutottak el az OTA frissítésekig is, amikor nem kell a usernek szakértelem ahhoz, hogy frissítsen.

    A WP...? SZERINTEM az MS elcseszte, mert lekorlátozta legalább annyira mint az iOS-t az Apple, csakhogy töredék szolgáltatás van mögötte, PLUSZ nem is támogatnak minden lejátszható formátumot. Nekem ezért nem kellene WP telefon.

    Összesítve azt mondom, hogy mindenki használjon olyat, amivel boldog, tök jó, hogy végre az Android is eljut odáig, hogy "idiot proof" kezd lenni, de VITATHATATLAN az Alma vezető szerepe a laikus felhasználók körében.

    Mert higgye el nekem mindenki, aki hozzám hasonlóan kicsit geek: NEM MINDENKI akarja root-olni meg JB-elni a telefonját (én egyébként az iPod-ommal is szinte azzal kezdtem :D). Higgyétek el, hogy van, aki használni szeretné, telefonálásra, sms-ezésre, fb-ozásra, netezésre. És SZVSZ nekem rohadtul bejön az iOS fb kliense, internet kliense is, és ismétlem: nem tudom, hogy a fenébe csinálja az Apple, hogy nem veszem észre használat közben a kis kijelzőt!

    [ Szerkesztve ]

    Ronda és fiiiinom!

Új hozzászólás Aktív témák