Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Atomgeszi #22 üzenetére
100% h nem láccik' a noccs'...note4-en biztosan ( :
azért nem úgy láttam a 9t topikban, h abszolút probléma mentesen használnák a telefont, én valahogy hozzászoktam a note1-nél h minden működik, aztán a 4-nél, sürgősnek nem sürgős, a hw-e nekem bőven elég még - jah, mi 9t-nél a kijelzőbe épített fpr sem tetszene, valahogy úgy sejtem, engem nem érdekel mennyire számít jónak 10-ből 7-8-9 sikeres feololdás, hozzászoktam a 10-hez sajnos( : , tisztavicc', h sokkal drágább telefonokat is elrontanak ilyennel - -
tothmaxy182
őstag
A cikkben a Note szériáról volt szó, én az arról írtam, így a többi felsorolt (drágább) modellről nem is írnék semmit.
A Note 7 egy centivel magasabb a Note 4-nél. Az rengeteg!
A Note 8 Pro több, mint egy centivel nagyobb, noccsos, és MTK procis. Már eleve az MTK proci miatt sosem venném meg (rossz tapasztalat), de a többi paraméter sem stimmel...De nem panaszkodom, nem sürgős. Előbb-utóbb csak jön majd valami 60-70ezer környéki telefon, max 150mm-es méretben, NFC-vel, Noccs nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest