Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
A legtöbben a sonoffnál már kapásból rávágják, hogy tegyen fel tasmotát annak is akinek nincs rá igénye. A rendszerek közti átjárhatóságát értem.
Az én vasárnap vásárolt Lurdys Mi store-os levegőszűrőmön 1.2.9_19028 fw volt rajta, majd azonnal frissült is 1.2.9_19032-re és tökéletesen működik a kínai régióval ezért nem értettem mi lenne a baja. -> Hogy ez kínai, vagy eu fw azt nem tudom, mint már írtam mindenhol angol nyelv van.
Félre ne értsd, nem mondom azt hogy nem kell eu szerver, amin megy minden termék, csak azt mondani hogy használhatatlan az erős túlzás.
-
Laci.M
senior tag
Nem írtad, hogy mikor próbáltad. A sonoff-nál is mai napig arról panaszkodnak, hogy milyen rossz a gyári fw, és mennyivel jobb a tasmota és egyéb rendszerekkel, holott azóta már sok sok frissítés jött az eszközre, és jól működik,.
Gondolom te sem próbáltad már régóta a rendszert, azért fikáztad. Nem voltam read only-ban csak rávilágítottam, hogy összevissza beszélsz mondjuk a levegőszűrőről vagy az érzékelők beintegrálásáról. Akinek nincs még az a végén elhiszi, hogy nem működik.
Az időzítés az egyetlen valódi probléma az általad említettek közül.
gekko XT: már van eu plug gateway, de ezt írták már fentebb.
-
Laci.M
senior tag
Ha lesz ilyen rendszered akkor szólj hozzá. Miért ne menne a levegotisztito a kínai szerverrel? Minden érzékelő, eszköz elsőre feltelepült fél perc alatt. Ne találgass innen onnan hallott user errorok alapján.
Lehet hogy 2 éve nem volt jó, de én március óta nem sok hibával találkoztam.
-
Laci.M
senior tag
Ehez képest eléggé sokan használjuk megelégedéssel az okosotthonukat. Engem nem zavar, hogy 2 tizedmásodperccel később kapcsol be az égő, fél perc késéssel jön meg, hogy ajtónyitás történt.
Ami ittthon van: kb 8 kapcsoló, 2 RGB villanykörte, egy kamera, levegőszűrő, LED szalag, ajtónyitás érzékelő (a lista folyamatosan bővül).A legnagyobb bajom velük, hogy a UPC router eldobja a kapcsolatot hetente, de az nem a Xiaomi hibája, olyankor a PC is beteges, belassul olyankor.
Szóval számomra nem volt felesleges a hír, illetve a Xiaomi okoségőt már korábban többen beimportálták egyéb okosotthon rendszerükbe. Nekem egyelőre gyári minden. Attól, hogy a régió kína attól még az app angol nyelvű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi főleg az okostelefonjairól ismert errefelé, de komoly okosotthon portfóliójuk is van, amit mostantól az IKEA is integrál.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- Apple USB C kábelek - Új
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Xbox Ultimate előfizetések
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest