Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    válasz zseko #16408 üzenetére

    Egy lite használtan már annyi lehet, mint a kinézett fejegység (+ áfa). Sőőt...
    És biztos vagyok benne, a DENSION termékben nem ugyanaz a pár száz ftos transmitter van, mint a piacon előforduló FM transmitterekben. Eleve, nem is azon az elven működik.

    Pontosan tudom, hogy az FM-transmitter szóra azok, akik már használtak ilyen eszközt megborzongva összerezzennek. A piacon elérhető, hagyományos megoldások ugyanis elég bénák, illetve fogalmazzunk úgy, hogy nem üzemelnek megbízhatóan és a hangminőséggel is lehetnek gondok. Ennek egyszerű az oka: a transzmitter a megadott frekvencián keresztül sugározza az információt, amit az autó tetején-hátulján levő antennának kellene fognia és így jut el a zene a fejegységhez. Ezzel az a baj, hogy az autóból ki kell jutnia a jelnek, hogy aztán vissza tudjon újra jönni, ami sokat ront annak minőségén.
    A Dension más utat választott, a szivargyújtó csatlakozóján keresztül visszajuttatják az FM-jelet az autó elektromos rendszerébe (a kábelekre, konkrétan), így az közvetlenül a fejegység közelében is fogható, ami nagyságrendekkel jobb minőséget eredményez.

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák