- [Re:] Asus ROG Phone 6 - a sebezhetetlen
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- [Re:] Marad a Snapdragon 888 4G-nél a Huawei
- [Re:] Renault Megane E-Tech menetpróba
- [Re:] Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- [Re:] Több natív Apple alkalmazás keresője is reklámokkal bővülhet
- [Re:] Garmin Epix Gen2 - generációs tehetség
- [Re:] 200 megapixeles kamerával legózik a Xiaomi
- Yettel topik
- [Re:] TM Roh: 2025-re a Samsung eladott prémium telefonjainak fele hajlítható lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én kb 1 hete használok egy Uboom hangszórót, eddig nagyon elégedett vagyok vele. Korábban egy Tronsmart T6-ot használtam, attól sokkal sokkal szebben szól, nincs az a rengeteg torzított mély hang, mint abban volt. Karácsonyi akcióban sokkal jobban megérte, akkor ~11500 Ft volt a gyártó oldalán, EU raktárból, lehet érdemes hasonló akcióra várni.
-
persil
veterán
A fulest hasznalja valaki?
Nalam csak ezek a "kacsos" megoldasok johetnek szoba, igy a pozitiv teszt mellett oriasi huzoero a kis tamasztek.A kerdes viszont, hogy ez mennyire jar le a mindennapos hasznalattol... Skullcandy indy fuel-em van eppen es bar nagyon szeretem, de nagyjabol minden fulbol-kivetel utan vissza kell igazgatni azt a kis szart, ami mondani sem kell, hogy roppant zavaro.(meg a stabilitasatol sem ajultam el mondjuk...)
Bar az utobbi idoben mar megszoktam, hogy az egekig magasztalt, tobb tizezres, betonstabil kapcsolatu fulesek is 3 masodpercenkent szakadnak meg, amikor hazafele menet leszallok a buszrol...[ Szerkesztve ]
The only good human.. is a dead human!
-
Bebe75
friss újonc
Elvileg ez a kód a fülhallgatókra szólt de simán megkaptam a kedvezményt a hangszóróra is.
59 dollar helyett 48 dolcsit fizettem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fülhallgatós vonalon döbbenetesen nagyot fejlődött a cég, és alapvetően a hangszóró is jól vizsgázott, ez utóbbit azonban mégsem merjük ajánlani.
- Kupon kunyeráló
- [Re:] Asus ROG Phone 6 - a sebezhetetlen
- Okos Otthon / Smart Home
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ASUS notebook topic
- [Re:] [Jester01:] BuBa kerékpáros topiktalálkozó 2022. nyár
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Medion Akoya S6212T 15.6" Érintőképernyő/i3-4010u/8GB DDR3L/128GB SSD/Jó Akku!
- Huawei MediaPad M5 10.8 4G 64GB
- Fujitsu Lifebook AH531/GFO Nagyon Szép Notebook.i5-2410M/6GB/128GB SSD/GT525M/Jó Akku
- Mint az új - iPad Pro 2021 11" - 512GB - Apple garancia, doboz
- Lenovo Thinkpad T510i, 15.6" HD+ Led/i5/NVS 3100M/4GB/500GB Jó akku/Szép állapot!
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest