Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kesztyű nem fog szerepelni a kiegészítők között? A vezérlés/navigálás miatt kérdezem.
-
Kékes525
félisten
Ehhez is két nagyjából egyforma képességű szem kell? Annyira nem vagyok otthon a témában ezért kérdezem.
-
dAnky
aktív tag
Aha ertem. Koszi az infot. Akkor erne meg a ketyere ha egy full hd filmet latnek vele a telefonon tokeletes minosegben. Lefekudnek es ha kinyitnam a szemem csak a filmet latnam semmi mast. De 2d-be mert a 3d-t nem szeretem
-
Tidzsimon
őstag
Szerintem fél év és lesz univerzális verzió, mondjuk kickstarteren.
-
hemaka
nagyúr
Olcsobban elszorakoznek vele ideig-oraig, de egyebkent meg elegge gyerecipoben jar ez a dolog.
-
Segal
veterán
Tudnia kell kiindulva az első hozzászólásból.
Ugyanis cardboard-ra elérhető a VR cinema alkalmazás is ami megfelezi a képernyőt és "3D-t" csinál belőle. Viszont ennél nem működik az nfc.
Van még egy program Cmoar VR Cinema néven ebbe nem csak hatalmas vászon van meg ha oldalra nézel akkor székek mint egy moziba hanem a fejed mozgását is követi de ebbe rém homályos a kép. (Note 3-al próbáltam)
Ideig óráig el lehet vele bohóckodni párezer forin tot simán megér de 200 dollárt (főleg itthon szerintem euro-t) biztosan nem adnék érte. -
jacis
nagyúr
Itthon nem is kerül forgalmazásba ha jól tudom.
-
Amíg nem lesznek komoly alkalmazások/játékok hozzá, addig csak vakítos cucc lesz...
-
Forest48
aktív tag
Mivel tud többet, mimt egy google cardboard?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest