Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
tag
Szakmai tanács. Mindegyőtök ismeri azt, hogy gépet intéztel xy-nak, összerakod becsülettel, szétherélt win hogy ne updateljen rommá, ne telemetriázzon, office, lejátszók, codecek, böngészők bővitményekkel, adblockok. Esetleg kiirtad az 4 millió fényképet amit sose néz meg senki többet mert az fontos. Odaviszed, jujdeszép, gyorstalpaló ccleanerhez, defragglerhez, elmondani hogy ami olyan menteni pendrivera. Utána úgy sz*rják telibe a jótanácsokat ahogy van és jön a "kiirt valamit a gép", vagy a "lassú". mehetsz csokiért jobb esetben nem hozod el szívni vele 2 napot. Ezért nem csinálom már senkinek.
Kinézni gépet oké még meg is rendelem ismikkel olcsóbban. Feltelepitem pár vackot beállitva és ott a vége. tanulja meg ha akarja. Egy ideig anno nem értettem a boltosokat hogy mér csapnak fel egy win-t és vigyék a fenébe, aztán megértettem. Jó ideig megcsináltam a fentieket aztán már én se.
Csalók elszaporodtak, heti 1-2 számot tiltok rövid google után. Év elején 2x sikerült beleszaladnom csalóba és bukni használt cuccon pedig vigyázok erre is.
Ui: volt acer aspire, lenovo körülöttem cégben, sose volt gond velük mert lett velük törődve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest