- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Tovább gyorsul a chello
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Mint falat kenyér.
-
Domonkos
Ármester
>A Dvorak előnyei közé tartozik, hogy gyorsabb gépelést tesz lehetővé
>a kiosztást ismerő kevesebb hibát üt
>valamint csökkenti a sérülés veszélyeit
mi?>Megtanulni hosszabb folyamat lehet ...
>Steve Wozniak, (...) állítólag egy ötórás repülőút alatt tanulta meg
Semennyivel sem konnyebb/nehezebb, mint a qwerty, colemak, workman stb. 5 ora alatt talan tenyleg meg lehet tanulni az osszes billentyut, de az meg nagyon keves, hogy valaki hatekonyan es keves hibaval gepeljen.>haszna pedig leginkább csak ott van, ahol az ember kettőnél több ujjat használ a szövegbevitelre
Ez pedig inkabb a Colemak-ra lesz igaz, mert ott (bar leginkabb csak angol nyelven) a legtobb szot a kisujjtol kezdve, kivulrol befele "gordulve" lehet leirni. Dvorakra inkabb a kez- (vagy telefon eseteben az oldal-) alternacio jellemzo, ami telefonon is nagyon hasznos - es ha valami miatt - akor talan emiatt lehet egy picit gyorsabb a tobbi kiosztasnal.Amugy sajnalom, hogy egy kicsit ilyen elfuseralt lett a megvalositas. A bal felso sarokban uresen hagyott 2 gombnyi helyert szerintem nagy kar.
[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
dabadab
titán
"Sérülés" alatt valószínűleg az ínhüvelgyulladásra gondolt a költő (illetve angolul ezt tényleg nevezik "injury" néven, magyarul meg... "A Herz-féle szalámiban / Sokkal sűrűbb a só, / Mint más hasonló terményekben / Hidd el, ó, nyájas olvasó!")
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Kicsit csiszoltam az anyagon.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
moleculez
veterán
Jobb mint a Tesco UK pénztárgép: abc sorrendben a billentyűzet Aki kitalálta azzal gepeltetném be rajta a "Szürke Ötven árnyalatát " az élete hátralévő részében.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Graphics
Jómunkásember
Lehet nagyon megszoktátok a QWERTY-t és nem láttok túl rajta...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
m00lash
csendes tag
Nem is az Apple lenne, ha ez kimarad. Steve szerintem forog a sírjában, bár ő már biztos a Colemak billentyűzetet is belerakta volna, az pont ennyire fontos
-
joey04
titán
Nem véletlen rakták bele csendben.
-
törölt tag
Nagyon gáz, hogy még mindig nincs magyar nyelvű swype.
-
gulupeti
senior tag
Ha nem is lehetne használni az ékezetes karaktereket sem okozna problémát, aki iPhonet használ az eleve nem él ilyen úri hóborttal, hogy helyesen írjunk le valamit. Ugyan már.
-
TomPack
őstag
Nálam biztosan nem lesz népszerű! Én a qwertyz-billentyűzeten is két ujjal gépelek.
Tényleg nem értem mi ennek a hozzá adott értéke! -
asddsa
tag
Bezzeg a longpresses szimbolumok… na azok kimaradtak
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
Damos
tag
Kipróbáltam, szar.
-
Maradok a Microsoft megoldásánál. Androidon bevált a gboard, szifonon meg a swiftkey.
Mindegy is csak ne a gyárit.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Ricardo
titán
válasz Klaus Duran #28 üzenetére
"szifonon meg a swiftkey."
Lassan keresni kell valami mást helyette.
-
-
haxiboy
veterán
válasz Klaus Duran #31 üzenetére
Ha jól értelmeztem egészen addig amíg le nem törlöd vagy új készüléked nem lesz.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Ricardo
titán
válasz Klaus Duran #33 üzenetére
Itt azt íják meg lehet próbálni.
"Aki már korábban telepítette, aktívan használja a programot, az továbbra is gépelhet vele uninstallálásig vagy telefoncseréig, de újonnan letölteni már nem lehet majd az App Store-ból az alkalmazást. Azok, akik új iPhone-ra váltanak és tovább szeretnék használni a SwiftKey-t, ha október 5 előtt letöltötték, az App Store-ban a korábban megvásárolt alkalmazások listájából megpróbálhatják újratelepíteni."
Búcsúzik a SwiftKey az iOS-ről
Ha valaki telefont cserél kíváncsi vagyok a tapasztalataira.
-
Jóember
csendes tag
Tapasztalatból mondom, nagyon kis képernyőn igenis a legjobb billentyűzetkiosztás! A nagyon kis alatt értsd: Sony Ericsson Xperia Mini. Nekem nem volt gond QWERTZ-vel párhuzamosan használni, de nagyobb kijelzőn azért az utóbbi szvsz mérföldekkel kényelmesebb.
Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- PH!otóstalálkozó és megbeszélő topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest