- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Eleinte én is válaszoltam (n)nivan kolléga postjaira...
Aztán rájöttem, akkor szúrok ki vele a legjobban, ha ignorálom és nem reagálok megnyilvánulásaira...
Ti is tegyétek ezt!!!Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
''... Meg láttam amikor a Nokiában munkavédelmi kesztyű nélkül csak úgy zsíros kézzel pakolják bele a poros lightguide-okat a telkókba, és átment a minőségteszten...
Nekem ilyen telkó nemkell. Pláne ha még a középkategória, vagy az alatt nem is tud semmit, ráadásul drága is. Nagyon fenn hordják az orrukat a finnek a Nokiájukra, csak lassan nem lesz mire ''
Ezt gondolom, a magyar gyárban láttad...
Ez a magyar munkamorál -sajnos...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Kedves Stoki, hát úgy, ahogy te írtad, ne próbáld meg, mert nem fogsz sikerrel járni...
Bár másmilyen telefonom van, de leírom, én miképp' tenném...
Letölteném a megfelelő kommunikációs szoftvert (Easy GPRS vagy Easy Studio PIMS & File Manager -fogalmam sincs, melyik kell a D600-hoz) a Samsung oldaláról. Feltelepíteném, majd a telcsit a géppel összekötném (esetleg újraindítanám a gépet), és a program segítségével megoldanám a problémát...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Ahelyett, h. összehasonlítgatjátok a két telót, nézzétek meg ezt a [link]-et!!!
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz gaboor1987 #190 üzenetére
Az ''okosok'' jól mondják.
Azonban lévén, h. semi sem biztos, csak a halál , hát...
(Nem kell aggódj, nem jön vissza a hiba. Legalábbis még senki sem panaszkodott erre... )Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz zsorzsterror #192 üzenetére
Úgy, h. visszaolvasol és/vagy használod a keresőt a másik, sokkal jobban pörgő D600-topikban (az archív részében is!!!) -ott biztos, megleled kérdésedre a választ.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest