- Termékoldal buktatta le a Huawei Watch Fit 3-at
- iPhone topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Sokat fogyaszt az AI, egyre több az adatközpont, kell az atomenergia
it Az AI-t kiszolgáló adatközpontok olyan nagy energiaigénnyel bírnak, hogy egyre több atomenergiára van szükség.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt
ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"a marhának általában jót tesz, ha 12-24 órát tölt lefóliázva, a sous vide-gép társaságában a víz alatt"
Ez marha nagy hülyeség, már elnézést. Már 3óra alatt simán eléri a hús(mindegy milyen) a kellő hőmérsékletet, akármilyen nagy is. Ha azt elérte utána tovább nem fő és az ég világon nem történik vele semmi, csak tartja a hőfokot, nem fő túl és ki se hűl.
Még konkrétan egy receptet se láttam bármire is, ami több lenne mint 4óra és 3éve Anova-t használunk. (Elektrolux megvette őket amúgy. ) -
nagyúr
Óh! Ügyes volt a lux, hogy megvette őket.
Így gyártás és szervíz dolgában sem lesz probléma.
Érdekes amúgy hogy míg ez a technika nem mai, nem volt senki aki ezt így egyben összefogta volna. Ez ugyanis nem képzelhető el csak a vaákumos egység és a főzővel.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
vicze
félisten
válasz szentkuti11 #3 üzenetére
Teljesen értelmetlen, ha egyszer eléri a hús belül a hőfokot átalakul a fehérje, akkor ott kész vége, nem föl tovább nem változik. Lehet benne tartani bármeddig napokig is semmit nem fog változni.
A szegyet azért többnyire füstölik napokig nem főzik.Erediti recept 50perc szegyre. Ha csak nem 20kg-t csinálsz akkor ez bőven elég.
Akkor van értelme hosszabb ideig, igen akár 12óráig főzni, ha sok a kötőszövet és az le akarod bontani annak kell idő. De színhúsnál pusztán idő és energia pazarlás.
-
Šolaire
veterán
Akit komolyabban érdekel, egy kis olvasnivaló a témához. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
vicze
félisten
-
Sunabouzu
csendes tag
En is eleg regen hasznalok anovat, es termeszetesen van ertelme, a magasabb höfok igy is elegge meggyorsitja a szövetek bomlasat, ez föleg akkor lenyeges, ha kötöszövetben gazdag húst akarsz megpuhítani. Szaraz husreszeknek valoban teljesen felesleges tul sokaig fürdetni, de az olcsobb reszeknel eg es föld a különbseg.
Schnauzbart ist horizontale Aufrufezeichen!
-
vicze
félisten
Elnézést még egyszer, ki lettem oktatva(mármint itthon), hogy nincs ízlésem és száraz szart eszek.
Egyáltalán nem gondoltam az elég alacsony 50C-s főzésre, ami tényleg igényli a sok időt, mert jóval lassabban mennek végbe így a fehérje átalakulások.Igen a kötőszövetet írtam, hogy annak sok idő kell egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Termékoldal buktatta le a Huawei Watch Fit 3-at
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest