Hirdetés
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
4K/30p - végülis csak 2020 van
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
t72killer
titán
Látom Igencsak ütős módok mennek majd a Canonba, ha jól értelmezem BELSŐ rögzítéssel 1GBit/sec h.265 4k60p . Potom 6500$.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Őszintén ilyen ár mellett k.va jó kávét is főzzön és a bögyös szomszédasszonyt is varrja be Tinderen...
Egyébként tényleg jó gép ez, racionálisan kb 1500€ bruttóért (z6+FTZ adapter együttes ára). Egy dolog sántít: a nikon szuperjó Z-s obikat adott ki, amik lekörözik minőségben a legjobb F-es megfelelőiket (4/24-70, 1.8/50, stb) - vajon frissítik az F-es obiparkot minőségileg is? Nem mellesleg, csillagászoknál olvastam, hogy a tükörkamra bizony belenyes a képminőségbe, márpedig az F-es kamra szűk és mély (=neccesebb a canon EF-nél).
-
Márton
nagyúr
Ennyire ismersz? azta
Egyébként nem kéne a 8k, csak a nyamvadt 6 éves (!) LG tv-mre szeretnék már valami nekivalót varázsolni, ha egyszer tudja ezt a formátumot.. A gyári demókat már ronggyá néztem, és tudom h van kisebb szenzoron 4k60, de jöhetne már lassan ff-re is.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
GSP
aktív tag
Az ára is szép.
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
Brett001
aktív tag
Különben aki komolyan és sokat videózik az nem DSLR-el teszi, hanem MILC-el vagy valamilyen normális camkorderrel. Minden előnye ellenére (cserélhető obik, játék a mélységélességgel, jó szenzor) DSLR-el kín a videózás. A keresőbe nézni nem tudsz, ugye a tükör fel van csapva. Marad a hátsó LCD, napsütésben nem látsz semmit. Nehéz, kényelmetlen tartani. Most mikor volt a HiFi Show elhatároztam, hogy felveszem a Djabe koncertet, ami kb félóra volt, hát azt hittem leszakad a karom a végén, olyan nehéz volt tartani a Canon 80D-t. Ugye állvány meg nincs mindig az embernél.
Rendes kamerán ugye átdugod a kezed a tartószíjon és két ujjaddal szabályzod a zoomot és start/stopot a hüvelykkel. Na most próbálj meg olyan finoman zoomolni kézzel, ahogy a motor tud. Nem fog menni. (Igaz a Canonak már van erre megoldása kiegészítő obi hajtó motoros cuccal ) MILC-el legalább a szememhez emelve tudok videózni, meg általában azért könnyebek is."Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
kvarc
tag
Talan a LUMIX S DC-S1H tudd 4k/60 -at és nem cropolva.
-
t72killer
titán
válasz Mr.Csizmás #20 üzenetére
4k60p az rII-ben??
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kupon kunyeráló
- ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI (6E) + ASUS RT-AX86S - Sebességmérés WiFi-n.
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest