- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
[link]
Erre jutottam/tunkhardverapro.hu/tag/chipman
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Rámegyek a Windows Update menüpontra és azt írja ki, hogy nincs új verzió...
Akkor a windows 6.1 az mi?
Vagy a 6.5?
Vagy új romokat honnan lehet letölteni ?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
erdoke
titán
A Windows Update WM-on kvázi nem használatos. ROM-ot a gyártó ad, nem a MS. Pl. itt keresgélj, bár magyar készülékre való nincs, de biztosan fel lehet tenni mondjuk egy szingapúrit (angol).
A legjobb aláírás a héten
-
legiaap
félisten
Leszedtem a Real VGA-t és feltoltam a 96 dpi-set, de semmi változás sem történt.
Ennek mi lehet az oka?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Miért ocsmány?
Mert pont azon filóztam én is, hogy felteszem a Real VGA-t 96 dpi-sen és utána a mobile shell 3-at és akkor talán kifér normálisan, mert így az alját nem látom...
Amúgy meg nálam a Real VGA 96 pi-nél mikor beindul a gépezet elég hülyén írja ki a Windows Mobile-t az elején. Nem fér ki és ráadásul a today alján nagy fehérség látható...azt sem tudom miért?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
CHIPman
nagyúr
Nekem nagyon csúnya volt. Így meg nagyon szép, mindjárt küldök screent.
RealVGA-val a professional home a bal felső sarokban volt, és nem volt 3D-s, hanem csak 3db 2D-s ikon látszott.
Inarus, légyszi írd le a WM6.1-es modot, és azt, hogy ez nem garivesztős-e.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
legiaap
félisten
Na az utolsó kép az én bajom.
Nem látszik teljesen a naptár, pedig kéne, hogy látszódjon.
Ez az átka a 320x320-as kijelzőnek. És az nem csak erre az egy dologra jellemző.A másik, hogy szórakozgattam ma a Real VGA-val. Feltettem, leszedtem erre kicsit megbolondult az SPB Pocket Plus. Kevesebb ikon közül tudok most válogatni, ha rámegyek a Today, Change Icons beállítások menüpontra...
Érdekes, hogy egy két dolog, hogy meg tudja kavarni a rendszert.
Azt hiszem, amint lesz pénzem elfelejtem ezt a kocka kijelzőt...
Amúgy az előző hsz-ben tett kérdésemre valakinek válasza?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Inarus
addikt
a wm6.1 romhoz csak linket adok inkább leírással meg mindennel... nem akarok alapelveket sérteni...
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
A mobile shell 3-al lennének gondjaim. Telepités után fel is jön a kezdőképernyő,de
a bal felső sarokba igazodva, mintha 320*240-es képernyő lenne. Nem látszik az óra,
és az alső gombsor a naptár rész alatt. A többi ikon, ha rányomok elvisz a megfelelő
helyre, de ez igy elég siralmas. Próbáltam realVGA-val, meg anélkül, az eredmény ugyan
az. Nem tudom, lehet, hogy ez ROM függő? 6.1 van fent.Köszi!!!
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Zsirmanc
aktív tag
CHIPman gépén dübörög ha jól látom. Azért nem értem a problémát az én gépemen.
-
Zsirmanc
aktív tag
Ami még érdekes, hogy a Mobile Shell 2.1.5. ami elvileg 320*320 támogatással van, az meg sem jelenik. Kiteszi jobb oldali hot key-be, de hiába nyomogatom semmi.
Szóval nem értem.
-
legiaap
félisten
Felfigyeltem egy èrdekes dologra, miközben youtube-ztam a Core Player-rel (mert az (Operàval nem tudok flash-eket megtekinteni) nem tudtam 0-àt ìrni a keresöbe. Be akartam ìrni, hogy I900, de a 0-kat nem engedte beìrni.
Ennek mi lehet az oka?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
CHIPman
nagyúr
válasz Zsirmanc #773 üzenetére
Nekem RealVGA-val volt a bal felső sarokban. Mindkétszer(simán és RealVGA-val) krekkelt verzsönt próbáltam.
Az alsó gombsor jó, hogy eltűnik, működés közben nekem sincs ott... Nyomj egy hardresetet, és utána próbáld. Nekem amúgy az original trés WM6.0-s van rajta.hardverapro.hu/tag/chipman
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Feltettem a telòmra a Skyfire böngèszQt, de akadozik. Nem tudom olyan simàn kezelni a görgetèst.
Az Operàval simàn tudok görgetni, viszont az meg lassabb.
A Skyfire lejàtsza a youtube-t, viszont az is akad.
Ez mièrt van?
Làttam videòkat errQl a böngèszQrQl ès ott nem akadt...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Valaki tudja, hogy lehet hangosìtani a telefon kijelzö feletti hangszòròjàt, mert nem valami hangos telefonàlàs közben.
-
Inarus
addikt
Érdekesen hangzik,de én anno a TyTN-nel is próbálgattam 6.5-ös ROM-okat. Szerintem elég kezdetleges még a dolog. A helyedben még nem kísérletezgetnék idő előtti ROM-okkal. Ahogy írják is, vannak még csúnya bugok.
A garivesztésről megoszlanak a vélemények. Személyes tapasztalat híjján nem tudok biztosat mondani.
-
CHIPman
nagyúr
Ha nem 6.5-ost, akkor 6.1-est, de valamilyet kene, mert az elobb lefagyott...
Amugy ha kicsit jaratom a stylust, akkor lehet vele softresetelni a telot, nekem az elobb sikerult.
Ti milyen bongeszot hasznaltok? Az oppera mobile 9.5 lassu de jol hasznalhato, a mini 4.2 meg nem fullscreen, gyors, de nem menti el a jelszavakat es kompatibilitasi gondok is vannak...(pl itt prohardveren az OK gombon csak az alap jelenik meg, az iras nem...)hardverapro.hu/tag/chipman
-
Inarus
addikt
A fagyás nem feltétlen a verziók közti különbség hibája lehet... Nekem eddig egyszer fagyott a kütyü, de az is valami x@r progi miatt...
Én kipróbáltam az Iris Browsert is, nem rossz,de sajna a 9.5-ös Operáéhoz hasonló nagyításhoz igazodó szövegtördelés nincs meg benne... anélkül meg - főleg négyzetes kijelzőn - a legtöbb esetben felejtős...
A Mini java platform függő is... én többfélét kipróbáltam,de eddig egyik sem az igazi...
Marad a 9.5-ös. Ezzel csak az ékezetek hiánya a baj.... -
silentkiller
senior tag
Ha pedig ez sem elég, akkor irány a registry és olyan orditó telefont tudsz magadnak kreálni, hogy kiszakad a hangszóró :-) (tényleg)
[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\Ring]
"AttenuationCategory"=dword:2
"InitVol"=dword:5Előtte, a "Sound Categorites"-be, a "Attentuation Category"-nál állitsd át a dword-öt legább 2-es, 3-asra. Orditani fog, meglátod...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
CHIPman
nagyúr
Még egyszer megkérdezem, másik(konkrétan 6.1-es) ROM felrakása nem okoz garanciavesztést? Van valakinek erről magyar leírása?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
MODERÁTOR
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Felrakram a shellt és nem a legjobb ... hol lhet hozzá skineket vagy temeket leszedni ?
köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
legiaap
félisten
válasz silentkiller #793 üzenetére
Honnan tudod?
Van erről valami leírás, hogy mi mit jelent?
Vagy melyikkel mit állíthatok?[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz Viktor0610 #795 üzenetére
A ROM hivatalos, csak sajnos nem minden régióra - a miénkre sem - ezért nem mertem biztosan ilyet mondani...
-
silentkiller
senior tag
"Keresés" funkció, nemcsak itt a fórumon, hanem a google-on is, sokat segítene neked.
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
legiaap
félisten
válasz silentkiller #799 üzenetére
Köszi.
Most feljebb állítottam, hogy jobban halljam a partnereim. Ezt csak akkor tudom majd kiprószálni ha zajos környezetben leszek.
De feljebb állítottam, hogy engem is jobban halljanak. Visszajelzés az volt, hogy "Mit ordibálsz?"
-6 ról -9-re állítottam, de most kicsit visszavettem -7,5-re.Apropó. Lassan készülök váltani és asszem I900 lesz belőle. Ott is vannak ilyen hallási problémák?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest